Sill är något jag älskar! Redan som treåring mumsade jag sill med mina föräldrar. Här följer en grundinläggning och sju olika krämiga smaksättningar till. Låt det väl smakas, till jul, påsk, midsommar eller när helst du är sugen på sill. De fem första smaksättningarna delade jag med mig av i decembernumret av tidningen Allt om...

Sill är något jag älskar! Redan som treåring mumsade jag sill med mina föräldrar. Här följer en grundinläggning och sju olika krämiga smaksättningar till. Låt det väl smakas, till jul, påsk, midsommar eller när helst du är sugen på sill. De fem första smaksättningarna delade jag med mig av i decembernumret av tidningen Allt om...

Gammeldags inlagd sill med apelsin (kock Ernst Kirchsteiger) Ingredienser 8  stora saltade och urvattnade sillfiléer LAG 1 del ättika 2 delar socker 3 delar vatten KRYDDNING  3  rödlökar 1  stor apelsin 1 msk kryddpeppar 2  lagerblad 0,5  purjolök, (det gröna)

Gammeldags inlagd sill med apelsin

Gammeldags inlagd sill med apelsin (kock Ernst Kirchsteiger) Ingredienser 8 stora saltade och urvattnade sillfiléer LAG 1 del ättika 2 delar socker 3 delar vatten KRYDDNING 3 rödlökar 1 stor apelsin 1 msk kryddpeppar 2 lagerblad 0,5 purjolök, (det gröna)

Reis à la Malta

Ris à la Malta - - lågkolhydratkost, glutenfritt och hälsosammare val

Gräddig saffransglass toppad med hallon gör garanterat succé!

Gräddig saffransglass toppad med hallon gör garanterat succé!

Kesolatt

Kesolatt

markanjo.blogg.se

markanjo.blogg.se

Idag behövde vi snabb och enkel middag. Man kommer väldigt långt med kycklingfärs och broccoli, här i en megasnabb gratäng. Som dessutom passar hela familjen.Till 3-4 personer 500 g broccoli 8-10 soltorkade tomater 400 g kycklingfärs 1 tsk paprikapulver 2 dl grädde 1 dl cream fraiche 1 vitlöksklyfta 1 msk tomatpuré 1/2 tsk herbamare 2 dl riven ost Salt, peppar och smör till stekning Gör så här: Sätt ugnen på 175 grader. Dela broccolin i mindre bitar, skala även stammen och använd den. Lägg…

Idag behövde vi snabb och enkel middag. Man kommer väldigt långt med kycklingfärs och broccoli, här i en megasnabb gratäng. Som dessutom passar hela familjen.Till 3-4 personer 500 g broccoli 8-10 soltorkade tomater 400 g kycklingfärs 1 tsk paprikapulver 2 dl grädde 1 dl cream fraiche 1 vitlöksklyfta 1 msk tomatpuré 1/2 tsk herbamare 2 dl riven ost Salt, peppar och smör till stekning Gör så här: Sätt ugnen på 175 grader. Dela broccolin i mindre bitar, skala även stammen och använd den. Lägg…

Pinterest
Search