En kladdkaka med jordnötter, solroskärnor och vaniljsocker.

Kladdkaka med jordnötsmaräng

En kladdkaka med jordnötter, solroskärnor och vaniljsocker.

Glace au four är en lyxig, fransk dessert fylld med glass blandad med mascarponeost, hallon och apelsin. På en botten av mandelmassa och apelsin, och toppad med maräng. Sött, kallt, varmt och frasigt – allt på en gång. En riktigt god och glassig efterrätt till festen!

Glace au four är en lyxig, fransk dessert fylld med glass blandad med mascarponeost, hallon och apelsin. På en botten av mandelmassa och apelsin, och toppad med maräng. Sött, kallt, varmt och frasigt – allt på en gång. En riktigt god och glassig efterrätt till festen!

Chokladdessert med italiensk maräng!

Chokladdessert med italiensk maräng!

Chokladkaka med maräng

Chokladkaka med maräng

Leilas franska marängtårta

Den här tårtan är fullkomligt livsfarlig. Jag är själv inte ett stort fan av maränger men den här knäcker.

Glassbomb med choklad och körsbär

Glassbomb med choklad och körsbär

Kladdkaka med geisha fluff - Jag vill göra detta nu, men kan inte köpa Geisha choklad i USA...

Kladdkaka med geisha fluff - Jag vill göra detta nu, men kan inte köpa Geisha choklad i USA...

Silviarulltårta

Silviarulltårta (Bambi)

Silviarulltårta

Den här rackar'n räcker till tolv personer. I vanliga fall tänker jag; pyttsan! Men efter två omgångar tårta kan jag understryka sa...

Den här rackar'n räcker till tolv personer. I vanliga fall tänker jag; pyttsan! Men efter två omgångar tårta kan jag understryka sa...

Pinterest
Search