En ny omgång fröknäcke! Perfekt till äggen, med ost och smör, eller med mandelsmör och avokado. Jag körde två omgångar när jag ändå höll på. Receptet nedan är för 1 plåt. Glutenfritt fröknäcke 1 dl hela linfrön 1 dl skalade sesamfrön 1 solroskärnor 1 msk fiberhusk 0,5 dl kokosfett 2,5 dl hett vatten Garnering Flingsalt

When you can eat breadlike things tell me and I will translate this crispbread for you or a similar one

Raw Brownies med Chokladtäcke Recept av: Sofia Efterrätt, Fika, Raw, Vegansk, VEGMAT-tidning november 4, 2014 0.0 0 Instruktioner 1. Pulsera valnötterna i en matberedare till “mjöl”. Tillsätt salt och kakao och fortsätt mixa tills allt är väl blandat. 2. Tillsätt några dadlar i taget medan matberedaren fortsätter att mixa, tills blandningen får en kletig och något …

raw brownies, and although I have tried lots of other raw brownie recipes and variations since, this one is still one of my favorites.

Mug Cake - Chocolate Cake in a cup .. low carb

Mug Cake - Muggkaka - Kladdkaka i mugg - - inspiration, hälsa och matglädje

Hassel fudge cake! Rosta och mixa 200g hasselnötter till en slät kräm. Tillsätt 2 matskedar kokosfett, 2 matskedar kokosflingor, 2,5 matskedar kakaopulver, 6 dadlar, 1 matsked honung och lite vaniljpulver. Mixa igen. Rör ner en halv tesked bakpulver, ett par nypor havssalt samt 2 ägg i smeten. Grädda sedan mitt i ugnen på 150°C i 15-20 minuter och låt sedan kakan svalna i kylen. Bara att njuta! https://barabramat.se/newsitem.html/hassel-fudge-cake?item_id=13

Hassel fudge cake! Rosta och mixa 200g hasselnötter till en slät kräm. Tillsätt 2 matskedar kokosfett, 2 matskedar kokosflingor, 2,5 matskedar kakaopulver, 6 dadlar, 1 matsked honung och lite vaniljpulver. Mixa igen. Rör ner en halv tesked bakpulver, ett par nypor havssalt samt 2 ägg i smeten. Grädda sedan mitt i ugnen på 150°C i 15-20 minuter och låt sedan kakan svalna i kylen. Bara att njuta! https://barabramat.se/newsitem.html/hassel-fudge-cake?item_id=13

Jag erkänner! Jag är inne i en total ingefäraperiod… Kan bara inte få nog Annons Direkt till fudgen! Ingredienser 125 g marshmallows 1 dl strösocker 1 dl grädde 50 gram smör finrivet skal från 1 citron 1 msk nyriven färsk ingefära 200 g vit choklad Gör så här: 1. Om du har stora mashmallows, klipp […]

Jag erkänner! Jag är inne i en total ingefäraperiod… Kan bara inte få nog Annons Direkt till fudgen! Ingredienser 125 g marshmallows 1 dl strösocker 1 dl grädde 50 gram smör finrivet skal från 1 citron 1 msk nyriven färsk ingefära 200 g vit choklad Gör så här: 1. Om du har stora mashmallows, klipp […]

Hasselnötspraliner! | Bakverk och Fikastunder

Hasselnötspraliner! | Bakverk och Fikastunder

Tänk snickers, fast som små munsbitar. Om du har ätit ischoklad till leda jul efter jul, är dessa peanut butter cups ett värdigt alternativ. Eller när som helst under året då du blir sötsugen. Choklad och jordnötter är alltid en vinnande kombination!

Tänk snickers, fast som små munsbitar. Om du har ätit ischoklad till leda jul efter jul, är dessa peanut butter cups ett värdigt alternativ. Eller när som helst under året då du blir sötsugen. Choklad och jordnötter är alltid en vinnande kombination!

Vita chokladbollar – en ljus superläcker, god variant av havrebollar fyllda med vit choklad istället för kakao. Riktiga 10-poängare!

Vita chokladbollar – en ljus superläcker, god variant av havrebollar fyllda med vit choklad istället för kakao. Riktiga 10-poängare!

Pinterest
Search