Godmorgon alla där ute, Hoppas ni har fått bästa starten på dagen, dagarna försvinner i rasande fart. Redan fredag imorgon ju – så vi närmar oss helgen med stormsteg. Och jag har tips på lite söndagsmiddag till er nämligen. Har ni lagat Biff Lindström tidigare ? Detta var den första … Läs mer

Godmorgon alla där ute, Hoppas ni har fått bästa starten på dagen, dagarna försvinner i rasande fart. Redan fredag imorgon ju – så vi närmar oss helgen med stormsteg. Och jag har tips på lite söndagsmiddag till er nämligen. Har ni lagat Biff Lindström tidigare ? Detta var den första … Läs mer

Biff à la Lindström med vitlökssmör och potatissallad från / Hemmets Journal

Biff à la Lindström med vitlökssmör och potatissallad från / Hemmets Journal

Biff à la Lindström på mitt vis med örtsmör, stekt potatis, sky, senap och en persiljekvist.

Biff à la Lindström på mitt vis med örtsmör, stekt potatis, sky, senap och en persiljekvist.

Biff à la Lindström serverad med tillbehör

Biff à la Lindström

Biff à la Lindström serverad med tillbehör

Färsbiffar med kapris och rödbetor à la Lindström

Färsbiffar med kapris och rödbetor à la Lindström

The green pantry: Leif Mannerström Biff à la Lindström at Green Skafferiets vegetarian way

Leif Mannerströms Biff á la Lindström på Gröna Skafferiets vegetariska vis

Lyxsockerkaka - Recept - Mitt Kök

Saker du inte kan diska i diskmaskinen - Mitt Kök

Biff Rydberg – recept

Biff Rydberg – recept

God

Porchetta är en spännande italiensk kötträtt på fläskkarré, som man skär till en större och tunnare bit, fyller med vitlök, fänkål och rosmarin och sedan rullar ihop till en rulle. Den här rullade smakrika fläskrätten kan med fördel lagas dagen före.

Porchetta är en spännande italiensk kötträtt på fläskkarré, som man skär till en större och tunnare bit, fyller med vitlök, fänkål och rosmarin och sedan rullar ihop till en rulle. Den här rullade smakrika fläskrätten kan med fördel lagas dagen före.

Kalops

Kalops Kalops, enkel. Det är bara att sätta 
på locket och göra något annat trevligt medans allting tillagas

Köttfärslimpa (kock Markus Aujalay)

Köttfärslimpa

Köttfärslimpa (kock Markus Aujalay)

Meatballs served Swedish style with mashed potatoes, brown sauce, lingonberry jam and pickled cucumber.

Swedish Meatballs with potato and lingonberry is a classic meal in our homes in Sweden

Ingredienser Kåldolmar 1 kg blandfärs 1 st vitkålshuvud 2 st gul lök smör till stekning 2 st kokt kall potatis 2 dl mjölk 1/2 dl grädde 1 dl ströbröd + 2 msk 2 st ägg 4 msk kinesisksoja 2 msk ljus sirap 3 msk konc. Kalvfond 2 msk smält smör + smör till stekning 1/2 […]

Ingredienser Kåldolmar 1 kg blandfärs 1 st vitkålshuvud 2 st gul lök smör till stekning 2 st kokt kall potatis 2 dl mjölk 1/2 dl grädde 1 dl ströbröd + 2 msk 2 st ägg 4 msk kinesisksoja 2 msk ljus sirap 3 msk konc. Kalvfond 2 msk smält smör + smör till stekning 1/2 […]

Pinterest
Search