Recept grovt bröd med frukt

A lovely cake: Grovt bröd med frukt och nötter. Mitt favoritbröd!

A lovely cake: Grovt bröd med frukt och nötter. Mitt favoritbröd!

A lovely cake: Grovt bröd med frukt och nötter

A lovely cake: Grovt bröd med frukt och nötter

Bild på bra mat vid förstoppning - grovt bröd, broccoli, äpple, ärtor med mera

Bild på bra mat vid förstoppning - grovt bröd, broccoli, äpple, ärtor med mera

När jag en gång för länge sedan fick frågan om min favoritlukt hade jag väldigt svårt att välja en doft som jag gillade mer än alla andra...

När jag en gång för länge sedan fick frågan om min favoritlukt hade jag väldigt svårt att välja en doft som jag gillade mer än alla andra...

Hacka nötterna grovt och strimla frukterna. Blanda nötter med salt, råg- och vetemjöl. Blanda filmjölk och bikarbonat och rör ner i de torra ingredienserna med sirapen och frukten. Rör ihop till en...

Hacka nötterna grovt och strimla frukterna. Blanda nötter med salt, råg- och vetemjöl. Blanda filmjölk och bikarbonat och rör ner i de torra ingredienserna med sirapen och frukten. Rör ihop till en...

Bild på Filmjölksbröd med nötter och torkad frukt

Bild på Filmjölksbröd med nötter och torkad frukt

En bukett ”höst”

En bukett ”höst”

Äppelsockerkaka med kanel | Tidningen Hembakat

Äppelsockerkaka med kanel | Tidningen Hembakat

Åh denna kaka är underbar och sååå god! Den blir härligt mjuk och saftig av vaniljkrämen som man tillsätter i smeten. Den blir ännu godare dagen efter den har bakats, perfekt om man vill förbereda fikat i god tid. Ca 12-14 bitar vaniljkaka Vaniljkräm: 6 msk snabbvispad marsanpulver (se bild) 4 dl mjölk 2 msk vaniljsocker Smet: 250 g rumstemprerad smör 4 dl socker 4 ägg 2 ½ tsk bakpulver 5 dl vetemjöl Garnering: 50 g mandelspån TIPS! Du kan smaksätta kakan med 2 tsk kardemumma eller 0,5 g…

Åh denna kaka är underbar och sååå god! Den blir härligt mjuk och saftig av vaniljkrämen som man tillsätter i smeten. Den blir ännu godare dagen efter den har bakats, perfekt om man vill förbereda fikat i god tid. Ca 12-14 bitar vaniljkaka Vaniljkräm: 6 msk snabbvispad marsanpulver (se bild) 4 dl mjölk 2 msk vaniljsocker Smet: 250 g rumstemprerad smör 4 dl socker 4 ägg 2 ½ tsk bakpulver 5 dl vetemjöl Garnering: 50 g mandelspån TIPS! Du kan smaksätta kakan med 2 tsk kardemumma eller 0,5 g…

Stekpannebröd som inte behöver jäsa.

Stekpannebröd som inte behöver jäsa.

Pinterest
Sök