Ris à la Malta – på färdig gröt

Ris à la Malta – på färdig gröt Gör Ris à la Malta snabbt och enkelt – köp färdig risgrynsgröt i butiken

Ris à la Malta – på färdig gröt

Tommy Myllymäkis recept på ris à la malta är extra gott.

Tommys ris à la malta

Tommy Myllymäkis recept på ris à la malta är extra gott.

Ris á la malta är ett måste under jul. Denna fluffiga och vaniljsöta ris á la malta serveras med blodapelsinfiléer inlagda i en stjärnanissockerlag.

Ris á la malta - Recept på världens bästa ris á la malta!

Ris á la Malta med smak av apelsin och vanilj och toppad med exotiska frukter. Perfekt som dessert eller på en plockbuffè!

Ris á la Malta med smak av apelsin och vanilj och toppad med exotiska frukter. Perfekt som dessert eller på en plockbuffè!

Tinas recept på glutenfri och laktosfri ris à la malta på bovete och cashewnötskräm. Serveras med jordgubbssås och clementinklyftor.

Ris à la malta, gluten- och laktosfri

Tinas recept på glutenfri och laktosfri ris à la malta på bovete och cashewnötskräm. Serveras med jordgubbssås och clementinklyftor.

Recept på gräddris med honungsrostade nötter och apelsinsallad. Om du gillar ris à la Malta kommer du att älska denna lyxiga variant!

Gräddris med honungsrostade nötter och apelsinsallad

Recept på gräddris med honungsrostade nötter och apelsinsallad. Om du gillar ris à la Malta kommer du att älska denna lyxiga variant!

Ris à la Malta gör du genom att koka grötris med mjölk. Så gott! Här hittar du vårt bästa recept på den härliga julklassikern. Koka och njut!

Ris à la malta – klassiskt recept

Ris à la Malta gör du genom att koka grötris med mjölk. Så gott! Här hittar du vårt bästa recept på den härliga julklassikern. Koka och njut!

Ris á la malta är min absoluta favoritdessert på julbordet. En fluffig risgrynsgröt med smak av vanilj, underbar! 10 portioner ris á la malta 1 kg färdigkokt risgrynsgröt och saftsoppa- recept HÄR! 3 dl grädde 3 msk florsocker (minska mängd om du vill ha den mindre söt) 1 msk vaniljsocker Valfri tillsättning: 1 dl skalad mandel Gör såhär: Blanda grädde, florsocker och vaniljsocker i en bunke. Vispa grädden fluffig och ganska fast. Blanda sedan med den kalla risgrynsgröten. Om du vill ha…

Ris á la malta är min absoluta favoritdessert på julbordet. En fluffig risgrynsgröt med smak av vanilj, underbar! 10 portioner ris á la malta 1 kg färdigkokt risgrynsgröt och saftsoppa- recept HÄR! 3 dl grädde 3 msk florsocker (minska mängd om du vill ha den mindre söt) 1 msk vaniljsocker Valfri tillsättning: 1 dl skalad mandel Gör såhär: Blanda grädde, florsocker och vaniljsocker i en bunke. Vispa grädden fluffig och ganska fast. Blanda sedan med den kalla risgrynsgröten. Om du vill ha…

Ris á la Malta på LCHF vis  (fr 56kilo) ....jag skulle nog ha i lite kanel....eller kanske saffran

Ris a la malta - - lågkolhydratkost, glutenfritt och hälsosammare val

Ris à la saffran med jultopping

På julafton brukar det någon gång under dagen dukas fram ris à la Malta hemma hos oss. Oftast blir det efter maten, när jag redan ätit både julbord och ansenliga mängder julgodis – vilket är anledningen till att jag sällan äter särskilt mycket ris à la Malta. Det är synd, för jag tycker verkligen att …

På julafton brukar det någon gång under dagen dukas fram ris à la Malta hemma hos oss. Oftast blir det efter maten, när jag redan ätit både julbord och ansenliga mängder julgodis – vilket är anledningen till att jag sällan äter särskilt mycket ris à la Malta. Det är synd, för jag tycker verkligen att …

ris à la malta med clementinsorbet och kanelcrème

Ris à la Malta med clementinsorbet och kanelcrème

Jul 2016, Om, Christmas, Eten, Noel, Yule, Navidad, Xmas, Natal

2015 års version av den klassiska julrätten ris à la Malta. Den får en gräddad botten med smak av choklad och kanel, och toppas med läcker apelsinjelly. Tänk på att den behöver kylas i flera timmar utöver tillagningstiden.

Ris à la Malta 2015

Pinterest
Search