Finns det något så härligt och behagligt som doften av nybakat bröd? Det här brödet är berikat med den härliga kryddan kummin och är ofantligt gott. Servera till en het soppa med smör och ost.

Finns det något så härligt och behagligt som doften av nybakat bröd? Det här brödet är berikat med den härliga kryddan kummin och är ofantligt gott. Servera till en het soppa med smör och ost.

Stone Oven-Baked Caraway Bread

made by mary - Kumminbröd

made by mary - Stenugnsbakat Kumminbröd :: Stone Oven Baked Cumin Bread

MADE BY MARY - vegetarian recipes, pastries and desserts

Kumminbröd (glutenfritt)

Kumminbröd (glutenfritt)

made by mary - Stenugnsbakat Kumminbröd :: Stone Oven Baked Cumin Bread

made by mary - Stenugnsbakat Kumminbröd :: Stone Oven Baked Cumin Bread

Potatis- och kumminbröd

Med potatis i degen blir brödet mer mättande.

Jag älskar stenugnsbakat bröd som man bakar hemma. Det är både enkelt och roligt och dessutom otroligt gott! Det blir helt enkelt inte bättre!

MADE BY MARY - vegetarian recipes, pastries and desserts

Rågkusar i långpanna

Rågkusar i långpanna (Tidningen Hembakat » Lindas Bakskola)

Bröd med färg och smak från majs som bara rörs ihop i en bunke och gräddas. Prova att rosta skivor och servera med smör.

Bröd med färg och smak från majs som bara rörs ihop i en bunke och gräddas. Prova att rosta skivor och servera med smör.

Vörtbröd är en självklarhet på många julbord och godast blir det om man bakar eget. I detta recept blir brödet extra saftigt av kokt, riven potatis. Den klassiska kryddningen finns redan i vörtmixen men för extra smak och julstämning kan du tillsätta torkade tranbär och skållad mandel i degen.

Vörtbröd är en självklarhet på många julbord och godast blir det om man bakar eget. I detta recept blir brödet extra saftigt av kokt, riven potatis. Den klassiska kryddningen finns redan i vörtmixen men för extra smak och julstämning kan du tillsätta torkade tranbär och skållad mandel i degen.

Morotsfrallor | Tidningen Hembakat » Lindas Bakskola | Bloglovin’

Morotsfrallor (Tidningen Hembakat » Lindas Bakskola)

Rivna morötter i degen gör frallorna saftiga och goda.

Mättande och nyttiga bröd gjorda på surdeg.

Mättande och nyttiga bröd gjorda på surdeg.

Det här är verkligen bland de lättaste och godaste bröden man kan baka! Att det är ett nyttigt alternativ gör det även ännu bättre! En filmjölkslimpa som man bara slänger ihop- utan att knåda och...

Mitt nyttiga filmjölksbröd

Det här är verkligen bland de lättaste och godaste bröden man kan baka! Att det är ett nyttigt alternativ gör det även ännu bättre! En filmjölkslimpa som man bara slänger ihop- utan att knåda och...

Pinterest
Search