Varm O´boy som ljuvlig kladdkaka

Varm O´boy som ljuvlig kladdkaka

Kladdkaka med oboy

Kladdkaka med oboy

Baka dessa godingar i långpanna! Lyxig choklad ihop med salta nötter och lite kolasmak gör de här kakorna syndigt goda.

Baka dessa godingar i långpanna! Lyxig choklad ihop med salta nötter och lite kolasmak gör de här kakorna syndigt goda.

Apple Crisp - this is the best apple crisp I've ever had! And I love the idea of serving it in cups.

Apple Crisp {served in cups} by cookingclassy. Here is the link: Dessert Dessert

Kladdkaka är alltid rätt, men kan det bli bättre än att kombinera apelsin och kakao? En äggfri kladdkaka är lika enkel att laga som god att äta. Passar året om, men dekorera gärna med färska fikon och klyftad apelsin så får du en härligt julig känsla.

Kladdkaka är alltid rätt, men kan det bli bättre än att kombinera apelsin och kakao? En äggfri kladdkaka är lika enkel att laga som god att äta. Passar året om, men dekorera gärna med färska fikon och klyftad apelsin så får du en härligt julig känsla.

Bountykärleksmums - En obeskrivbar, galet god kaka! Den här måste ni alla baka – ren KÄRLEK!

Bountykärleksmums - En obeskrivbar, galet god kaka! Den här måste ni alla baka – ren KÄRLEK!

Apple Rose Tart with Walnut Crust & Maple Custard... SO pretty!!!!!

Apple Walnut Tart with Maple Custard

Sweet, buttery AND beautiful apple walnut tart. Moist, delicious apple filling with toasty walnut crust and silky sweet maple custard filling.

Glutenfritt fröknäcke med juliga smaker av ingefära och kanel. Lika gott att servera till med en bit julskinka som en skiva vällagrad ost. Att bjuda på sitt eget hembakta knäckebröd brukar ge en och annan pluspoäng, inte är det särskilt svårt att göra heller.

Uteslut julkryddor o socker byt ut dl sesam mot chiafrön

Fransk chokladtårta med chokladganache, vaniljkräm & cashewnötter | Tidningen Hembakat

Fransk chokladtårta med chokladganache, vaniljkräm & cashewnötter | Tidningen Hembakat

Häromdagen bakade jag ytterligare en magisk kaka. Alltså, att baka i långpanna är bara fööööör bra. Det blir mycket och sen är det så smidigt på något sätt.   Det är en härlig cheesecakeaktig röra i mitten av kakan som är sååå god. Å så allt det chokladiga runt, jo men det är nästan för mycket. :

Häromdagen bakade jag ytterligare en magisk kaka. Alltså, att baka i långpanna är bara fööööör bra. Det blir mycket och sen är det så smidigt på något sätt. Det är en härlig cheesecakeaktig röra i mitten av kakan som är sååå god. Å så allt det chokladiga runt, jo men det är nästan för mycket. :

Pinterest
Search