Tryfflar med ägglikör passar bra i påsktider. Att doppa tryfflarna i smält ljus choklad är inte helt enkelt och det är viktigt att man använder rätt choklad. De kan även doppas i mörk choklad. Marabou mjölkchoklad är i detta recept inte lämpligt, vare sig i tryffeln eller att doppa dem i. Lenast konsistens blir det med choklad av märken med hög kvalitet, t ex Valrhona eller Callebaut. Receptet fungerar även med ljus blockchoklad.

Ljus chokladtryffel med ägglikör och havssalt Att doppa tryfflarna i smält ljus choklad är inte helt enkelt och det är viktigt att man använder rätt choklad. De kan även doppas i mörk choklad

Tryfflar med ägglikör passar bra i påsktider. Att doppa tryfflarna i smält ljus choklad är inte helt enkelt och det är viktigt att man använder rätt choklad. De kan även doppas i mörk choklad. Marabou mjölkchoklad är i detta recept inte lämpligt, vare sig i tryffeln eller att doppa dem i. Lenast konsistens blir det med choklad av märken med hög kvalitet, t ex Valrhona eller Callebaut. Receptet fungerar även med ljus blockchoklad.

Kladdkaka med fransk nougat

Kladdkaka med fransk nougat

Kladdkaka med blockchoklad

Kladdkaka med blockchoklad Recept på kladdkaka med blockchoklad som kan bakas i förväg och frysas. Perfekt efterrätt till fest

Kladdkaka med blockchoklad

Tjingeling,  Istället för chokladig kladdkaka så blev det en kladdig chokladkaka, same same but diffrent.  Jag valde att ha en mörk kvalitetschoklad istället för mjölkchoklad som jag annars gärna bakar med- och då menar jag absolut inte blockchoklad.  Brukar ni köpa hem blockchoklad tycker jag att ni kan skippa det i … Läs mer

Tjingeling, Istället för chokladig kladdkaka så blev det en kladdig chokladkaka, same same but diffrent. Jag valde att ha en mörk kvalitetschoklad istället för mjölkchoklad som jag annars gärna bakar med- och då menar jag absolut inte blockchoklad. Brukar ni köpa hem blockchoklad tycker jag att ni kan skippa det i … Läs mer

Johan Sörbergs bästa pajdeg (kock Johan Sörberg)

Johan Sörbergs bästa pajdeg

edible chocolate ice cream cups

Pinning this mostly because it makes me smile. edible-chocolate-ice-cream-cups-recipe-by-cupcakepedia.

Avokado & chokladkulor 1 mogen avokado 100 gram mörk choklad 1 krm vaniljpulver 1,5 msk kakao Några matskedar kakao att rulla kulorna i – Mosa avokadon – Smält chokladen sakta – Rör ihop avokado, kakao och vaniljpulver med chokladen. – Ställ i kylen ca 1 timma – Rulla små bollar och rulla dem i kakao Ett bra alternativ om man vill skippa grädde, ägg eller socker. Jag gjorde mina ca 10 gram styck och då blev det 15 st. Som tog slut alldeles för snabbt pga att alla gillade!

Avokado & chokladkulor 1 mogen avokado 100 gram mörk choklad 1 krm vaniljpulver 1,5 msk kakao Några matskedar kakao att rulla kulorna i – Mosa avokadon – Smält chokladen sakta – Rör ihop avokado, kakao och vaniljpulver med chokladen. – Ställ i kylen ca 1 timma – Rulla små bollar och rulla dem i kakao Ett bra alternativ om man vill skippa grädde, ägg eller socker. Jag gjorde mina ca 10 gram styck och då blev det 15 st. Som tog slut alldeles för snabbt pga att alla gillade!

3-ingredient healthy no-bake bars! - super easy and nutritious. Since the link wasn't working, I guesstimated and did one cup of raisins, one cup of pitted dates, and a half cup of unsalted natural almonds and threw them all into a food processor and it turned out great! Makes about 12 bars. The mixture is a little sticky, as expected, so it took a while to shape and cut them but using wax paper was helpful and cut down the time. Highly recommend as a pre or post workout snack!

How To Make 3-Ingredient Energy Bars at Home

[ Pepparkakscheesecake ] Ugn 175°. Botten: 25 st pepparkakor / 75 g smält smör. Cheesecakefyllning: 400 g Philadelphiaost / 1.25 dl strösocker / 1 msk vetemjöl / 1 tsk vaniljsocker / 0.25 tsk salt / ½ tsk malen kanel / ½ tsk malen ingefära / 0.25 tsk malen kryddnejlika / 2 st ägg. Glasyr: 100 g Philadelphiaost / 1 dl florsocker. Dekoration: Pepparkakor.

[ Pepparkakscheesecake ] Ugn 175°. Botten: 25 st pepparkakor / 75 g smält smör. Cheesecakefyllning: 400 g Philadelphiaost / 1.25 dl strösocker / 1 msk vetemjöl / 1 tsk vaniljsocker / 0.25 tsk salt / ½ tsk malen kanel / ½ tsk malen ingefära / 0.25 tsk malen kryddnejlika / 2 st ägg. Glasyr: 100 g Philadelphiaost / 1 dl florsocker. Dekoration: Pepparkakor.

Fruit and Cream Cheese Breakfast Pastries Recipe (with puff pastry) (menu ideas - sweet )

But when it comes to puff pastry’s role in the early a., it absolutely steals the show when baked into quick and easy breakfast pastries topped with tangy cream cheese filling and piled high with the season’s freshest fruits.

Att bjuda på hemgjord chokladtryffel brukar imponera: ”Oj, tryffel? Är inte det jättesvårt att göra?” Då gäller det att hålla masken. Att detta hallongodis, som smälter i munnen och lämnar en ljuvlig sötsyrlig smak efter sig, rörs ihop på femton minuter behöver ju ingen få

Att bjuda på hemgjord chokladtryffel brukar imponera: ”Oj, tryffel? Är inte det jättesvårt att göra?” Då gäller det att hålla masken. Att detta hallongodis, som smälter i munnen och lämnar en ljuvlig sötsyrlig smak efter sig, rörs ihop på femton minuter behöver ju ingen få

Pound Cake 1

My favorite pound cake! Love the texture, which reminds me a bit of Mamon cakes. I reduced the sugar to 1 cup. Tish Boyle’s Plainly Perfect Pound Cake

Raspberry, lime and coconut cheesecake (vegan, gluten free, nut free, soy free, egg free, dairy free, refined sugar free). #dessert

A bright and fresh tasting raspberry, lime and coconut flavoured allergy-friendly, vegan cheesecake on a raw seed and cacao base. And looking so pretty 😍

Cheesecake Filled Chocolate Easter Eggs - the easiest, quickest, no-bake treat you can make this Easter

Cheesecake Filled Chocolate Easter Eggs - This recipe could not be any easier; there's no baking involved and it takes hardly any time to create these cute Cheesecake-Filled Chocolate Easter Eggs with a 'yolk' made of passionfruit sauce.

Pinterest
Search