Den bästa kycklingen är den som går och pickar på ladugårdsbacken och som du nackar, fyller med vitlök, dragon och citron och långsamt rostar i ugnen.

Den bästa kycklingen är den som går och pickar på ladugårdsbacken och som du nackar, fyller med vitlök, dragon och citron och långsamt rostar i ugnen.

Citron och kyckling går väldigt fint ihop. Här steks skurna kycklingfiléer och blandas med grädde, buljong, citronsaft och dragon som tillsammans blir en fantastisk sås. Blanda ner snabbkokta ärtor och soltorkade tomater, riv över citronskal efter smak. Voilà – en härlig kycklingpasta, redo för servering!

Citron och kyckling går väldigt fint ihop. Här steks skurna kycklingfiléer och blandas med grädde, buljong, citronsaft och dragon som tillsammans blir en fantastisk sås. Blanda ner snabbkokta ärtor och soltorkade tomater, riv över citronskal efter smak. Voilà – en härlig kycklingpasta, redo för servering!

Fräsch sås som passar bra till grönt, kyckling och lamm. En majonnäsbaserad dressing som får sin goda smak av crème fraiche, citron, dragon och fond.

Fräsch sås som passar bra till grönt, kyckling och lamm. En majonnäsbaserad dressing som får sin goda smak av crème fraiche, citron, dragon och fond.

Kyckling med citron- & dragonsås

Kyckling med citron- & dragonsås

Citron- och timjankryddad majskyckling i skummig potatis- och jordärtskockssoppa | Allt om Mat

Lyxig citron- och timjankryddad majskyckling i skummig potatis- och jordärtskockssoppa

Citron- och timjankryddad majskyckling i skummig potatis- och jordärtskockssoppa | Allt om Mat

Kyckling med sesam och picklade grönsaker | Recept ICA.se

Kyckling med sesam och picklade grönsaker | Recept ICA.se

Kyckling allt i ett med citron och dragon

Kyckling allt i ett med citron och dragon (Smaskelismaskens)

Kyckling allt i ett med citron och dragon

Krämig kycklinggryta med grov senap, vit balsamvinäger och dragon | Allt om Mat

Krämig kycklinggryta med grov senap, vit balsamvinäger och dragon

Krämig kycklinggryta med grov senap, vit balsamvinäger och dragon

Krämig kycklinggryta med grov senap, vit balsamvinäger och dragon

Allt i en form – praktiskt och perfekt som bjudmat.

In Swedish  Örtagårdssås -sauce verte (kock Anna och Fanny Bergenström). En bra sås till skaldjur och fiskpaté men också till varma grönsaker, kokt,  200 g hackad fryst spenat 3 dl gräddfil eller tjock grekisk yoghurt 1 dl majonnäs 1 dl fint hackad dill 0.5 dl finskuren gräslök 0.5 tsk salt eller italiensk salladskrydda 2 tsk senap 0.5 tsk torkad smulad dragon 1 st pressad vitlöksklyfta 1 msk mild ljus vinäger   nymald vit- eller svartpeppar

Örtagårdssås -sauce verte

Guacamole à la Markiz och Blossom med hemgjorda kex (kock Markiz Talhaoui)

Gör ett härligt och klassiskt långkok på högrev! Högrevsgryta bjuder på mört och saftig kött som är oemotståndligt gott.

Grytor med högrev

Gör ett härligt och klassiskt långkok på högrev! Högrevsgryta bjuder på mört och saftig kött som är oemotståndligt gott.

Vårig salladsdröm toppad med saftig, smakrik kyckling som lätt faller isär, och god dressing med honung och senap.

Vårig salladsdröm toppad med saftig, smakrik kyckling som lätt faller isär, och god dressing med honung och senap.

Biff stroganoff är en riktig klassiker! Vi lägger rostbiff, svamp och lök tillsammans med en krämigt god sås i en gryta och serverar med ris och saltgurka. Så gott och så enkelt!

Biff stroganoff är en riktig klassiker! Vi lägger rostbiff, svamp och lök tillsammans med en krämigt god sås i en gryta och serverar med ris och saltgurka. Så gott och så enkelt!

Parmalindad kycklingfilé fylld med västerbottenost, crème fraiche, persilja och salvia

Parmalindad kycklingfilé fylld med västerbottenost, crème fraiche, persilja och salvia

Pinterest
Search