Saffranssemlor med kesella och lingongrädde. Prova den här smarriga varianten av semlor med smak av saffran och lingon.

Saffranssemlor med lingongrädde

Saffranssemlor med kesella och lingongrädde. Prova den här smarriga varianten av semlor med smak av saffran och lingon.

Baka semlor med kesella (kock Thomas Lindberg)

Baka semlor med kesella

Baka semlor med kesella (kock Thomas Lindberg)

Baka semlor med kesella (kock Thomas Lindberg)

Baka semlor med kesella

Baka semlor med kesella (kock Thomas Lindberg)

Saffranssemlor med hjortrongrädde.

Semlor med saffran

Fiberrika brytbröd - Nyttigt och gott bröd, brytbröd, med mycket fibrer och kesella. Detta recept är enkelt och bröden bakas snabbt och läggs tätt på en plåt.

Fiberrika brytbröd

Fiberrika brytbröd - Nyttigt och gott bröd, brytbröd, med mycket fibrer och kesella. Detta recept är enkelt och bröden bakas snabbt och läggs tätt på en plåt.

Vit chokladfudge med kardemumma | Recept från Köket.se

Vit chokladfudge med kardemumma

Vit chokladfudge med kardemumma | Recept från Köket.se

Lussekatter, denna underbara bulle som vi älskar att baka och äta till jul! Den är ju underbart god att äta som den är men vill man göra nått lite extra med den så tycker jag att Lussesemlan är fan…

Lussesemlan

Lussekatter, denna underbara bulle som vi älskar att baka och äta till jul! Den är ju underbart god att äta som den är men vill man göra nått lite extra med den så tycker jag att Lussesemlan är fan…

Att aldrig snåla på smöret är knepet för att saffransbullar inte ska bli torra. I mitt recept smälter man inte smöret utan blandar i det rumstempererat, vilket gör bullarna extra saftiga.

Att aldrig snåla på smöret är knepet för att saffransbullar inte ska bli torra. I mitt recept smälter man inte smöret utan blandar i det rumstempererat, vilket gör bullarna extra saftiga.

Kanelbullesemla, Roy Fares fantastiska recept | Recept från Köket.se

Kanelbullesemla, Roy Fares fantastiska recept

Kanelbullesemla, Roy Fares fantastiska recept | Recept från Köket.se

Tröttnat på pepparkakor med ädelost till glöggen? Prova då att rosta mjuk pepparkaka och toppa med två sorters ostar, fikon eller aprikosmarmelad och strössla över knapriga pistagenötter. Klart för glöggmys!

Tröttnat på pepparkakor med ädelost till glöggen? Prova då att rosta mjuk pepparkaka och toppa med två sorters ostar, fikon eller aprikosmarmelad och strössla över knapriga pistagenötter. Klart för glöggmys!

Saffran och vit choklad i sagolik förening. Extra lyxigt goda blir de toppade med pinjenötter och pudrade med florsocker – likt vinterns första nysnö.

Saffran och vit choklad i sagolik förening. Extra lyxigt goda blir de toppade med pinjenötter och pudrade med florsocker – likt vinterns första nysnö.

Det här är Leilas recept på klassiska lussekatter.Leilas tips:  Receptet ger riktigt saftiga lussekatter och Leila bakar med vetemjöl special för att få e...

Det här är Leilas recept på klassiska lussekatter.Leilas tips: Receptet ger riktigt saftiga lussekatter och Leila bakar med vetemjöl special för att få e.

Colors in Wine

Simple Food & Wine Pairing

- Description - Specifications x Print Compare the different colors of wine with this unique chart. From light bodied red wines to well aged white wines, this poster gives you powerful insight

Dessa saffransmazariner går fint att förbereda några dagar innan och frysa in ogräddade. Ta sedan fram dem och låt dem tina i rumstemperatur. Grädda dem den dagen du ska fika. Foto Thomas Hjertén

Dessa saffransmazariner går fint att förbereda några dagar innan och frysa in ogräddade. Ta sedan fram dem och låt dem tina i rumstemperatur. Grädda dem den dagen du ska fika. Foto Thomas Hjertén

Pinterest
Search