Matig sallad med feta, ägg, linser och frön

Matig sallad med feta, ägg, linser och frön

Ugnsbakade ägg med tomat och knaprig skinka | Ägg i cocette - franska för eldfast form - är en lättlagad brunchrätt som kan varieras i det oändliga. Blanda lite kokta linser eller smörstekt bladspenat i tomatsåsen för en matigare variant.

Ugnsbakade ägg med tomat och knaprig skinka | Ägg i cocette - franska för eldfast form - är en lättlagad brunchrätt som kan varieras i det oändliga. Blanda lite kokta linser eller smörstekt bladspenat i tomatsåsen för en matigare variant.

Feta- och äggsallad med linser och frön

Matig sallad med feta, ägg, linser och frön

Feta- och äggsallad med linser och frön

Svarta linsbiffar med lök och oliver är helt vegetariska och görs på svarta linser. Dessa är glutenfria och goda att

Svarta linsbiffar med lök och oliver

Svarta linsbiffar med lök och oliver är helt vegetariska och görs på svarta linser. Dessa är glutenfria och goda att

Recept på spenatsallad med linser och pocherat ägg.

Spenatsallad med linser och pocherat ägg

Recept på spenatsallad med linser och pocherat ägg.

Kyckling/köttbullar med blomkålsmos!, måste fixa någon sås också men orkade ej det ikväll. Denna matlåda hamnar på runt 260 kcal. Recept= 800g nötfärs/kycklingfärs 10% • 1,5dl röda linser (förkokta) • 1 gul lök • 1 ägg & 1/2 äggvita • 1 msk maizena • salt och peppar efter smak • 1 enorm blomkål

Kyckling/köttbullar med blomkålsmos!, måste fixa någon sås också men orkade ej det ikväll. Denna matlåda hamnar på runt 260 kcal. Recept= 800g nötfärs/kycklingfärs 10% • 1,5dl röda linser (förkokta) • 1 gul lök • 1 ägg & 1/2 äggvita • 1 msk maizena • salt och peppar efter smak • 1 enorm blomkål

Kikärter med kokta ägg

Kikärter med kokta ägg

Chickpea Stew, Chickpeas, Lchf, Muffin, Muffins

Vegetariska biffar med bulgur- och persiljesallad | Recept från Köket.se

Vegetariska biffar med bulgur- och persiljesallad

Vegetariska biffar med bulgur- och persiljesallad | Recept från Köket.se

Lammfilé med primörer, toppmurklor och nässelvelouté | Allt om Mat

Lammfilé med primörer, toppmurklor och nässelvelouté För bästa smak och frasigaste yta bryner vi köttet i lika delar rapsolja och smör. Vi tar inte olivolja för den kan bli lite besk när den hettas upp i över 140°

Lammfilé med primörer, toppmurklor och nässelvelouté | Allt om Mat

[ Vegetarisk tacopaj ] 4 pers. 8–10 dl färdig tacolinsfärs (el 3 dl linser + 6 dl buljong + 1 gul lök + tacokryddor) / 5 dl crème fraiche el Oatly iMat fraiche / 2 ägg / salt, svartpeppar / ost att toppa med / 150 g rumstempererat smör / 3½ dl vetemjöl / 2 msk vatten

[ Vegetarisk tacopaj ] 4 pers. 8–10 dl färdig tacolinsfärs (el 3 dl linser + 6 dl buljong + 1 gul lök + tacokryddor) / 5 dl crème fraiche el Oatly iMat fraiche / 2 ägg / salt, svartpeppar / ost att toppa med / 150 g rumstempererat smör / 3½ dl vetemjöl / 2 msk vatten

Zucchinibiffar till 4-5 portioner  1 dl quinoa 1 zucchini/squash 1/2 gul lök 2 ägg (om du får problem med att biffarna inte vill hålla samman i stekjärnet, blanda ner ett ägg till) 0,75 dl ströbröd (om smeten är väldigt lös, lägg till lite extra ströbröd) 1 tsk gurkmeja 1/2 tsk chilipulver salt & svartpeppar  olja, att steka i

Zucchinibiffar till 4-5 portioner 1 dl quinoa 1 zucchini/squash 1/2 gul lök 2 ägg (om du får problem med att biffarna inte vill hålla samman i stekjärnet, blanda ner ett ägg till) 0,75 dl ströbröd (om smeten är väldigt lös, lägg till lite extra ströbröd) 1 tsk gurkmeja 1/2 tsk chilipulver salt & svartpeppar olja, att steka i

Lax- och linsbiffar med mangosalsa | Elle mat & vin

Lax- och linsbiffar med mangosalsa | Elle mat & vin

Äpplekokta linser med pumpa, kål, feta och veganmayo med mynta | Recept på Taffel

Äpplekokta linser med pumpa, kål, feta och veganmayo med mynta | Recept på Taffel

Pinterest
Search