To bake when I visit home... Recept på bröd: Glutenfritt grovt bröd | I FORM

To bake when I visit home.

Mjukt och saftigt bröd som endast jäser en gång direkt i formen.

Mjukt och saftigt bröd som endast jäser en gång direkt i formen.

Rågbröd i form | baka.se

Rågbröd i form | baka.se

Bovetebröd med nötter och torkad frukt Ett saftigt och nyttigt bröd som håller magen i form och mättar länge. Dessutom är det förföriskt gott. /Ulrika Davidsson

Bovetebröd med nötter och torkad frukt

Bovetebröd med nötter och torkad frukt Ett saftigt och nyttigt bröd som håller magen i form och mättar länge. Dessutom är det förföriskt gott. /Ulrika Davidsson

Igår var mannen sugen på rårakor med räkor. Jag brukar då göra en LCHF variant till mig själv i form av blinier. Var sugen på att prova något nytt och det blev ett recept från en av Anna Halléns bö…

Frasiga ostplättar --- Fried cheese rounds with shrimp, caviar and creme fraiche - Swedish recipe - give me a shout if you need translation

Idag är det min födelsedag så då festar vi till det och fikar med en äppelpaj kladdkaka. En lätt syrlig kladdkaka med krispigt täcke sen vaniljsås det till, smarrigt! ÄPPELPAJ KLADDKAKA 24 cm form 300

Äppelpaj kladdkaka (sweetandsimple)

Idag är det min födelsedag så då festar vi till det och fikar med en äppelpaj kladdkaka. En lätt syrlig kladdkaka med krispigt täcke sen vaniljsås det till, smarrigt! ÄPPELPAJ KLADDKAKA 24 cm form 300

Krämig vitkålsgratäng 1/2 vitkålshuvud 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 3 dl grädde 1 dl creme fraiche 1 tsk sambal olek Salt och peppar Riven ost Sätt ugnen på 200 grader. Strimla vitkål och lök och hacka vitlök. Fräs detta i rikligt med smör i en panna. När kålen mjuknat något häller du på grädde och creme fraicht samt kryddor (snåla inte med salt och peppar). Smaka av och låt puttra i ca 5-10 minuter. Häll över form toppa med riven ost. Gratinera i ca 20-25 minuter. (anjovis ist. för sambal)

Krämig vitkålsgratäng 1/2 vitkålshuvud 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 3 dl grädde 1 dl creme fraiche 1 tsk sambal olek Salt och peppar Riven ost Sätt ugnen på 200 grader. Strimla vitkål och lök och hacka vitlök. Fräs detta i rikligt med smör i en panna. När kålen mjuknat något häller du på grädde och creme fraicht samt kryddor (snåla inte med salt och peppar). Smaka av och låt puttra i ca 5-10 minuter. Häll över form toppa med riven ost. Gratinera i ca 20-25 minuter. (anjovis ist. för sambal)

Hej! Jag lovade recept på efterrätten jag skulle fixa till grillkvällen i helgen. Och det blev faktiskt kladdkakor som jag bakade. Lite olika smaker och fyllningar, bland annat denna sega kokostopping . Det här behöver du , till en stor rund form ca 26 cm. ( Detta är en dubbelsats … Läs mer

Hej! Jag lovade recept på efterrätten jag skulle fixa till grillkvällen i helgen. Och det blev faktiskt kladdkakor som jag bakade. Lite olika smaker och fyllningar, bland annat denna sega kokostopping . Det här behöver du , till en stor rund form ca 26 cm. ( Detta är en dubbelsats … Läs mer

Recept på bröd: Havrebullar | I FORM

Recept på bröd: Havrebullar | I FORM

Pinterest
Search