Oxfilé med potatisbakelse och två såser

Oxfilé med potatisbakelse och två såser

Så härligt att det är fredag, efter en lång vecka med massa möten. Så blir det en något lugnare helg, med en del jobb. Och så tänkte vi hitta på något extra gott att laga idag. Förra helgen vart det oxfile med potatisgratäng. Något vi inte äter så ofta, men när vi … Läs mer

Så härligt att det är fredag, efter en lång vecka med massa möten. Så blir det en något lugnare helg, med en del jobb. Och så tänkte vi hitta på något extra gott att laga idag. Förra helgen vart det oxfile med potatisgratäng. Något vi inte äter så ofta, men när vi … Läs mer

Oxfilé Sous Vide med grönpepparssås och polkabetor - 56kilo - Inspiration, Hälsa och Livets goda!

Oxfilé Sous Vide med grönpepparssås och polkabetor - 56kilo - Inspiration, Hälsa och Livets goda!

Grillsås barbequesås

Grillsås barbequesås

”Sås som i himmelen” | Recept från Köket.se

”Sås som i himmelen”

”Sås som i himmelen” (kock Claes - Umeå)

Pairing miniature passed appetizers with complimenting cocktails makes for a chic combination guests will love. Appetizers, Party Food Ideas, Finger Foods, Wedding Food

12 Tiny Wedding Treats That Will Satisfy Big-Time

Tiny Treats-Pairing miniature passed appetizers with complimenting cocktails makes for a chic combination guests will love.

Fläskfilé i krämig dragon- och senapssås

Fläskfilé i krämig dragon- och senapssås

Fläskfilé i krämig dragon- och senapssås (kock Jennie Walldén)

Fläskfilé med örtfyllning, ugnsrostade grönsaker och pepparrotssmör

Fläskfilé med örtfyllning, ugnsrostade grönsaker och pepparrotssmör

Prosciutto Wrapped Asparagus - The easiest most tastiest appetizer withjust 2 ingredients and 10 min prep!

Prosciutto Wrapped Asparagus

Prosciutto Wrapped Asparagus - The easiest, tastiest appetizer with just 2 ingredients and 10 min prep. Perfect as a NYE party appetizer!

Hummerklorna används i huvudrätten och stjärtarna i förrättens skaldjurscocktail. Färsk tryffel måste oftast beställas, en enklare variant finns på burk, men kan ersättas med smörstekt svart trumpetsvamp

Kalvfilé med madeirasås och mandelpotatispuré Hummerklorna används i huvudrätten och stjärtarna i förrättens skaldjurscocktail. Färsk tryffel måste oftast beställas, en enklare variant finns på burk, men kan ersättas med smörstekt svart trumpetsvamp

Fillet of veal with madeira sauce and potato puree

Pinterest
Search