Birgitta Rasmussons friterade munkar fyllda med äppelmos. Från teknikutmaningen i Hela Sverige bakar

Berlinermunkar

Birgitta Rasmussons friterade munkar fyllda med äppelmos. Från teknikutmaningen i Hela Sverige bakar

Birgitta Rasmussons friterade munkar fyllda med äppelmos. Från teknikutmaningen i Hela Sverige bakar

Berlinermunkar

Birgitta Rasmussons friterade munkar fyllda med äppelmos. Från teknikutmaningen i Hela Sverige bakar

En liten klick äppelmos med sting blir en god överraskning i dessa ljuvligheter.

Munkar med chilikryddat äppelmos

En liten klick äppelmos med sting blir en god överraskning i dessa ljuvligheter.

Äppelmunkar | Tidningen Hembakat

Äppelmunkar | Tidningen Hembakat

Urläckra Nougatbollar - klicka här för recept!

Urläckra Nougatbollar - klicka här för recept!

Saffransbullar med smörkrämsfyllning

Saffransbullar med smörkrämsfyllning

Krispig & segmjuk rabarberkaka – Lindas Bakskola

Krispig & segmjuk rabarberkaka – Lindas Bakskola

Släng ihop fikat på nolltid med färdig smördeg och nutella. Snurrorna blir härligt frasiga och ljuvligt goda! Ca 14 st smördegsbullar 2 st stora smördegsplattor Ca 1 dl nutella Garnering: Ägg till pensling Pärlsocker Gör såhär: Värm ugnen till 225°. Värm nutellan några sekunder i micron så blir den enklare att bre på smördegen. Bred nutellan över en smördegsplatta, lägg den andra smördegen över. Skär ut remsor. Snurra remsorna och forma till en snurra. Nyp ihop änderna lite så håller…

Släng ihop fikat på nolltid med färdig smördeg och nutella. Snurrorna blir härligt frasiga och ljuvligt goda! Ca 14 st smördegsbullar 2 st stora smördegsplattor Ca 1 dl nutella Garnering: Ägg till pensling Pärlsocker Gör såhär: Värm ugnen till 225°. Värm nutellan några sekunder i micron så blir den enklare att bre på smördegen. Bred nutellan över en smördegsplatta, lägg den andra smördegen över. Skär ut remsor. Snurra remsorna och forma till en snurra. Nyp ihop änderna lite så håller…

Leilas lussebullar med mandelmassa | Elle mat & vin » Recept | Bloglovin’

Leilas lussebullar med mandelmassa (Elle mat & vin » Recept)

Frukostpepparkakor | Tjocka pepparkakor! Så himla gott med smör och ost! Kräver lite planering då degen ska vila i kylskåp i 6-7 timmar. Annars lättbakade och GODA :D

Frukostpepparkakor | Tjocka pepparkakor! Så himla gott med smör och ost! Kräver lite planering då degen ska vila i kylskåp i 6-7 timmar. Annars lättbakade och GODA :D

Här bjuder jag på lite petit choux semlor.  Små och goda bakelser. Och eftersom dem är små så kan man ta två

Här bjuder jag på lite petit choux semlor. Små och goda bakelser. Och eftersom dem är små så kan man ta två

Pinterest
Search