Recept: Citron- och fänkålsstekt kycklinglårfilé med fetaostcrème

Recept: Citron- och fänkålsstekt kycklinglårfilé med fetaostcrème

Den saftiga ugnsbakade kycklingen får smak av citrus, muscovado och fänkål. Clementin, citron och apelsin ger kycklingen det där lilla extra, både sötma och syra. Kycklingen kan med fördel marineras över natten.

Den saftiga ugnsbakade kycklingen får smak av citrus, muscovado och fänkål. Clementin, citron och apelsin ger kycklingen det där lilla extra, både sötma och syra. Kycklingen kan med fördel marineras över natten.

4 personer  Huvudrätt   Tid: ca 40–50 minuter  Detta skulle lika gärna kunna vara Jamie Oliver. Så rent, så enkelt, så smakrikt, så... genialiskt...  1 hel stor kyckling (ca 1,5 kg),...

Chicken with basil and fennel

Kyckling i krämig citron, rosmarin och- vitlökssås - 56kilo - parmesangratinerad fänkål

Kyckling i krämig citron, rosmarin och- vitlökssås - 56kilo - parmesangratinerad fänkål

Recept på Skreirygg med havskräftor och fänkål

Skreirygg med havskräftor och fänkål – en oslagbar kombination

Recept på Skreirygg med havskräftor och fänkål

Sommarens godaste currysill med äpple! | Allt om Mat

Julens godaste currysill med äpple

Laxinlindad torsk i krämig citronsås

Potatiskaka med chèvre och örter | Allt om Mat

Potatiskaka med chèvre och örter | Allt om Mat

Flygande Jakob ("Flying Jacob") - traditional Swedish chicken dish

Flygande Jacob ("Flying Jacob") is a classic Swedish chicken casserole with nuts and banana. Check out this Paleo friendly recipe for it!

Marinade minder om hoisin

Marinade minder om hoisin

”Deviled Eggs” ägghalvor | Recept.nu

”Deviled Eggs” ägghalvor

”Deviled Eggs” ägghalvor | Recept.nu

Pinterest
Search