NYTTIG PROTEIN KLADDKAKA RECEPT: 2 ägg 2 msk stevia strö 3 msk kakao 1 tsk kokosolja 1 dl rismjöl 1 tesked bakpulver 25g choklad kasein 1 dl vatten 2 nävar frysta hallon - Baka ca 15 min 175*.

NYTTIG PROTEIN KLADDKAKA RECEPT: 2 ägg 2 msk stevia strö 3 msk kakao 1 tsk kokosolja 1 dl rismjöl 1 tesked bakpulver 25g choklad kasein 1 dl vatten 2 nävar frysta hallon - Baka ca 15 min 175*.

NYTTIG PROTEIN KLADDKAKA RECEPT: 2 ägg 2 msk stevia strö 3 msk kakao 1 tsk kokosolja 1 dl rismjöl 1 tesked bakpulver 25g choklad kasein 1 dl vatten 2 nävar frysta hallon - Baka ca 15 min 175*.

NYTTIG PROTEIN KLADDKAKA RECEPT: 2 ägg 2 msk stevia strö 3 msk kakao 1 tsk kokosolja 1 dl rismjöl 1 tesked bakpulver 25g choklad kasein 1 dl vatten 2 nävar frysta hallon - Baka ca 15 min 175*.

Äppelkaka med äpplen från trädgården :) modifierat recept med skrädmjöl rismjöl mandelmjöl och muscadavosocker  #applepie #apple #pie #applecake

Äppelkaka med äpplen från trädgården :) modifierat recept med skrädmjöl rismjöl mandelmjöl och muscadavosocker #applepie #apple #pie #applecake

Visst måste man kunna få till en knäckig efterrättspaj utan vetemjöl! Japp, det går fint med rismjöl i stället, och smakar hur gott som helst. Med ren havre blir den dessutom glutenfri.

Visst måste man kunna få till en knäckig efterrättspaj utan vetemjöl! Japp, det går fint med rismjöl i stället, och smakar hur gott som helst. Med ren havre blir den dessutom glutenfri.

En nyttig och god paj med frasigt pajskal gjort på rismjöl och kikärtsmjöl, helt fritt från gluten. Fyll pajskalet med chili- och vitlöksfräst mangold. Toppa med med mozzarella, tomat och ägg. Smidigt, enkelt och så gott! Mangolden kan ersättas med spenat.

En nyttig och god paj med frasigt pajskal gjort på rismjöl och kikärtsmjöl, helt fritt från gluten. Fyll pajskalet med chili- och vitlöksfräst mangold. Toppa med med mozzarella, tomat och ägg. Smidigt, enkelt och så gott! Mangolden kan ersättas med spenat.

Hemmagjord falafel med quinoasallad

Hemmagjord falafel med quinoasallad

Banana nut bread - Recept - Mitt Kök

Banana nut bread

En härligt kladdig mörk choklad kaka bakad på rismjöl. Vill du göra den mjölkfri kan du byta ut smöret mot kokosolja och använda mjölkfri choklad eller choklad med en riktigt hög kakaohalt (om du tål den). Denna kaka blev även barnens favorit . En riktig vinnare! (Recept inspiration från Roy Fares kladdkaka recept)

Glutenfri kladdkaka

I made this amazing glutenfree chocolate cake for New Year's Eve. I used white sugar, which I almost never use when baking at home. But since I was at my parents house I had to use ingredients that.

Nybakat bröd på 20 minuter! Scones är en favorit till frukost, det går snabbt att baka och smakar underbart. Mina naturligt glutenfria scones bakar jag på havremjöl och rismjöl och de får en...

Nybakat bröd på 20 minuter! Scones är en favorit till frukost, det går snabbt att baka och smakar underbart. Mina naturligt glutenfria scones bakar jag på havremjöl och rismjöl och de får en...

Våfflor är alldeles för gott för att bara äta på Våffeldagen. Passa på att grädda våfflor året runt och lyxa till dem lite extra de årstider då du kan toppa dem med egenhändigt plockade blåbär. Här är ett recept på glutenfria våfflor som bland annat innehåller rismjöl. Läs också: Härligt recept på veganska våfflor Läs också: Så gör du laktosfria våfflor, kokosvåfflor och kladdkakevåffla

Glutenfria våfflor – enkelt recept

Våfflor är alldeles för gott för att bara äta på Våffeldagen. Passa på att grädda våfflor året runt och lyxa till dem lite extra de årstider då du kan toppa dem med egenhändigt plockade blåbär. Här är ett recept på glutenfria våfflor som bland annat innehåller rismjöl. Läs också: Härligt recept på veganska våfflor Läs också: Så gör du laktosfria våfflor, kokosvåfflor och kladdkakevåffla

SÖTPOTATISPIZZA RECEPT; 600 g sötpotatis 3 äggvitor 1 dl rismjöl/mjöl 1 tsk bakpulver 0,5 – 1 tsk fiberhusk  Salt, peppar etc.  • Koka potatis till mjuk. Blanda torrt med äggvita och mixa med potatis & krydda. Tillaga pizza-botten i ugn i 30 min 180*. • Topping; Rökt kalkon, Paprika, Ost, Sallad, Äggula (rester), Tomatsås • Grädda i ugnen till fin färg, ca 15-20min!

SÖTPOTATISPIZZA RECEPT; 600 g sötpotatis 3 äggvitor 1 dl rismjöl/mjöl 1 tsk bakpulver 0,5 – 1 tsk fiberhusk Salt, peppar etc. • Koka potatis till mjuk. Blanda torrt med äggvita och mixa med potatis & krydda. Tillaga pizza-botten i ugn i 30 min 180*. • Topping; Rökt kalkon, Paprika, Ost, Sallad, Äggula (rester), Tomatsås • Grädda i ugnen till fin färg, ca 15-20min!

Naturligt glutenfritt rostbröd som bakas på majs- och rismjöl. Brödet blir neutralt i smaken och passar perfekt att rosta i brödrosten.

Naturligt glutenfritt rostbröd som bakas på majs- och rismjöl. Brödet blir neutralt i smaken och passar perfekt att rosta i brödrosten.

Det här är ett av mina populäraste recept ur ”Malins nya mat” . Ett enkelt bröd som påminner om limpa! SÖTSYRLIG LINGONLIMPA, 1 bröd 5 dl finsk surmjölk eller svensk filmjölk 2 dl glutenfritt havremjöl 2 dl rismjöl 1 dl boveteflingor eller kli 0,5 dl hela linfrön 0,5 dl pumpafrön 0,5 dl glutenfria havreflingor 1 dl pofiber...

Det här är ett av mina populäraste recept ur ”Malins nya mat” . Ett enkelt bröd som påminner om limpa! SÖTSYRLIG LINGONLIMPA, 1 bröd 5 dl finsk surmjölk eller svensk filmjölk 2 dl glutenfritt havremjöl 2 dl rismjöl 1 dl boveteflingor eller kli 0,5 dl hela linfrön 0,5 dl pumpafrön 0,5 dl glutenfria havreflingor 1 dl pofiber...

RECEPT: ( 4 scones )  * 1 liten banan * 1,5 msk kokosolja * 1,5 dl havremjölk * 2 dl havremjöl * 1 dl rismjöl * 1 dl kokosmjöl * 1 kryddmått salt * 1 tsk kanel

RECEPT: ( 4 scones ) * 1 liten banan * 1,5 msk kokosolja * 1,5 dl havremjölk * 2 dl havremjöl * 1 dl rismjöl * 1 dl kokosmjöl * 1 kryddmått salt * 1 tsk kanel

Det är lätt som en plätt att blanda egen glutenfri mjölmix. Du gör den med majsmjöl, havremjöl, rismjöl och potatismjöl. Förvara den glutenfria mjölmixen i en lufttät burk. Använd sedan mjölmixen till bröd, kakor, pannkakor, pajdeg med mera.

Det är lätt som en plätt att blanda egen glutenfri mjölmix. Du gör den med majsmjöl, havremjöl, rismjöl och potatismjöl. Förvara den glutenfria mjölmixen i en lufttät burk. Använd sedan mjölmixen till bröd, kakor, pannkakor, pajdeg med mera.

Pinterest
Search