Recept lufttorkat kött

Äkta mat: Sallad på lättångad kålrabbi  I denna sallad blandas rått och lättlagat. Med lite lufttorkat kött blir det en fin förrätt.

Äkta mat: Sallad på lättångad kålrabbi I denna sallad blandas rått och lättlagat. Med lite lufttorkat kött blir det en fin förrätt.

Saffransdoftande paella för tankarna till det soliga Spanien. Tänk att kyckling och skaldjur blir så gott tillsammans. Råriset kan ersättas med snabb-råris som bara tar 10 minuter att koka.

Rårispaella med skaldjur

Saffransdoftande paella för tankarna till det soliga Spanien. Tänk att kyckling och skaldjur blir så gott tillsammans. Råriset kan ersättas med snabb-råris som bara tar 10 minuter att koka.

Recept på Sparris med skinka och balsamicosirap från - Hemmets Journal

Recept på Sparris med skinka och balsamicosirap från - Hemmets Journal

Hot and Healthy: How to Make Better Kimchi at Home

Hot and Healthy: How to Make Better Kimchi at Home

12 Delicious Vegetarian Salads That Will Actually Fill You Up

12 Delicious Vegetarian Salads That Will Actually Fill You Up

Vegetarisk hälsogryta med nötter. Supernyttig gryta med många hälsosamma ingredienser. Välj gärna ekologiskt osötat jordnötssmör.

Vegetarisk hälsogryta med nötter. Supernyttig gryta med många hälsosamma ingredienser. Välj gärna ekologiskt osötat jordnötssmör.

Sjuk god och nyttig sås till kött eller fågel som gärna har grillats. Receptet är inspirerat av grillmästaren Jonas Borssén. Han valde ...

Sjuk god och nyttig sås till kött eller fågel som gärna har grillats. Receptet är inspirerat av grillmästaren Jonas Borssén. Han valde ...

HOW TO MAKE fried rice

Fried Rice

HOW TO MAKE fried rice

Denna klassiska franska bistrorätt lagas vanligen med odlade champinjoner. Med en blandning av vildplockad svamp smakar den ännu godare. Det är lika bra att laga mycket på en gång. Grytan blir bara godare om den får stå en eller två dagar efter tillagningen. Den går också utmärkt att frysa in.

Denna klassiska franska bistrorätt lagas vanligen med odlade champinjoner. Med en blandning av vildplockad svamp smakar den ännu godare. Det är lika bra att laga mycket på en gång. Grytan blir bara godare om den får stå en eller två dagar efter tillagningen. Den går också utmärkt att frysa in.

springtime aamiaismunat: eggs, pesto, lemon zest, salt & pepper, broccoli and asparagus

springtime aamiaismunat: eggs, pesto, lemon zest, salt & pepper, broccoli and asparagus

Pinterest
Sök