Koka ägg-dieten: Så tappar du 5 kilo på 1 vecka!

Koka ägg-dieten: Så tappar du 5 kilo på 1 vecka!

Du kommer ångra att du inte alltid gjort så här.

Du kommer ångra att du inte alltid gjort så här.

Jättegod och krämig grekisk mannagrynspaj toppad med florsocker och kanel. Ljuvlig och enkel att göra. Pajen påminner om ostkaka i konsistensen och smakar allra bäst när den serveras kall. Ca 10 bitar 1,5 liter mjölk 3 dl mannagryn 100 g smör 3 st ägg 1,5 dl socker (du kan öka eller minska mängden socker efter smak) 0,5 tsk salt Smör till smörjning av formen Topping: Kanel Florsocker Gör såhär: Blanda mjölk, mannagryn, socker, smör och salt i en kastrull. Koka upp under ständig omrörning…

Jättegod och krämig grekisk mannagrynspaj toppad med florsocker och kanel. Ljuvlig och enkel att göra. Pajen påminner om ostkaka i konsistensen och smakar allra bäst när den serveras kall. Ca 10 bitar 1,5 liter mjölk 3 dl mannagryn 100 g smör 3 st ägg 1,5 dl socker (du kan öka eller minska mängden socker efter smak) 0,5 tsk salt Smör till smörjning av formen Topping: Kanel Florsocker Gör såhär: Blanda mjölk, mannagryn, socker, smör och salt i en kastrull. Koka upp under ständig omrörning…

Koka ägg (How to make a perfect egg)

Små äggskedar (espressoskedar t ex)

Vill du koka ägget löst, hårt eller mitt emellan? Den perfekta koktiden på ägg skiljer sig från person till person. Här får du tipsen på hur du lyckas få just ditt kokta ägg precis som du vill ha det.

Koka ägg - så blir det perfekt

Vill du koka ägget löst, hårt eller mitt emellan? Den perfekta koktiden på ägg skiljer sig från person till person. Här får du tipsen på hur du lyckas få just ditt kokta ägg precis som du vill ha det.

Har ni inte bakat den än, så rekommenderar jag er att testa det snarast. Supergooood! Du behöver till en rund form ( 20-22 cm ) 1 1/2 dl sirap 350 gram jordnötssmör 1 dl finhackade jordnötter 9-10 dl cornflakes 460 gram mjölchoklad 2 dl vispgrädde Gör så här : Koka … Läs mer

Har ni inte bakat den än, så rekommenderar jag er att testa det snarast. Supergooood! Du behöver till en rund form ( 20-22 cm ) 1 1/2 dl sirap 350 gram jordnötssmör 1 dl finhackade jordnötter 9-10 dl cornflakes 460 gram mjölchoklad 2 dl vispgrädde Gör så här : Koka … Läs mer

Na zdjęciu znajduje się przekrojone jajko na tardo

Have you are ever tried boiled egg sandwich? Boiled egg sandwich is high nutritional food that you can prepare easily at home according to your taste.

Stekt torsk är en vardagsfavorit för många, men vill man sätta mer smak på fisken så är detta recept värt ett försök. Med ägg, kaviar och crème fraiche rör du enkelt ihop en krämig och god äggsås. Spara tid genom att koka äggen i samma kastrull som potatisen.

Stekt torsk är en vardagsfavorit för många, men vill man sätta mer smak på fisken så är detta recept värt ett försök. Med ägg, kaviar och crème fraiche rör du enkelt ihop en krämig och god äggsås. Spara tid genom att koka äggen i samma kastrull som potatisen.

Det här roliga knepet kommer du att vilja testa på en gång. Allt du behöver är en t-shirt, tråd, ficklampa, plastpåse och ägg. Kolla in klippet! Läs också: Koka ägg – så blir det perfekt varje gång Läs också: 8 nya recept med ägg   Text: Julia Wiberg

Så gör du äggröra inuti ett ägg

Det här roliga knepet kommer du att vilja testa på en gång. Allt du behöver är en t-shirt, tråd, ficklampa, plastpåse och ägg. Kolla in klippet! Läs också: Koka ägg – så blir det perfekt varje gång Läs också: 8 nya recept med ägg Text: Julia Wiberg

Grönkålspaj med valnötter. Fyllning: 250 g grönkål, 3 st ägg, 3 st rödlökar, 2 dl riven ost, 2 dl vispgrädde, 1 dl mjölk, 1 dl valnötter, smör, 1 krm peppar, 1 tsk salt. Förgrädda det kylda pajskalet ca 10 minuter på 200. Grovhacka kålen o koka lätt. Pressa ur all vätska. Skiva löken. Fräs lök och grönkål i smör. Lägg grönkålsblandningen, osten och nötterna i pajskalet. Vispa ägg, grädde och mjölk. Krydda med salt och peppar. Häll äggstanningen över grönkålen. Grädda cirka 40 minuter.

Grönkålspaj med cheddar och valnötter Recept på grönkålspaj med cheddar och valnötter. Bästa receptet på grönkålspaj från Allt om Mat

Jättegod och krämig grekisk mannagrynspaj toppad med florsocker och kanel. Ljuvlig och enkel att göra. Pajen påminner om ostkaka i konsistensen och smakar allra bäst när den serveras kall. Ca 10 bitar 1,5 liter mjölk 3 dl mannagryn 100 g smör 3 st ägg 1,5 dl socker (du kan öka eller minska mängden socker efter smak) 0,5 tsk salt Smör till smörjning av formen Topping: Kanel Florsocker Gör såhär: Blanda mjölk, mannagryn, socker, smör och salt i en kastrull. Koka upp under ständig omrörning…

Jättegod och krämig grekisk mannagrynspaj toppad med florsocker och kanel. Ljuvlig och enkel att göra. Pajen påminner om ostkaka i konsistensen och smakar allra bäst när den serveras kall. Ca 10 bitar 1,5 liter mjölk 3 dl mannagryn 100 g smör 3 st ägg 1,5 dl socker (du kan öka eller minska mängden socker efter smak) 0,5 tsk salt Smör till smörjning av formen Topping: Kanel Florsocker Gör såhär: Blanda mjölk, mannagryn, socker, smör och salt i en kastrull. Koka upp under ständig omrörning…

Hej på er! Vi har sportlov här så tiden försvinner fortare än fort! Här kommer ett tips på en smarrig frukost/mellanmål/kvällis! Ägg och avocado är ju typ det bästa jag vet och speciellt i kombination! Äggsallad på fröknäcke är gudomligt men minst lika gott att fylla en avocado med! Koka äggen hårdkokta. Gröp ur avokadon, […]

Hej på er! Vi har sportlov här så tiden försvinner fortare än fort! Här kommer ett tips på en smarrig frukost/mellanmål/kvällis! Ägg och avocado är ju typ det bästa jag vet och speciellt i kombination! Äggsallad på fröknäcke är gudomligt men minst lika gott att fylla en avocado med! Koka äggen hårdkokta. Gröp ur avokadon, […]

Jättegod och krämig grekisk mannagrynspaj toppad med florsocker och kanel. Ljuvlig och enkel att göra. Pajen påminner om ostkaka i konsistensen och smakar allra bäst när den serveras kall. Ca 10 bitar 1,5 liter mjölk 3 dl mannagryn 100 g smör 3 st ägg 1,5 dl socker (du kan öka eller minska mängden socker efter smak) 0,5 tsk salt Smör till smörjning av formen Topping: Kanel Florsocker Gör såhär: Blanda mjölk, mannagryn, socker, smör och salt i en kastrull. Koka upp under ständig omrörning…

Jättegod och krämig grekisk mannagrynspaj toppad med florsocker och kanel. Ljuvlig och enkel att göra. Pajen påminner om ostkaka i konsistensen och smakar allra bäst när den serveras kall. Ca 10 bitar 1,5 liter mjölk 3 dl mannagryn 100 g smör 3 st ägg 1,5 dl socker (du kan öka eller minska mängden socker efter smak) 0,5 tsk salt Smör till smörjning av formen Topping: Kanel Florsocker Gör såhär: Blanda mjölk, mannagryn, socker, smör och salt i en kastrull. Koka upp under ständig omrörning…

Pinterest
Search