Ugnsbakade rödbetor med fetaost

Ugnsbakade rödbetor med fetaost

all-food-drink: Never Eat Ice Cream the Same Way Again

You Will Never Eat Ice Cream the Same Way Again

Individual brownie bowls for ice cream? Fill tins full with brownie mix, bake as directed. Once out of oven, place greased cupcake tin on top of brownies, press together until cool. Fill with ice cream!

Här är ett gott recept på hemmagjorda tortillas. Mycket godare och nyttigare än dom du köper i butik! Allt du behöver är vetemjöl, bakpulver, olja, salt och vatten. Servera dina tortillas med till exempel kyckling eller köttfärs.

Här är ett gott recept på hemmagjorda tortillas. Mycket godare och nyttigare än dom du köper i butik! Allt du behöver är vetemjöl, bakpulver, olja, salt och vatten. Servera dina tortillas med till exempel kyckling eller köttfärs.

Pitabröd med olja

Pitabröd med olja

Recept på utsökt brytbröd med örter och citron som är perfekt att servera till fest. Brödet gör du av bland annat jäst, olja, mjöl, örtkryddor, citron och flingsalt. Servera som ett lyxigt tilltugg!

Recept på utsökt brytbröd med örter och citron som är perfekt att servera till fest. Brödet gör du av bland annat jäst, olja, mjöl, örtkryddor, citron och flingsalt. Servera som ett lyxigt tilltugg!

Tortilla LCHF @ 56kilo – 3 stora tortillas: 2 dl mjölk 2 ägg 50 g riven ost 2 msk fiberhusk 1,5 dl pofiber 1 tsk bakpulver 2 krm salt olja Sätt ugnen på 200 g. Värm mjölken så den blir ljummen. Vispa ihop ägg, riven ost och mjölk. Blanda de torra ingredienserna och vispa ner. Blanda ihop allt till en deg och låt svälla i 10 minuter. Ta en stor klump och lägg på bakplåtspapper som du penslat med olja. Lägg plastfolie ovanpå och kavla sedan ut till en 3 mm platta. a av i 10 minuter.

Tortilla LCHF @ – 3 stora tortillas: 2 dl mjölk 2 ägg 50 g riven ost

Pizzabaguetter | Jennys Matblogg | Damernas Värld

Pizzabaguetter | Jennys Matblogg | Damernas Värld

Mozzarellafrallor penslade med olja, vitlök och örter. Strö lite flingsalt på så har du ett av de godaste bröden du kan tänka dig!

Mozzarellafrallor penslade med olja, vitlök och örter. Strö lite flingsalt på så har du ett av de godaste bröden du kan tänka dig!

Semester och sommar brukar vara den tid på året man har som svårast att hålla sig till bra kost. Man reser, bor borta, äter ute och är inte inne i sina vanliga rutiner. Ett tips är att göra glutenfria fröknäcken. Perfekt att ha med sig på resan eller ha i en burk hemma!   Fröknäcke med chia

Semester och sommar brukar vara den tid på året man har som svårast att hålla sig till bra kost. Man reser, bor borta, äter ute och är inte inne i sina vanliga rutiner. Ett tips är att göra glutenfria fröknäcken. Perfekt att ha med sig på resan eller ha i en burk hemma! Fröknäcke med chia

Det här är en variant på sesamknäckebrödet, med ännu mindre kolhydrater och något frasigare. Det är också enklare att breda ut till en lite större kaka då smeten innehåller olja.

Det här är en variant på sesamknäckebrödet, med ännu mindre kolhydrater och något frasigare. Det är också enklare att breda ut till en lite större kaka då smeten innehåller olja.

Grönkålschips är ett supernyttigt snacks du enkelt fixar. Grönkål innehåller massa hälsosamma antioxidanter och vitaminer som kroppen älskar. Så njut med gott samvete! Här är våra bästa och enklaste recept på chips gjorda av grönkål!

Grönkålschips är ett supernyttigt snacks du enkelt fixar. Grönkål innehåller massa hälsosamma antioxidanter och vitaminer som kroppen älskar. Så njut med gott samvete! Här är våra bästa och enklaste recept på chips gjorda av grönkål!

Glutenfria knäckebrödet 125°C 2 dl majsmjöl ¾ dl solrosfrön ½ dl linfrön ½ dl sesamfrön ½ dl pumpakärnor 2½ dl kokande vatten ½ dl olja flingsalt Blanda torra saker, koka vattnet och häll i allt. Tryck ut på plåt med bakplåtspapper med hjälp av en plastpåse på handen (ger två tunna plåtar). Strö till sist över flingsalt. Skär ut bitar nu eller vänta tills efter och bryt isär. Grädda i ugnen ca 1 timme. Ta ut och låt svalna.

Godaste glutenfria knäckebrödet

Glutenfria knäckebrödet 125°C 2 dl majsmjöl ¾ dl solrosfrön ½ dl linfrön ½ dl sesamfrön ½ dl pumpakärnor 2½ dl kokande vatten ½ dl olja flingsalt Blanda torra saker, koka vattnet och häll i allt. Tryck ut på plåt med bakplåtspapper med hjälp av en plastpåse på handen (ger två tunna plåtar). Strö till sist över flingsalt. Skär ut bitar nu eller vänta tills efter och bryt isär. Grädda i ugnen ca 1 timme. Ta ut och låt svalna.

Uppdaterat 9/2-2013 med nya bilder och nya instruktioner! SÅ roligt att detta brödet är så populärt! Det är mitt favoritbröd numera också! Jag var sugen på ”mackor” idag så jag svängde ihop detta, blev riktigt gott att rosta! Du kan även addera till 1 dl nötter/frön. Tex 1/2 dl hackade hasselnötter + 1/2 dl solroskärnor. […]

Uppdaterat 9/2-2013 med nya bilder och nya instruktioner! SÅ roligt att detta brödet är så populärt! Det är mitt favoritbröd numera också! Jag var sugen på ”mackor” idag så jag svängde ihop detta, blev riktigt gott att rosta! Du kan även addera till 1 dl nötter/frön. Tex 1/2 dl hackade hasselnötter + 1/2 dl solroskärnor. […]

Healthy quinoa breakfast bars that taste like blueberry pancakes! [gluten-free + vegan] | recipe on simplyquinoa.com

Gluten Free and Vegan Blueberry Quinoa Breakfast Bars with mashed bananas, flax eggs (recipe included), nut butter and coconut sugar.

Pinterest
Search