Recept med färdigkokt ris

Kvällens fredagsmys i sjukstugan😍❤😀👍; En boeuf bourguignon i lergryta, den klassiska franska köttgrytan med högrev, bacon, steklök, färska champinjoner och mycket smak av rödvin i min tappning. Serveras med ris fräst i olivolja, tomatpuré, vitlök, färsk timjan, paprikapulver, rosmarin & sedan färdigkokt i grönsaksbuljong med hackad bladspenat & salladsärtor!👨‍🍳🇫🇷🐄🍷🥓🥘🍅😀🍴👍🥄👌🍽📷 Baserad på recept av @tommymyllymaki & @lisalemke "Kärlek & Ta hand om varandra!❤❤❤"

Kvällens fredagsmys i sjukstugan😍❤😀👍; En boeuf bourguignon i lergryta, den klassiska franska köttgrytan med högrev, bacon, steklök, färska champinjoner och mycket smak av rödvin i min tappning. Serveras med ris fräst i olivolja, tomatpuré, vitlök, färsk timjan, paprikapulver, rosmarin & sedan färdigkokt i grönsaksbuljong med hackad bladspenat & salladsärtor!👨‍🍳🇫🇷🐄🍷🥓🥘🍅😀🍴👍🥄👌🍽📷 Baserad på recept av @tommymyllymaki & @lisalemke "Kärlek & Ta hand om varandra!❤❤❤"

Kvällens fredagsmys i sjukstugan😍❤😀👍; En boeuf bourguignon i lergryta, den klassiska franska köttgrytan med högrev, bacon, steklök, färska champinjoner och mycket smak av rödvin i min tappning. Serveras med ris fräst i olivolja, tomatpuré, vitlök, färsk timjan, paprikapulver, rosmarin & sedan färdigkokt i grönsaksbuljong med hackad bladspenat & salladsärtor!👨‍🍳🇫🇷🐄🍷🥓🥘🍅😀🍴👍🥄👌🍽📷 Baserad på recept av @tommymyllymaki & @lisalemke "Kärlek & Ta hand om varandra!❤❤❤"

Kvällens fredagsmys i sjukstugan😍❤😀👍; En boeuf bourguignon i lergryta, den klassiska franska köttgrytan med högrev, bacon, steklök, färska champinjoner och mycket smak av rödvin i min tappning. Serveras med ris fräst i olivolja, tomatpuré, vitlök, färsk timjan, paprikapulver, rosmarin & sedan färdigkokt i grönsaksbuljong med hackad bladspenat & salladsärtor!👨‍🍳🇫🇷🐄🍷🥓🥘🍅😀🍴👍🥄👌🍽📷 Baserad på recept av @tommymyllymaki & @lisalemke "Kärlek & Ta hand om varandra!❤❤❤"

Bild på Stekt ris med köttfärs

Bild på Stekt ris med köttfärs

83 gilla-markeringar, 3 kommentarer - Mats Westergren🇸🇪 (@m_ace_ing_kitchen) på Instagram: "Som sagt i förra inlägget. Kvällens heta Indieninspirerade middag blev helstekt rubbad kycklingfilé…"

83 gilla-markeringar, 3 kommentarer - Mats Westergren🇸🇪 (@m_ace_ing_kitchen) på Instagram: "Som sagt i förra inlägget. Kvällens heta Indieninspirerade middag blev helstekt rubbad kycklingfilé…"

Grillafton med lammentrecote till de stora & prinskorv till den lilla❤. Serveras med egna potatisstrips, grillad tomat, grillad champinjon, hembakt italienskt vitlöksbröd, en créme fraische sås med körsbärstomat, basilika & vitlök & lite vitlök med örter smör!

Grillafton med lammentrecote till de stora & prinskorv till den lilla❤. Serveras med egna potatisstrips, grillad tomat, grillad champinjon, hembakt italienskt vitlöksbröd, en créme fraische sås med körsbärstomat, basilika & vitlök & lite vitlök med örter smör!

Lunch med simpel grillkorv och gårdagens potatisgratäng med vitlökssmör!

Lunch med simpel grillkorv och gårdagens potatisgratäng med vitlökssmör!

Ikväll blev det kylskåpsrensning och invigning av min nya Global kniv (den är vass som sjutton🔪😃👍) som jag fick av gumman i födelsedagspresent!🎁🎂🎉 Vi drog ihop en fiskgratäng med bl. a torsk, citron, dill, champinjoner & matlagningsgrädde. Till det körde vi kokt potatis och en god blandsallad!👨‍🍳👩‍🍳🥔🐟🍄☘️👌👍

Ikväll blev det kylskåpsrensning och invigning av min nya Global kniv (den är vass som sjutton🔪😃👍) som jag fick av gumman i födelsedagspresent!🎁🎂🎉 Vi drog ihop en fiskgratäng med bl. a torsk, citron, dill, champinjoner & matlagningsgrädde. Till det körde vi kokt potatis och en god blandsallad!👨‍🍳👩‍🍳🥔🐟🍄☘️👌👍

Mats Westergren🇸🇪 på Instagram: "Gårdagens middag med dubbelpanerad rödspätta, färskpotatis, citron- & dillsås, gröna ärtor & sallad räckte till matlåda på jobbet också. 3…"

Mats Westergren🇸🇪 på Instagram: "Gårdagens middag med dubbelpanerad rödspätta, färskpotatis, citron- & dillsås, gröna ärtor & sallad räckte till matlåda på jobbet också. 3…"

Söndagsgrillning med en marinerad fläskkarré i färdigköpt allround marinad med ugnsrostad delikatess färskpotatis med vitlök & rosmarin. Till det en gräddsås med smak av gul lök, Karl Johan svamp, kantarell, champinjoner & timjan. Till det en blandsallad!

Söndagsgrillning med en marinerad fläskkarré i färdigköpt allround marinad med ugnsrostad delikatess färskpotatis med vitlök & rosmarin. Till det en gräddsås med smak av gul lök, Karl Johan svamp, kantarell, champinjoner & timjan. Till det en blandsallad!

Kvällens middag👨‍🍳🍽😀👍; Grillad pusta & korv med ramslök från @göl (med 98% kötthalt) med ugnsrostad sötpotatis i skivor med smält smör, olivolja, salt från kvarn & nymalen svart- & vitpeppar, med en kall senapssås på créme fraische, dijon & finhackad persilja!👨‍🍳😉👍😀🍽👌🍴🌭🍠🥄🥛🍶

Kvällens middag👨‍🍳🍽😀👍; Grillad pusta & korv med ramslök från @göl (med 98% kötthalt) med ugnsrostad sötpotatis i skivor med smält smör, olivolja, salt från kvarn & nymalen svart- & vitpeppar, med en kall senapssås på créme fraische, dijon & finhackad persilja!👨‍🍳😉👍😀🍽👌🍴🌭🍠🥄🥛🍶

Pinterest
Sök