Recept munkar med bakpulver

{ Instruktioner } Ugn 175º. Vispa upp smör + socker med elvisp. Tillsätt ett ägg i taget. Vispa det vitt & luftigt. Vänd ner mjöl, bakpulver, vaniljsocker + salt, lite i taget. Rör om, tillsätt mjölk. Häll i en muffinsplåt. Tillsätt vaniljkräm (ganska mkt), ca 1 msk per muffin. Tillsätt lite smet till. Grädda ca 20 min. Lägg på lite till vaniljkräm om så önskas.

{ Instruktioner } Ugn 175º. Vispa upp smör + socker med elvisp. Tillsätt ett ägg i taget. Vispa det vitt & luftigt. Vänd ner mjöl, bakpulver, vaniljsocker + salt, lite i taget. Rör om, tillsätt mjölk. Häll i en muffinsplåt. Tillsätt vaniljkräm (ganska mkt), ca 1 msk per muffin. Tillsätt lite smet till. Grädda ca 20 min. Lägg på lite till vaniljkräm om så önskas.

Glutenfria donuts bakade med bakpulver.  De blir fluffiga och lätt frasiga på ytan...mums! #glutenfritt# #mjölkfritt#

Glutenfria donuts bakade med bakpulver. De blir fluffiga och lätt frasiga på ytan...mums! #glutenfritt# #mjölkfritt#

Toscakaka är en god och enkel kaka att baka. Som en sockerkaka toppad med mandelglasyr. Grädda kakan i ugnen och rör ihop glasyren av smör, socker, mjöl, mjölk och mandeln i en kastrull under tiden. Toscakakan är en given succé på alla kalas – lika oemotståndlig som lätt att baka.

Toscakaka är en god och enkel kaka att baka. Som en sockerkaka toppad med mandelglasyr. Grädda kakan i ugnen och rör ihop glasyren av smör, socker, mjöl, mjölk och mandeln i en kastrull under tiden. Toscakakan är en given succé på alla kalas – lika oemotståndlig som lätt att baka.

En riktigt god äppelkaka och receptet tror jag kommer från min mormor från början, och hon kan baka må ni tro. Vet inte om jag nämnt det tidigare men jag har världens coolaste morföräldrar ♥ på riktigt…. de är 77  år- och så pigga och glada. Och de är helt klart världens tuffaste … Läs mer

En riktigt god äppelkaka och receptet tror jag kommer från min mormor från början, och hon kan baka må ni tro. Vet inte om jag nämnt det tidigare men jag har världens coolaste morföräldrar ♥ på riktigt…. de är 77 år- och så pigga och glada. Och de är helt klart världens tuffaste … Läs mer

Mjuka vaniljsmakande kringlor med socker på toppen! Här är receptet som räcker till hela 60 stycken. Blir det något över efter fikat är det bara att frysa och ta fram efter hand.

Mjuka vaniljsmakande kringlor med socker på toppen! Här är receptet som räcker till hela 60 stycken. Blir det något över efter fikat är det bara att frysa och ta fram efter hand.

Den här äppelkaka är något av de godaste av alla äppelkakor jag ätit. Mjuk, saftig och lite knäckig på ovansidan! Håller sig saftig och fräsch flera dagar i kylen!

Den här äppelkaka är något av de godaste av alla äppelkakor jag ätit. Mjuk, saftig och lite knäckig på ovansidan! Håller sig saftig och fräsch flera dagar i kylen!

En älskad klassiker med en mjuk saftig, kaka i botten och en läcker glasyr på toppen.

En älskad klassiker med en mjuk saftig, kaka i botten och en läcker glasyr på toppen.

En enkel kakbotten är allt som behövs när man toppar den med syndigt god dulce de leche, gräddkola och kokos.

En enkel kakbotten är allt som behövs när man toppar den med syndigt god dulce de leche, gräddkola och kokos.

Sockerkaksrutor med en ljuvligt god kanelbullesmak. Servera gärna med vispgrädde & hallon.

(Recipe in Swedish)Mjuka kanelbullerutor – Lindas Bakskola

Chinese sweet/sour sauce-Heat 2Tbl veg oil; add 2 minced cloves garlic, 1 minced green onion, 1” of minced ginger root. Stir-fry 2 min. Combine 4Tbl ketchup, ½ c water, 1tsp rice vinegar (or lemon juice), tsp sugar, ½ tsp salt. Add to stir fry mix. Combine 3tsp cornstarch w/3Tbl water, stir, add to stir fry. Can be used as a dip or o/rice/noodles.

add 2 minced cloves garlic, 1 minced green onion, of minced ginger root. Combine ketchup, ½ c water, rice vinegar (or lemon jui(Cheese Straws British)

Fira chokladbollens dag med chokladbollsbullar! Degen är en bulldeg och fyllningen är en chokladbollsmet. Det är ingen skillnad på chokladbollsfyllningen efter den har varit i ugnen, kanske en aning segare, men det är ju bara gott!

Fira chokladbollens dag med chokladbollsbullar! Degen är en bulldeg och fyllningen är en chokladbollsmet. Det är ingen skillnad på chokladbollsfyllningen efter den har varit i ugnen, kanske en aning segare, men det är ju bara gott!

Det här kakan blir en favorit. Jag lovar! Vi kallar den pajkaka. Genialiskt enkelt och vansinnigt gott. Först ett lager pajdeg. Sen en sötsyrlig fyllning. Se

Det här kakan blir en favorit. Jag lovar! Vi kallar den pajkaka. Genialiskt enkelt och vansinnigt gott. Först ett lager pajdeg. Sen en sötsyrlig fyllning. Se

Mums för mjuka rutor med smak hallon och kardemumma och knaprig sötmandel och pärlsocker på toppen

Mums för mjuka rutor med smak hallon och kardemumma och knaprig sötmandel och pärlsocker på toppen

Hallonkladdkaka – Lindas Bakskola

Hallonkladdkaka – Lindas Bakskola

Pinterest
Search