Recept koka kött

Det här är en riktigt grym vegetarisk lasagne där den cypriotiska osten halloumi får ersätta klassisk bechamelsås. Halloumin tillför en skön sälta och härligt tugg. I övrigt är det bara att koka tomatsåsen med spenat, rosta pumpakärnor och börja varva!

Det här är en riktigt grym vegetarisk lasagne där den cypriotiska osten halloumi får ersätta klassisk bechamelsås. Halloumin tillför en skön sälta och härligt tugg. I övrigt är det bara att koka tomatsåsen med spenat, rosta pumpakärnor och börja varva!

Blir det kött och och rött till helgen? Prova då Elin Carlekes variant där entrecôte serveras med ett friskt dragonsmör och krämigt stomp på potatis och jordärtskocka. Recept: Elin Carleke Foto: Hannah Kompanik Förberedelser & tillagning: 1. Rör samman ingredienserna till dragonsmöret. 2. Koka upp ättika, socker,…

Blir det kött och och rött till helgen? Prova då Elin Carlekes variant där entrecôte serveras med ett friskt dragonsmör och krämigt stomp på potatis och jordärtskocka. Recept: Elin Carleke Foto: Hannah Kompanik Förberedelser & tillagning: 1. Rör samman ingredienserna till dragonsmöret. 2. Koka upp ättika, socker,…

Regn & rusk över ett grått växjö! Vad passar då bättre än att låta en härlig mustig gryta stå och koka på spisen. Jag hade fått älg av mamma & Lalle och ville prova ett nytt recept, med messsmör i. Så här bjuder jag nu på en god norrländsk älggryta. … Läs mer

Regn & rusk över ett grått växjö! Vad passar då bättre än att låta en härlig mustig gryta stå och koka på spisen. Jag hade fått älg av mamma & Lalle och ville prova ett nytt recept, med messsmör i. Så här bjuder jag nu på en god norrländsk älggryta. … Läs mer

Bra kött :, från nos till svans /, Gert Klötzke ... Boken innehåller trehundra recept med nöttkött, lamm, killing, gris, fågel och vilt. Recepten är indelade efter tillagningssätt: koka, laga i gryta, ugnssteka, steka i panna, grilla eller röka. Även avsnitt om hur man gör sin egen korv, lagar de godaste såserna, fonderna och tillbehören till köttet. #faktabok #matlagning

Bra kött :, från nos till svans /, Gert Klötzke ... Boken innehåller trehundra recept med nöttkött, lamm, killing, gris, fågel och vilt. Recepten är indelade efter tillagningssätt: koka, laga i gryta, ugnssteka, steka i panna, grilla eller röka. Även avsnitt om hur man gör sin egen korv, lagar de godaste såserna, fonderna och tillbehören till köttet. #faktabok #matlagning

Ett recept men tunna schnitzlar fyllda med knaperstekt bacon, örter och lök. Allt får koka ihop i en gräddig sås. Det kan inte bli så mycket bättre!

Ett recept men tunna schnitzlar fyllda med knaperstekt bacon, örter och lök. Allt får koka ihop i en gräddig sås. Det kan inte bli så mycket bättre!

VÄRLDENS godaste pastagratäng som är en blandning mellan spaghetti och köttfärsås och lasagne. Den är extra krämig med extra mycket ost! Underbart god. 6 portioner 400 spaghetti 2 st mozzarella Köttfärssåsen: 400 g färs (kött eller veggofärs) 400 g krossad tomat 400 g passerad tomat 1 gul lök 4 vitlöksklyftor 2 tsk torkad oregano 2 tsk torkad basilika 2 tsk paprikapulver 1-2 tsk dijonsenap (kan uteslutas) 1 msk soja 1 msk balsamvinäger eller socker Salt & peppar Olja till stekning Cremefr...

VÄRLDENS godaste pastagratäng som är en blandning mellan spaghetti och köttfärsås och lasagne. Den är extra krämig med extra mycket ost! Underbart god. 6 portioner 400 spaghetti 2 st mozzarella Köttfärssåsen: 400 g färs (kött eller veggofärs) 400 g krossad tomat 400 g passerad tomat 1 gul lök 4 vitlöksklyftor 2 tsk torkad oregano 2 tsk torkad basilika 2 tsk paprikapulver 1-2 tsk dijonsenap (kan uteslutas) 1 msk soja 1 msk balsamvinäger eller socker Salt & peppar Olja till stekning Cremefr...

Laga ”pulled” högrev i italienskt stil! Det här blir en otroligt mustig och god gryta med allt i ett – dessutom räcker den till många.

Laga ”pulled” högrev i italienskt stil! Det här blir en otroligt mustig och god gryta med allt i ett – dessutom räcker den till många.

Hej vänner! Vacker men kylig dag! Nu är hösten här minsann! Hoppas ni har en bra mitt-i-veckan dag!? I går kväll svängde jag ihop den här smarrga kycklinggrytan! Slurp så gott det här blev! Kycklinglårfiléer som fått koka i såsen i ca 20 minuter – de blir så möra! Använder mycket oftare kycklinglårfiléer numera. Det […]

Hej vänner! Vacker men kylig dag! Nu är hösten här minsann! Hoppas ni har en bra mitt-i-veckan dag!? I går kväll svängde jag ihop den här smarrga kycklinggrytan! Slurp så gott det här blev! Kycklinglårfiléer som fått koka i såsen i ca 20 minuter – de blir så möra! Använder mycket oftare kycklinglårfiléer numera. Det […]

Koka fond på kött

Koka fond på kött

Koka grönkålen ngr minuter i lättsaltat vatten. Strimla / tärna baconet och stek knaprigt, tillsätt sedan grönkålen. Blanda ned grädde och krydda med vitpeppar efter smak. Otroligt lättlagad rätt, passar perfekt som tillbehör till grillat kött / fågel! Går bra att byta grönkålen mot savoykål.

Gräddstuvad grönkål med bacon

Koka grönkålen ngr minuter i lättsaltat vatten. Strimla / tärna baconet och stek knaprigt, tillsätt sedan grönkålen. Blanda ned grädde och krydda med vitpeppar efter smak. Otroligt lättlagad rätt, passar perfekt som tillbehör till grillat kött / fågel! Går bra att byta grönkålen mot savoykål.

Pinterest
Sök