Bästa och lättaste knäckebrödet! Brödet görs på majsmjöl och förutom att det smakar lite som popcorn så är det även glutenfritt. Smakar mums med en skiva ost!

Fröknäcke – enkelt recept

Bästa och lättaste knäckebrödet! Brödet görs på majsmjöl och förutom att det smakar lite som popcorn så är det även glutenfritt. Smakar mums med en skiva ost!

Enkelt och gott glutenfritt hemlagat knäckebröd, fullt med olika sorters fröer. Bryt i oregelbundna bitar och servera med goda röror till. Även en utmärkt gå bort present! Är det svårt att få det jämnt kan du lägga ett bakplåtspapper ovanpå och rulla med kavel över.

Enkelt och gott glutenfritt hemlagat knäckebröd, fullt med olika sorters fröer. Bryt i oregelbundna bitar och servera med goda röror till. Även en utmärkt gå bort present! Är det svårt att få det jämnt kan du lägga ett bakplåtspapper ovanpå och rulla med kavel över.

Knäckebröd med majsmjöl

Godaste glutenfria knäckebrödet

Knäckebröd med majsmjöl

Välkommen, här har vi samlat glutenfria recept på limpor, knäckebröd och kakor. Med våra nya glutenfria mjöler, bovete-, mandel- och majsmjöl, kan alla baka!

Välkommen, här har vi samlat glutenfria recept på limpor, knäckebröd och kakor. Med våra nya glutenfria mjöler, bovete-, mandel- och majsmjöl, kan alla baka!

Knäckebröd : pain croquant suédois

Knäckebröd : pain croquant suédois

Naturligt glutenfritt knäcke bakat på majsmjöl och polenta, smaksatt med färsk rosmarin och flingsalt.

Naturligt glutenfritt knäcke bakat på majsmjöl och polenta, smaksatt med färsk rosmarin och flingsalt.

Glutenfria knäckebrödet 125°C 2 dl majsmjöl ¾ dl solrosfrön ½ dl linfrön ½ dl sesamfrön ½ dl pumpakärnor 2½ dl kokande vatten ½ dl olja flingsalt Blanda torra saker, koka vattnet och häll i allt. Tryck ut på plåt med bakplåtspapper med hjälp av en plastpåse på handen (ger två tunna plåtar). Strö till sist över flingsalt. Skär ut bitar nu eller vänta tills efter och bryt isär. Grädda i ugnen ca 1 timme. Ta ut och låt svalna.

Godaste glutenfria knäckebrödet

Glutenfria knäckebrödet 125°C 2 dl majsmjöl ¾ dl solrosfrön ½ dl linfrön ½ dl sesamfrön ½ dl pumpakärnor 2½ dl kokande vatten ½ dl olja flingsalt Blanda torra saker, koka vattnet och häll i allt. Tryck ut på plåt med bakplåtspapper med hjälp av en plastpåse på handen (ger två tunna plåtar). Strö till sist över flingsalt. Skär ut bitar nu eller vänta tills efter och bryt isär. Grädda i ugnen ca 1 timme. Ta ut och låt svalna.

Glutenfritt helseknekkebrød - Oppskrifter

Gluten-free healthy crispbread using Dansukker Dark Muscovado Sugar.

Knaprigt, knäckigt hårdbröd fyllt med hälsosamma frön! (Bakas glutenfritt, men kan även göras med vanligt vetemjöl; läs receptet).

Knaprigt, knäckigt hårdbröd fyllt med hälsosamma frön! (Bakas glutenfritt, men kan även göras med vanligt vetemjöl; läs receptet).

Snabbt knäckebröd med hasselnötter och majsmjöl (kock Lisa Lemke)

Snabbt knäckebröd med hasselnötter och majsmjöl

Guacamole à la Markiz och Blossom med hemgjorda kex

Ett knäckebröd är ett gott sällskap till vilken måltid som helst. Här är en variant med majsmjöl och fröer som gör det hembakta knäckebrödet extra sprött och smakrikt. Det är dessutom lättbakat och glutenfritt!

Ett knäckebröd är ett gott sällskap till vilken måltid som helst. Här är en variant med majsmjöl och fröer som gör det hembakta knäckebrödet extra sprött och smakrikt. Det är dessutom lättbakat och glutenfritt!

Min arbetskamrat Inga-Lill bjöd på gott snacks till kaffet i fredags. Hon hade bakat kex/knäckebröd. Det finns ju många såna här recept men ...

Min arbetskamrat Inga-Lill bjöd på gott snacks till kaffet i fredags. Hon hade bakat kex/knäckebröd. Det finns ju många såna här recept men ...

Ett fantastiskt gott knäckebröd utan gluten som i alla fall jag tänker ställa fram på söndagsfrukosten. Det här behöver du: 1/2 dl pumpakärnor 3 dl solrosfrön 1 dl linfrön 3 dl sesamfrön 4 dl majsmjöl 1 dl rapsolja 4 dl kokande vatten 1 tsk salt Såhär gör du: Blanda alla ingredienser och rör sist i det kokande vattnet. Dela upp smeten på två bakpappersklädda plåtar. Lägg över ett bakplåtspapper och kavla ut smeten jämnt över plåten. Strö över flingsalt. Grädda i mitten av ugnen i 160 grader…

Ett fantastiskt gott knäckebröd utan gluten som i alla fall jag tänker ställa fram på söndagsfrukosten. Det här behöver du: 1/2 dl pumpakärnor 3 dl solrosfrön 1 dl linfrön 3 dl sesamfrön 4 dl majsmjöl 1 dl rapsolja 4 dl kokande vatten 1 tsk salt Såhär gör du: Blanda alla ingredienser och rör sist i det kokande vattnet. Dela upp smeten på två bakpappersklädda plåtar. Lägg över ett bakplåtspapper och kavla ut smeten jämnt över plåten. Strö över flingsalt. Grädda i mitten av ugnen i 160 grader…

Snabbt knäckebröd med hasselnötter och majsmjöl (kock Lisa Lemke)

Snabbt knäckebröd med hasselnötter och majsmjöl

Snabbt knäckebröd med hasselnötter och majsmjöl (kock Lisa Lemke)

Inga-Lills Fröknäcke av majsmjöl

Inga-Lills Fröknäcke av majsmjöl

knäckebröd (jag bakar utan linfrö och med majsmjöl) . Supergott, funkar också till fredagsmyset istället för chips!

knäckebröd (jag bakar utan linfrö och med majsmjöl) . Supergott, funkar också till fredagsmyset istället för chips!

Pinterest
Search