#mealprep #myrecipe 270g naturell tofu pressas (linda in i hushållspapper med något tungt över) minst 30/60mun. Skär kuber. Blanda i plastpåse med 1/2 hackad röd chili, 1-2 skalad, hackad vitlöksklyftor, 2 tsk riven färsk ingefära, 2 msk japansk soja och 2 msk sesamolja. Låt götta sig i kylskåpet minst 2 h/gärna längre. Stek några minuter ••• Servera till vietnamesiska vårrullar, i pytt, på pizza, till grillat, ugnsrostad potatis eller nått annat fiffigt. #recept #marinad

#mealprep #myrecipe 270g naturell tofu pressas (linda in i hushållspapper med något tungt över) minst 30/60mun. Skär kuber. Blanda i plastpåse med 1/2 hackad röd chili, 1-2 skalad, hackad vitlöksklyftor, 2 tsk riven färsk ingefära, 2 msk japansk soja och 2 msk sesamolja. Låt götta sig i kylskåpet minst 2 h/gärna längre. Stek några minuter ••• Servera till vietnamesiska vårrullar, i pytt, på pizza, till grillat, ugnsrostad potatis eller nått annat fiffigt. #recept #marinad

Naturell tofu smakar inte så mycket i sig själv, men ger god konsistens. Här är det i stället den indonesiska söta sojan ketjap manis som sätter smak på denna smakfulla vegetariska rätt med stekt ägg. En god vegetarisk rätt eller som tillbehör på buffén.

Naturell tofu smakar inte så mycket i sig själv, men ger god konsistens. Här är det i stället den indonesiska söta sojan ketjap manis som sätter smak på denna smakfulla vegetariska rätt med stekt ägg. En god vegetarisk rätt eller som tillbehör på buffén.

Dessa bollar smakar härligt nötigt och har sting av chili. Hela familjen älskar dem och de är lika goda varma som kalla! Ca 20 bollar 300 g naturell tofu 2 dl cashewnötter 1/2 gul lök, skalad 1/2 röd

Tofu & cashewbollar (Renée Voltaire)

Dessa bollar smakar härligt nötigt och har sting av chili. Hela familjen älskar dem och de är lika goda varma som kalla! Ca 20 bollar 300 g naturell tofu 2 dl cashewnötter 1/2 gul lök, skalad 1/2 röd

Pinterest
Search