Snabblagade köttbullar utan mjölk, ägg, soja, gluten och vete. Den härliga smaken får du av kryddpeppar och torkad oregano som blandas ner i smeten före du formar och steker små köttbullar.

Snabblagade köttbullar utan mjölk, ägg, soja, gluten och vete. Den härliga smaken får du av kryddpeppar och torkad oregano som blandas ner i smeten före du formar och steker små köttbullar.

Citronmarinerade+ägg+–+super+till+köttbullar+eller+räkor

Citronmarinerade ägg – super till köttbullar eller räkor

Citronmarinerade+ägg+–+super+till+köttbullar+eller+räkor

Köttbullar passar perfekt som lunch eller middag och är ett givet inslag på jul- eller påskbordet! Blanda färsen med mjölk, grädde, ströbröd, lök, ägg, salt, vitpeppar och socker. Forma sedan köttbullarna runda och stek dem i matfett. Supergott!

Köttbullar passar perfekt som lunch eller middag och är ett givet inslag på jul- eller påskbordet! Blanda färsen med mjölk, grädde, ströbröd, lök, ägg, salt, vitpeppar och socker. Forma sedan köttbullarna runda och stek dem i matfett. Supergott!

Recept: Köttbullar i kokos- & mangosås med inlagda grönsaker

Recept: Köttbullar i kokos- & mangosås med inlagda grönsaker

Ett smaskigt recept på klassiska färsbiffar och köttbullar. Du gör biffarna/bullarna av bland annat lök, smör, grädde, ströbröd, blandfärs eller nötfärs och ägg. Härliga att servera med potatis och gräddsås!

Ett smaskigt recept på klassiska färsbiffar och köttbullar. Du gör biffarna/bullarna av bland annat lök, smör, grädde, ströbröd, blandfärs eller nötfärs och ägg. Härliga att servera med potatis och gräddsås!

Köttbullar

Köttbullar

4 saker du kan tillaga redan nu & frysa in till jul – Recept

1. Rör ihop gräddmjölken, ströbrödet, ägg och vatten till en lös smet. Låt dra i ca 10 minuter.2. Skala lökarna, riv en av lökarna på ett rivjärn, finhacka och stek den andra gyllenbrun.3. Mosa sönder den kokta potatisen med en gaffel.4. Blanda ihop alla ingredienser till en smidig smet, smaka …

1. Rör ihop gräddmjölken, ströbrödet, ägg och vatten till en lös smet. Låt dra i ca 10 minuter.2. Skala lökarna, riv en av lökarna på ett rivjärn, finhacka och stek den andra gyllenbrun.3. Mosa sönder den kokta potatisen med en gaffel.4. Blanda ihop alla ingredienser till en smidig smet, smaka …

Pinterest
Search