Vegetariska hamburgare  Dessa var så goda att jag hade kunnat äta 2 stycken om det bara hade funnits.  Till 2 st vegetariska burgare 1 förpackning halloumi 250 gram zucchini 1/2 tsk salt 2 ekologiska ägg 1 dl ströbröd chiliflakes smör till stekning … Läs mer

Vegetariska hamburgare Dessa var så goda att jag hade kunnat äta 2 stycken om det bara hade funnits. Till 2 st vegetariska burgare 1 förpackning halloumi 250 gram zucchini 1/2 tsk salt 2 ekologiska ägg 1 dl ströbröd chiliflakes smör till stekning … Läs mer

Oj oj oj inte ens en köttbittt skulle slå det här. En vegetartisk rätt som slår alla vegetariska rätter vi har ätit innan. Vi serverade dessa biffar med en chilivinegrette, semitorkade tomater och…

Oj oj oj inte ens en köttbittt skulle slå det här. En vegetartisk rätt som slår alla vegetariska rätter vi har ätit innan. Vi serverade dessa biffar med en chilivinegrette, semitorkade tomater och…

Mexikanska biffar gjorda av fläskfilé med bl a gräslök i såsen.

Baked Fruit & Veggie Chips 4 Ways

These Baked Fruit And Veggie Chips Are The Perfect Snack

Eat Stop Eat To Loss Weight - Baked Fruit Veggie Chips 4 Ways In Just One Day This Simple Strategy Frees You From Complicated Diet Rules - And Eliminates Rebound Weight Gain

Semmelkladdkaka är en fantastisk variant på den klassiska semlan – det bästa av två världar där två älskade bakverk blir ett. Den här är ett recept från Kungsörnen på en kaka som kan ätas året...

Semmelkladdkaka – recept

Semmelkladdkaka – jag har bakat den, och den gick åt i ett nafs!

Indian sticky chicken .. easy to make and tastes as good as it looks.. def a keeper!

Indian Sticky Chicken ~ 8 boneless, skinless chicken thighs 2 tablespoons Garam Masala 1 teaspoon smoked paprika 1 teaspoon salt ½ cup runny honey juice of 1 lemon Instructions On a sheet of baking paper, sprinkle the Garam Masala, paprika and salt and ru

A versatile staple food, rice is the foundation of many diets around the world – particularly in Asia and the Caribbean.    Fried, steamed, rolled into sushi… rice’s popularity is due mostly to it’s malleability; it pairs well with many different foods, and is accessible and inexpensive no matter where you live.

Coconut Oil (Organic, Virgin, Cold-Pressed, Pure & UnRefined)

A versatile staple food, rice is the foundation of many diets around the world – particularly in Asia and the Caribbean. Fried, steamed, rolled into sushi… rice’s popularity is due mostly to it’s malleability; it pairs well with many different foods, a

Krämig vitkålsgratäng 1/2 vitkålshuvud 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 3 dl grädde 1 dl creme fraiche 1 tsk sambal olek Salt och peppar Riven ost Sätt ugnen på 200 grader. Strimla vitkål och lök och hacka vitlök. Fräs detta i rikligt med smör i en panna. När kålen mjuknat något häller du på grädde och creme fraicht samt kryddor (snåla inte med salt och peppar). Smaka av och låt puttra i ca 5-10 minuter. Häll över form toppa med riven ost. Gratinera i ca 20-25 minuter. (anjovis ist. för sambal)

Krämig vitkålsgratäng 1/2 vitkålshuvud 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 3 dl grädde 1 dl creme fraiche 1 tsk sambal olek Salt och peppar Riven ost Sätt ugnen på 200 grader. Strimla vitkål och lök och hacka vitlök. Fräs detta i rikligt med smör i en panna. När kålen mjuknat något häller du på grädde och creme fraicht samt kryddor (snåla inte med salt och peppar). Smaka av och låt puttra i ca 5-10 minuter. Häll över form toppa med riven ost. Gratinera i ca 20-25 minuter. (anjovis ist. för sambal)

Honey soy tofu - the BEST tofu I've ever had! If you're not a tofu fan, you have to try this recipe. It's so easy, and the sweet, sticky, salty sauce is just incredible.

Replacing honey for some other sweet sauce for a vegan version ^^ Honey soy tofu - the BEST tofu I've ever had! If you're not a tofu fan, you have to try this recipe. It's so easy, and the sweet, sticky, salty sauce is just incredible.

Pinterest
Search