Baka semlor med kesella (kock Thomas Lindberg)

Baka semlor med kesella

Baka semlor med kesella (kock Thomas Lindberg)

Grova sesamfrallor | Perfekta att frysa in och tas fram till frukost, mellanmål eller utflykten

Grova sesamfrallor | Perfekta att frysa in och tas fram till frukost, mellanmål eller utflykten

Supersnabba proteinfrallor

Nyttigt börd - 3 enkla recept

Supersnabba proteinfrallor

Här är mitt populära recept på Kesoplättar! Många som funderar på LCHF blir ju lite skraja för att de känner att de kommer sakna så mkt, man får inte äta det… och inte det.. men det finns substitut till nästan allt! Efter ett tag saknar man inte de vanliga tillbehören och nöjer sig gladeligen med […]

Här är mitt populära recept på Kesoplättar! Många som funderar på LCHF blir ju lite skraja för att de känner att de kommer sakna så mkt, man får inte äta det… och inte det.. men det finns substitut till nästan allt! Efter ett tag saknar man inte de vanliga tillbehören och nöjer sig gladeligen med […]

Apelsin- och chokladsemifreddo

Apelsin- och chokladsemifreddo Lättlagad festdessert med mörk choklad, maräng och apelsin

Ett LCHF-bröd med namnet sesamfranska som är naturligt glutenfritt, gott och utan mandelmjöl vilket är bra för de som inte tål mandel.

Ett LCHF-bröd med namnet sesamfranska som är naturligt glutenfritt, gott och utan mandelmjöl vilket är bra för de som inte tål mandel.

Semmelkladdkaka är en fantastisk variant på den klassiska semlan – det bästa av två världar där två älskade bakverk blir ett. Den här är ett recept från Kungsörnen på en kaka som kan ätas året...

Semmelkladdkaka – recept

Fantastiskt god och enkel Daimtårta med mandelmarängbotten. Kan göras flera dagar innan den ska ätas och förvaras i frysen. Daimen kan bytas ut mot valfri choklad.

Fantastiskt god och enkel Daimtårta med mandelmarängbotten. Kan göras flera dagar innan den ska ätas och förvaras i frysen. Daimen kan bytas ut mot valfri choklad.

Chocolate Hazelnut Fudge  - Delish.com

17 Amazing Ways To Have A Vegan Christmas

Morotsbröd - 2,5 dl fiberberikade havregryn (mixade) ELLER 2 dl mandelmjöl  20 g one bake från fitnessguru  200 g kvarg  30 g riven morot  1 tsk bakpulver  1/2 tsk fiberhusk  1/4 tsk salt     Blanda ihop allt och ha en liten skvätt vatten i om du vill ha en lösare deg. Gör 4 "plättar" på bakplåtspapper och grädda i ugn på 175 grader i ca 20 min (för krispigare och brunare yta, kör ytterligare 5 min). Låt dom vila och svalna i bakduk eller på galler.

Morotsbröd (Joëlle van Baalen)

Morotsbröd - 2,5 dl fiberberikade havregryn (mixade) ELLER 2 dl mandelmjöl 20 g one bake från fitnessguru 200 g kvarg 30 g riven morot 1 tsk bakpulver 1/2 tsk fiberhusk 1/4 tsk salt Blanda ihop allt och ha en liten skvätt vatten i om du vill ha en lösare deg. Gör 4 "plättar" på bakplåtspapper och grädda i ugn på 175 grader i ca 20 min (för krispigare och brunare yta, kör ytterligare 5 min). Låt dom vila och svalna i bakduk eller på galler.

4-Ingredient Cloud Bread Recipe (Gluten-Free, Carb-Free) – Plus Ideas of How to…

5-Ingredient Cloud Bread Recipe (Gluten-Free, Carb-Free) - Plus Ideas of How to Use It

Pinterest
Search