Alltså vilka bullar. Dessa bullar blev så goda! De blev så fluffiga o mjuka och smälte så i munnen! Hemligheten är att använda rumstempererat smör och använda vetemjöl special. Vilket ger luftiga bullar! I mina sockerbullar bytte jag ut vaniljkrämen mot kladdkakssmet! Så gott! Som sedan penslas med smält smör och rullas i socker. SOCKERBULLAR ca [...]

Alltså vilka bullar. Dessa bullar blev så goda! De blev så fluffiga o mjuka och smälte så i munnen! Hemligheten är att använda rumstempererat smör och använda vetemjöl special. Vilket ger luftiga bullar! I mina sockerbullar bytte jag ut vaniljkrämen mot kladdkakssmet! Så gott! Som sedan penslas med smält smör och rullas i socker. SOCKERBULLAR ca [...]

Det här är Leilas recept på klassiska lussekatter.Leilas tips: Receptet ger riktigt saftiga lussekatter och Leila bakar med vetemjöl special för att få e...

Det här är Leilas recept på klassiska lussekatter.Leilas tips: Receptet ger riktigt saftiga lussekatter och Leila bakar med vetemjöl special för att få e.

KAVRING Med få ingredienser bakar du snabbt två saftiga kavringar.

KAVRING Med få ingredienser bakar du snabbt två saftiga kavringar.

Saftiga och mjuka bullar fyllda med vaniljkräm, penslade med smör och doppade i socker. Underbara! Av samma deg kan du även göra läckra vetelängder, recept på dem hittar du HÄR!  Ca 35 st vaniljbullar: Degen: 150 g rumsvarmt smör, ej smält 5 dl ljummen mjölk, 37 grader 50 g färsk jäst eller 12 g torrjäst 1 dl vit baksirap (kan bytas ut mot 1 dl strösocker) 0,5 tsk salt 2 tsk stötta kardemummakärnor (kan uteslutas) Ca 14 dl mjöl (gärna vetemjöl special) Vaniljkräm: 6 dl mjölk 15 msk…

Saftiga och mjuka bullar fyllda med vaniljkräm, penslade med smör och doppade i socker. Underbara! Av samma deg kan du även göra läckra vetelängder, recept på dem hittar du HÄR! Ca 35 st vaniljbullar: Degen: 150 g rumsvarmt smör, ej smält 5 dl ljummen mjölk, 37 grader 50 g färsk jäst eller 12 g torrjäst 1 dl vit baksirap (kan bytas ut mot 1 dl strösocker) 0,5 tsk salt 2 tsk stötta kardemummakärnor (kan uteslutas) Ca 14 dl mjöl (gärna vetemjöl special) Vaniljkräm: 6 dl mjölk 15 msk…

Alltså vilka bullar. Dessa bullar blev så goda! De blev så fluffiga o mjuka och smälte så i munnen! Hemligheten är att använda rumstempererat smör och använda vetemjöl special. Vilket ger luftiga bullar! I mina sockerbullar bytte jag ut vaniljkrämen mot kladdkakssmet! Så gott! Som sedan penslas med smält smör och rullas i socker. SOCKERBULLAR ca [...]

Alltså vilka bullar. Dessa bullar blev så goda! De blev så fluffiga o mjuka och smälte så i munnen! Hemligheten är att använda rumstempererat smör och använda vetemjöl special. Vilket ger luftiga bullar! I mina sockerbullar bytte jag ut vaniljkrämen mot kladdkakssmet! Så gott! Som sedan penslas med smält smör och rullas i socker. SOCKERBULLAR ca [...]

Baka bröd med baljväxter som linser, kikärter och sojabönor! Ett förstaklassigt brödrecept som tack vare sirap, rapsolja och vetemjöl special ger dig saftiga och härliga småbröd.

Baka bröd med baljväxter som linser, kikärter och sojabönor! Ett förstaklassigt brödrecept som tack vare sirap, rapsolja och vetemjöl special ger dig saftiga och härliga småbröd.

Detta är ett recept som ger dig den godaste pizzan någonsin!

Detta är ett recept som ger dig den godaste pizzan någonsin!

Välsmakande bröd med surdeg och dinkel 1 bröd, stå över natten, jäsning 40 min x 3 + 1 tim + 1 tim, ugn 250 grader ca 30 min På kvällen 2 msk surdeg (rågsurdeg) 2 dl vetemjöl special 1 dl ljummet vatt

Surdegsbröd med dinkel (Receptbloggen.com)

Välsmakande bröd med surdeg och dinkel 1 bröd, stå över natten, jäsning 40 min x 3 + 1 tim + 1 tim, ugn 250 grader ca 30 min På kvällen 2 msk surdeg (rågsurdeg) 2 dl vetemjöl special 1 dl ljummet vatt

Alltså vilka bullar. Dessa bullar blev så goda! De blev så fluffiga o mjuka och smälte så i munnen! Hemligheten är att använda rumstempererat smör och använda vetemjöl special. Vilket ger luftiga bullar! I mina sockerbullar bytte jag ut vaniljkrämen mot kladdkakssmet! Så gott! Som sedan penslas med smält smör och rullas i socker. SOCKERBULLAR ca [...]

Alltså vilka bullar. Dessa bullar blev så goda! De blev så fluffiga o mjuka och smälte så i munnen! Hemligheten är att använda rumstempererat smör och använda vetemjöl special. Vilket ger luftiga bullar! I mina sockerbullar bytte jag ut vaniljkrämen mot kladdkakssmet! Så gott! Som sedan penslas med smält smör och rullas i socker. SOCKERBULLAR ca [...]

Kanelbullar slår aldrig fel! Stora bullar med mycket fyllning ska det vara! Tipsen för att få saftiga bullar är att använda ett bra mjöl. Jag använder mig av vetemjöl special vilket gör att bullarna blir så luftiga. Jag använder rumstempererat smör istället för att smälta smöret och jag knådar degen 10 minuter innan den ska [...]

Kanelbullar slår aldrig fel! Stora bullar med mycket fyllning ska det vara! Tipsen för att få saftiga bullar är att använda ett bra mjöl. Jag använder mig av vetemjöl special vilket gör att bullarna blir så luftiga. Jag använder rumstempererat smör istället för att smälta smöret och jag knådar degen 10 minuter innan den ska [...]

25 min, 1 kladdkaka (10-12 bitar) Ingredienser 150 g smör 1 dl ljust muscovadosocker 2 dl socker 2 dl vetemjöl special 1 dl kakao 2 tsk vaniljsocker 3 ägg 1 påse Plopp 1 krm salt 1...

25 min, 1 kladdkaka (10-12 bitar) Ingredienser 150 g smör 1 dl ljust muscovadosocker 2 dl socker 2 dl vetemjöl special 1 dl kakao 2 tsk vaniljsocker 3 ägg 1 påse Plopp 1 krm salt 1...

Jag hittade detta fantastiska recept hos Kron Jäst. Riktigt goda bröd med sting i, de påminner lite om chilicheese med den heta jalpenon och den smakrika osten. De passar perfekt att servera bredvid en god gryta eller soppa.  Ca 20 st chilicheesebröd (Originalrecept finns HÄR!) 25 g färsk jäst eller 2 tsk torrjäst 4 dl kallt vatten 12 dl vetemjöl special 1/2 dl rapsolja 1 msk ljus sirap eller honung 2 tsk salt 150 g jalapeno (grovhackade) 150 g ost med skarp smak hackad i kuber (tex emme...

Jag hittade detta fantastiska recept hos Kron Jäst. Riktigt goda bröd med sting i, de påminner lite om chilicheese med den heta jalpenon och den smakrika osten. De passar perfekt att servera bredvid en god gryta eller soppa. Ca 20 st chilicheesebröd (Originalrecept finns HÄR!) 25 g färsk jäst eller 2 tsk torrjäst 4 dl kallt vatten 12 dl vetemjöl special 1/2 dl rapsolja 1 msk ljus sirap eller honung 2 tsk salt 150 g jalapeno (grovhackade) 150 g ost med skarp smak hackad i kuber (tex emme...

Baka bröd med baljväxter som linser, kikärter och sojabönor! Ett förstaklassigt brödrecept som tack vare sirap, rapsolja och vetemjöl special ger dig saftiga och härliga småbröd.

Baka bröd med baljväxter som linser, kikärter och sojabönor! Ett förstaklassigt brödrecept som tack vare sirap, rapsolja och vetemjöl special ger dig saftiga och härliga småbröd.

Hemmagjord kebabpizza toppad med hemmagjord kebabkött. Supersmarrigt med massa vitlökssås på och heta feferonis. Receptet på pizzadegen är RIKTIGT bra!! Om du vill göra en vanlig pizza utan kebab funkar det alldeles utmärkt. Du kan med fördel förbereda degen dagen innan du ska baka pizzan. 4 pizzor Pizzadeg: 20 g färsk jäst eller 2 tsk torrjäst 2,5 dl vatten Ca 5 dl vetemjöl special 1 dl durumvete 0,5 dl olivolja eller rapsolja 1 tsk salt 0,5 tsk socker Tomatsås: 1 vitlöksklyfta 3 msk…

Hemmagjord kebabpizza toppad med hemmagjord kebabkött. Supersmarrigt med massa vitlökssås på och heta feferonis. Receptet på pizzadegen är RIKTIGT bra!! Om du vill göra en vanlig pizza utan kebab funkar det alldeles utmärkt. Du kan med fördel förbereda degen dagen innan du ska baka pizzan. 4 pizzor Pizzadeg: 20 g färsk jäst eller 2 tsk torrjäst 2,5 dl vatten Ca 5 dl vetemjöl special 1 dl durumvete 0,5 dl olivolja eller rapsolja 1 tsk salt 0,5 tsk socker Tomatsås: 1 vitlöksklyfta 3 msk…

Pinterest
Search