Tryfflar med ägglikör passar bra i påsktider. Att doppa tryfflarna i smält ljus choklad är inte helt enkelt och det är viktigt att man använder rätt choklad. De kan även doppas i mörk choklad. Marabou mjölkchoklad är i detta recept inte lämpligt, vare sig i tryffeln eller att doppa dem i. Lenast konsistens blir det med choklad av märken med hög kvalitet, t ex Valrhona eller Callebaut. Receptet fungerar även med ljus blockchoklad.

Ljus chokladtryffel med ägglikör och havssalt Att doppa tryfflarna i smält ljus choklad är inte helt enkelt och det är viktigt att man använder rätt choklad. De kan även doppas i mörk choklad

Tryfflar med ägglikör passar bra i påsktider. Att doppa tryfflarna i smält ljus choklad är inte helt enkelt och det är viktigt att man använder rätt choklad. De kan även doppas i mörk choklad. Marabou mjölkchoklad är i detta recept inte lämpligt, vare sig i tryffeln eller att doppa dem i. Lenast konsistens blir det med choklad av märken med hög kvalitet, t ex Valrhona eller Callebaut. Receptet fungerar även med ljus blockchoklad.

Klassisk after ski-drink med rötterna i Italiens alper.

Bombardino med kanel

Klassisk after ski-drink med rötterna i Italiens alper.

Österrikisk ägglikör

Österrikisk ägglikör

Om du inte vill använda matlagningsgrädde är det bara att svepa     över lite maizena på slutet så blir det kletigt och gott – funkar     superbra! Och har du ingen Grand Marnier hemma kan du ta en annan     likör, bara den är fruktig och gärna aningens bitter. Baileys eller     ägglikör är dock inga höjdare här.

Gudfaderns pasta

Om du inte vill använda matlagningsgrädde är det bara att svepa över lite maizena på slutet så blir det kletigt och gott – funkar superbra! Och har du ingen Grand Marnier hemma kan du ta en annan likör, bara den är fruktig och gärna aningens bitter. Baileys eller ägglikör är dock inga höjdare här.

Louise´s Spis: No Bake Easter Eggnog Cheesecake with Oreo Crust (Ägglikör Cheesecake)

Louise´s Spis: No Bake Easter Eggnog Cheesecake with Oreo Crust (Ägglikör Cheesecake)

Ett härligt recept på lyxig tiramisu på vit choklad. För desserten behöver du kex, kaffe, ägglikör, ägg, socker, mascarpone, vit choklad och…

Ett härligt recept på lyxig tiramisu på vit choklad. För desserten behöver du kex, kaffe, ägglikör, ägg, socker, mascarpone, vit choklad och…

edible chocolate ice cream cups

Pinning this mostly because it makes me smile. edible-chocolate-ice-cream-cups-recipe-by-cupcakepedia.

Avokado & chokladkulor 1 mogen avokado 100 gram mörk choklad 1 krm vaniljpulver 1,5 msk kakao Några matskedar kakao att rulla kulorna i – Mosa avokadon – Smält chokladen sakta – Rör ihop avokado, kakao och vaniljpulver med chokladen. – Ställ i kylen ca 1 timma – Rulla små bollar och rulla dem i kakao Ett bra alternativ om man vill skippa grädde, ägg eller socker. Jag gjorde mina ca 10 gram styck och då blev det 15 st. Som tog slut alldeles för snabbt pga att alla gillade!

Avokado & chokladkulor 1 mogen avokado 100 gram mörk choklad 1 krm vaniljpulver 1,5 msk kakao Några matskedar kakao att rulla kulorna i – Mosa avokadon – Smält chokladen sakta – Rör ihop avokado, kakao och vaniljpulver med chokladen. – Ställ i kylen ca 1 timma – Rulla små bollar och rulla dem i kakao Ett bra alternativ om man vill skippa grädde, ägg eller socker. Jag gjorde mina ca 10 gram styck och då blev det 15 st. Som tog slut alldeles för snabbt pga att alla gillade!

3-ingredient healthy no-bake bars! - super easy and nutritious. Since the link wasn't working, I guesstimated and did one cup of raisins, one cup of pitted dates, and a half cup of unsalted natural almonds and threw them all into a food processor and it turned out great! Makes about 12 bars. The mixture is a little sticky, as expected, so it took a while to shape and cut them but using wax paper was helpful and cut down the time. Highly recommend as a pre or post workout snack!

How To Make 3-Ingredient Energy Bars at Home

[ Pepparkakscheesecake ] Ugn 175°. Botten: 25 st pepparkakor / 75 g smält smör. Cheesecakefyllning: 400 g Philadelphiaost / 1.25 dl strösocker / 1 msk vetemjöl / 1 tsk vaniljsocker / 0.25 tsk salt / ½ tsk malen kanel / ½ tsk malen ingefära / 0.25 tsk malen kryddnejlika / 2 st ägg. Glasyr: 100 g Philadelphiaost / 1 dl florsocker. Dekoration: Pepparkakor.

[ Pepparkakscheesecake ] Ugn 175°. Botten: 25 st pepparkakor / 75 g smält smör. Cheesecakefyllning: 400 g Philadelphiaost / 1.25 dl strösocker / 1 msk vetemjöl / 1 tsk vaniljsocker / 0.25 tsk salt / ½ tsk malen kanel / ½ tsk malen ingefära / 0.25 tsk malen kryddnejlika / 2 st ägg. Glasyr: 100 g Philadelphiaost / 1 dl florsocker. Dekoration: Pepparkakor.

Dessa äppelpaj stripsen är såååå frasiga och goda och du får till dem på nolltid. Ett trevligt och annorlunda alternativ att bjuda äppelpaj på. Speciellt med koladippa.. Mmmm..

Dessa äppelpaj stripsen är såååå frasiga och goda och du får till dem på nolltid. Ett trevligt och annorlunda alternativ att bjuda äppelpaj på. Speciellt med koladippa.. Mmmm..

Fruit and Cream Cheese Breakfast Pastries Recipe (with puff pastry) (menu ideas - sweet )

But when it comes to puff pastry’s role in the early a., it absolutely steals the show when baked into quick and easy breakfast pastries topped with tangy cream cheese filling and piled high with the season’s freshest fruits.

Pound Cake 1

My favorite pound cake! Love the texture, which reminds me a bit of Mamon cakes. I reduced the sugar to 1 cup. Tish Boyle’s Plainly Perfect Pound Cake

Spiegeleier-Kekse und Frühlings-Fashion

Spiegeleier-Kekse und Frühlings-Fashion (Leaves and Butterflies)

Pinterest
Search