Recept: Enkla mintkyssar (easy to make mint delights with dark chocolate) @tiinatolonen

Recept: Enkla mintkyssar (easy to make mint delights with dark chocolate)

Ljuvliga biskvier med mjölkchoklad och dulce de leche. En bra bonus är att de är riktigt roliga att baka också!

Chokladbiskvier med dulce de leche

Ljuvliga biskvier med mjölkchoklad och dulce de leche. En bra bonus är att de är riktigt roliga att baka också!

Goda kakor med ett mjukt inre! Deg 200g Smör 1 Äggula ½ dl Strösocker 4½ dl Vetemjöl Fyllning 200g Mandelmassa ½-1 Äggvita 1-2 Droppar bittermandelolja Äggvita Mandelspån Pärlsocker Rör ihop smör, …

Milanopinnar

Goda kakor med ett mjukt inre! Deg 200g Smör 1 Äggula ½ dl Strösocker 4½ dl Vetemjöl Fyllning 200g Mandelmassa ½-1 Äggvita 1-2 Droppar bittermandelolja Äggvita Mandelspån Pärlsocker Rör ihop smör, …

Biskvier med skumtomtar! Supergoda biskvier smak av skumtomtar och vit choklad! BISKVIBOTTEN 200 g riven mandelmassa 1/2 dl socker 1 äggvita FYLLNING 200 g rumsvarmt smör 2 dl florsocker 200 g skumtomtar 1 tsk vaniljsocker 1 äggula + 100 g vit choklad GÖR SÅHÄR Riv mandelmassa o blanda med socker och äggvita. Spritsa ut eller [...]

Biskvier med skumtomtar! Supergoda biskvier smak av skumtomtar och vit choklad! BISKVIBOTTEN 200 g riven mandelmassa 1/2 dl socker 1 äggvita FYLLNING 200 g rumsvarmt smör 2 dl florsocker 200 g skumtomtar 1 tsk vaniljsocker 1 äggula + 100 g vit choklad GÖR SÅHÄR Riv mandelmassa o blanda med socker och äggvita. Spritsa ut eller [...]

Amaretti är underbara små italienska mandelkakor som är så där perfekt knapriga, men samtidigt sega i konsistensen. Du bakar dem enkelt med äggvita, socker och mandelmjöl. Med en skvätt mandellikör blir kakorna extra goda - inte minst till en fräsch fruktsallad!

Amaretti är underbara små italienska mandelkakor som är så där perfekt knapriga, men samtidigt sega i konsistensen. Du bakar dem enkelt med äggvita, socker och mandelmjöl. Med en skvätt mandellikör blir kakorna extra goda - inte minst till en fräsch fruktsallad!

Saffranssnittar med sylt och maräng ca 15 kakor 1 kuvert saffran ca 1 msk likör 150 g kylskåpskallt smör 2 msk strösocker 3 dl vetemjöl ca 3/4 dl sylt, t ex av hallon eller jordgubbar Maräng 1 äggvita 1 dl strösocker 1/2–1 dl mandelspån . Värm ugnen till 1

Saffranssnittar med sylt och maräng ca 15 kakor 1 kuvert saffran ca 1 msk likör 150 g kylskåpskallt smör 2 msk strösocker 3 dl vetemjöl ca 3/4 dl sylt, t ex av hallon eller jordgubbar Maräng 1 äggvita 1 dl strösocker 1/2–1 dl mandelspån . Värm ugnen till 1

Vår mellanmålsbar är en energirik müslibar eller flapjack med havre, blåbär, russin och frön, smaksatt med vanilj, kakao, kanel och honung. Du gör baren med äggvita och gräddar den i ugn. Bra mellanmål före eller efter träning. Enkel bar att göra och bra att ha hemma i kylen eller frysen!

Vår mellanmålsbar är en energirik müslibar eller flapjack med havre, blåbär, russin och frön, smaksatt med vanilj, kakao, kanel och honung. Du gör baren med äggvita och gräddar den i ugn. Bra mellanmål före eller efter träning. Enkel bar att göra och bra att ha hemma i kylen eller frysen!

Gomorron, Letar du efter något gott att baka denna kyliga 29:e september ? Då vill jag rekommendera dessa godingar! Biskvier är jättelätt att baka, den godaste kondiskakan att baka & bjuda på.   Det här behöver du till cirka 20-22 biskiver : 300 gram mandelmassa 1/2 dl socker 1 äggvita ( … Läs mer

Gomorron, Letar du efter något gott att baka denna kyliga 29:e september ? Då vill jag rekommendera dessa godingar! Biskvier är jättelätt att baka, den godaste kondiskakan att baka & bjuda på. Det här behöver du till cirka 20-22 biskiver : 300 gram mandelmassa 1/2 dl socker 1 äggvita ( … Läs mer

Mandelmassa – recept på egen mandelmassa

Mandelmassa – recept på egen mandelmassa

Funderar du på att baka något i helgen? Kanske denna nutella-biskvien toppad med nötchoklad kan vara något ? Det här behöver du till cirka 25 biskiver : 300 gram mandelmassa 1/2 dl socker 1 äggvita ( ett stort ägg eller två små ) Fyllning : 150 gram rumsvarmt smör 1 … Läs mer

Funderar du på att baka något i helgen? Kanske denna nutella-biskvien toppad med nötchoklad kan vara något ? Det här behöver du till cirka 25 biskiver : 300 gram mandelmassa 1/2 dl socker 1 äggvita ( ett stort ägg eller två små ) Fyllning : 150 gram rumsvarmt smör 1 … Läs mer

Biskvier med skumtomtar! Supergoda biskvier smak av skumtomtar och vit choklad! BISKVIBOTTEN 200 g riven mandelmassa 1/2 dl socker 1 äggvita FYLLNING 200 g rumsvarmt smör 2 dl florsocker 200 g skumtomtar 1 tsk vaniljsocker 1 äggula + 100 g vit choklad GÖR SÅHÄR Riv mandelmassa o blanda med socker och äggvita. Spritsa ut eller [...]

Biskvier med skumtomtar! Supergoda biskvier smak av skumtomtar och vit choklad! BISKVIBOTTEN 200 g riven mandelmassa 1/2 dl socker 1 äggvita FYLLNING 200 g rumsvarmt smör 2 dl florsocker 200 g skumtomtar 1 tsk vaniljsocker 1 äggula + 100 g vit choklad GÖR SÅHÄR Riv mandelmassa o blanda med socker och äggvita. Spritsa ut eller [...]

Blev tipsad av en jobbarkompis som följer en tjej på insta som kör viktväktarna om nått som heter äggrulle. Det är bara äggvita som är hårt vispat som man sen smetar ut på ett bakplåtspapper och kör i ugnen. Man kan fylla rullen med vad ...

Whipped egg white of them) spread on a baking tray (on baking paper) and bake until firm. Use as tortilla. (I'm going to add some gelatin powder to mine next time.

Spröda, härliga maränger som är gjorda av florsocker och äggvita!

Spröda, härliga maränger som är gjorda av florsocker och äggvita!

5. Pensla kakorna med äggvita och strö över mandel- och pärlsockerblandningen.

5. Pensla kakorna med äggvita och strö över mandel- och pärlsockerblandningen.

Chokladbiskvier - amaretti with chocolate mousse  dipped in chocolate - see https://translate.googleusercontent.com/translate_c?act=url&depth=1&hl=en&ie=UTF8&prev=_t&rurl=translate.google.com&sl=auto&tl=en&u=http://www.ica.se/recept/chokladbiskvier-715910/&usg=ALkJrhia2bjByoHZtJ16h_p40xSrdxKvOA for an English version

Chokladbiskvier - amaretti with chocolate mousse dipped in chocolate

Suveräna biskvier med nya spännande smaker av kanel och honung! Den frasiga botten rör du ihop av mandelmassa, socker och äggvita. Doppa kanelbiskvierna till sist i smält choklad och servera i hopp om att det blir kvar en till dig själv!

Suveräna biskvier med nya spännande smaker av kanel och honung! Den frasiga botten rör du ihop av mandelmassa, socker och äggvita. Doppa kanelbiskvierna till sist i smält choklad och servera i hopp om att det blir kvar en till dig själv!

Pinterest
Search