Legg ost og moltesyltetøy på den ene halvdelen av tynnbrødet. Brett sammen, stek gylden i smør til osten begynner å smelte.   Tips! Fattig tynnbrødsridder med camembert og multesyltetøy Ingredienser som over pluss: 1 dl melk 1 egg Gjør som oppskriften over, men dupp brødet i vispet egg og melk før du steker de i smør. Blir litt mektigere og veldig godt! Fungerer like bra i stekepanne på komfyren som på bål med en panne.

Legg ost og moltesyltetøy på den ene halvdelen av tynnbrødet. Brett sammen, stek gylden i smør til osten begynner å smelte. Tips! Fattig tynnbrødsridder med camembert og multesyltetøy Ingredienser som over pluss: 1 dl melk 1 egg Gjør som oppskriften over, men dupp brødet i vispet egg og melk før du steker de i smør. Blir litt mektigere og veldig godt! Fungerer like bra i stekepanne på komfyren som på bål med en panne.

Ghakkun - samiskt tunnbröd (Gáhkku, AKA glödkaka or rieska, is a soft sami flatbread)

Ghakkun - samiskt tunnbröd (Gáhkku, AKA glödkaka or rieska, is a soft sami flatbread)

Klassiska Pizzabullar - Pizzabullar är så gott att ta med sig ut på utflykten eller varför inte baka en hel sats och frysa in och ta fram när man är sugen på något matigt. Fyllningen kan varieras efter smak.

Klassiska Pizzabullar - Pizzabullar är så gott att ta med sig ut på utflykten eller varför inte baka en hel sats och frysa in och ta fram när man är sugen på något matigt. Fyllningen kan varieras efter smak.

Ost och vitlök i brödet gör det extra smakrikt och gott. Baka med en lagrad ost eller en mildare variant och hitta ditt eget prefekt smaksatta vitlöksbröd.

Ost och vitlök i brödet gör det extra smakrikt och gott. Baka med en lagrad ost eller en mildare variant och hitta ditt eget prefekt smaksatta vitlöksbröd.

Bågot av det godaste som finns är detta bröd. Du kan äta det precis som det är. Varje gång jag bjudit på detta bröd så har det slukats verkligen. Du måste prova!  RECEPT 2 bröd: 25 g jäst 3 dl vatten 1/2dl olivolja 2 msk honung 1 msk flingsalt ca 8 dl vetemjöl 100 gr fetaost 1/2 pkt cockta

Bågot av det godaste som finns är detta bröd. Du kan äta det precis som det är. Varje gång jag bjudit på detta bröd så har det slukats verkligen. Du måste prova! RECEPT 2 bröd: 25 g jäst 3 dl vatten 1/2dl olivolja 2 msk honung 1 msk flingsalt ca 8 dl vetemjöl 100 gr fetaost 1/2 pkt cockta

Hastbullar med vaniljkräm – Lindas Bakskola. testat att göra smet i matberedare och göra gropar i smet med kork inlindad i plastfolie o doppad i lite rapsolja för släpplätt. funkade jättebra får se när vi smakar om de blir lika goda som förra gången då det var ett enda klet och kladd-elände.... och ja, jag tyckte de var lika goda som sist...

Hastbullar med vaniljkräm – Lindas Bakskola. testat att göra smet i matberedare och göra gropar i smet med kork inlindad i plastfolie o doppad i lite rapsolja för släpplätt. funkade jättebra får se när vi smakar om de blir lika goda som förra gången då det var ett enda klet och kladd-elände.... och ja, jag tyckte de var lika goda som sist...

Favorit i repris. Den här är grymt god, så har ni missat den får ni åter chansen att prova på den. Hur god som helst. Servera gärna bröd til...

Smaskelismaskens: Fisk i ugn med gräddsås & bacon

Knådfria frukostfrallor – Lindas Bakskola

Knådfria frukostfrallor – Lindas Bakskola

Nu ska jag bjuda dig på en vansinnigt god kaka, denna bara måste du testa att baka någon dag. Alltså toscan uppepå med cornflakes, ämen den är såååååå mumsig! Ingredienser: 8 ägg 8 dl socker 400 gr smält smör 2 msk vaniljsocker 1/2 msk bakpulver 8,5 dl vetemjöl Gör såhär: 1) Sätt ugnen på

Nu ska jag bjuda dig på en vansinnigt god kaka, denna bara måste du testa att baka någon dag. Alltså toscan uppepå med cornflakes, ämen den är såååååå mumsig! Ingredienser: 8 ägg 8 dl socker 400 gr smält smör 2 msk vaniljsocker 1/2 msk bakpulver 8,5 dl vetemjöl Gör såhär: 1) Sätt ugnen på

Det här är min egen glutenfria variant av hönökakor där jag tillsatt fiberhusk och havregryn för att få degen lättarbetad och mer fiberrik. ...

Det här är min egen glutenfria variant av hönökakor där jag tillsatt fiberhusk och havregryn för att få degen lättarbetad och mer fiberrik. ...

Pinterest
Search