Recept korv nöt

Fläskfile i krämig gorgonzolasås. Fläskfilen kan bytas ut mot oxfile och även mot kycklingfile. Det här behöver du till 4-5 portioner: 6 portioner potatismos 2 äggulor 2 putsade fläskfilé salt och peppar Gorgonzolasås : 2 msk Smör 150 gram god gorgonzolaost 1 liten fin finhackad sharlottenlök 4 dl creme fraiche 1/2 … Läs mer

Fläskfile i krämig gorgonzolasås. Fläskfilen kan bytas ut mot oxfile och även mot kycklingfile. Det här behöver du till 4-5 portioner: 6 portioner potatismos 2 äggulor 2 putsade fläskfilé salt och peppar Gorgonzolasås : 2 msk Smör 150 gram god gorgonzolaost 1 liten fin finhackad sharlottenlök 4 dl creme fraiche 1/2 … Läs mer

Rödvinsbräserad högrev med champinjoner och sidfläsk

Gryta med högrev, rödvin och sidfläsk

Rödvinsbräserad högrev med champinjoner och sidfläsk

En maträtt som du snabbt kan göra LCHF- vänlig ( uteslut helt enkelt bara sirapen ) Det här behöver du : cirka : 1/2 kålhuvud 1 gul lök 25 gram smör 1 msk sirap salt och peppar 600 gram köttfärs 1 dl grädde 1 msk fond salt och peppar Till … Läs mer

En maträtt som du snabbt kan göra LCHF- vänlig ( uteslut helt enkelt bara sirapen ) Det här behöver du : cirka : 1/2 kålhuvud 1 gul lök 25 gram smör 1 msk sirap salt och peppar 600 gram köttfärs 1 dl grädde 1 msk fond salt och peppar Till … Läs mer

Falukorv! Här ugnsbakad med äpple

Falukorv! Här ugnsbakad med äpple

Ajvargratäng med falukorv - Jennys Matblogg

Ajvargratäng med falukorv - Jennys Matblogg

Beef with Broccoli, Bamboo and Sesame Recipe

Beef with Broccoli, Bamboo and Sesame Recipe

Bryn köttet i olivolja i en gryta tills det fått fin färg. Lägg i vitlök, kryddor, tomatpuré och bryn ytterligare någon minut. Häll på vin, balsamico, buljongtärningar och vatten. Låt sjuda under lock 1½–2 timmar. Koka med rödlöken de sista 20 minuterna. Smaka av med salt och peppar. Strö över persilja. Servera med sallad och ett gott bröd.

Bräserad högrev med balsamvinäger och rödlök

Bryn köttet i olivolja i en gryta tills det fått fin färg. Lägg i vitlök, kryddor, tomatpuré och bryn ytterligare någon minut. Häll på vin, balsamico, buljongtärningar och vatten. Låt sjuda under lock 1½–2 timmar. Koka med rödlöken de sista 20 minuterna. Smaka av med salt och peppar. Strö över persilja. Servera med sallad och ett gott bröd.

Ädelostgryta med fläskfile och potatisgratäng

Ädelostgryta med fläskfile och potatisgratäng

Baconlindad kycklingfilé med mandelpotatisbakelse och basilikasås.

”Sås som i himmelen”

Baconlindad kycklingfilé med mandelpotatisbakelse och basilikasås.

Lättlagad gratäng med bacon, pasta och ädelost. Uppskattas av både stora och små. Skjuts in i ugnen, så enkelt och gott!

Lättlagad gratäng med bacon, pasta och ädelost. Uppskattas av både stora och små. Skjuts in i ugnen, så enkelt och gott!

Pinterest
Sök