Recept pasta zalm

Pasta in een romige saus van spinazie met gebakken garnalen

Pasta in een romige saus van spinazie met gebakken garnalen

Skagenröra - Recept på skagenröra. En god kall röra med räkor och dill. Gott och enkelt! Bilder steg för steg.

Skagenröra

Skagenröra - Recept på skagenröra. En god kall röra med räkor och dill. Gott och enkelt! Bilder steg för steg.

En härlig tomatsås kryddad på indiskt vis med spiskummin, kanel och kryddnejlika. God till falafel, pasta- och risrätter. Kryddan hing, flitigt använd i Indien, utvinns ur saven från en fänkålssläkting och påminner om lök och vitlök i smaken.

En härlig tomatsås kryddad på indiskt vis med spiskummin, kanel och kryddnejlika. God till falafel, pasta- och risrätter. Kryddan hing, flitigt använd i Indien, utvinns ur saven från en fänkålssläkting och påminner om lök och vitlök i smaken.

Pasta med krämig fetaostsås och svamp på tre vis; ugnsbakad portabello med vitlök och timjan, krispig ostronskivling och rå champinjon.

Krämig pasta med tre sorters svamp

Pasta med krämig fetaostsås och svamp på tre vis; ugnsbakad portabello med vitlök och timjan, krispig ostronskivling och rå champinjon.

Pasta carbonara på Paolo Robertos vis. Äkta italiensk carbonara med rimmat fläsk och mycket parmesan och pecoriono. Ingen grädde här inte.

Carbonara, Paolo Robertos recept

Pasta carbonara på Paolo Robertos vis. Äkta italiensk carbonara med rimmat fläsk och mycket parmesan och pecoriono. Ingen grädde här inte.

En utsökt krämig italiensk pastarätt på svenskt vis. Använd kantareller, karljohanssvamp eller kastanjechampinjoner. Tillsammans med mascarponeost, vitt vin, vitlök och riven parmesan blir den här pappardellepastan en rätt att älska.

En utsökt krämig italiensk pastarätt på svenskt vis. Använd kantareller, karljohanssvamp eller kastanjechampinjoner. Tillsammans med mascarponeost, vitt vin, vitlök och riven parmesan blir den här pappardellepastan en rätt att älska.

Pasta garnalen uit de oven! Extra toegevoegd: creme fraiche light, knoflook en pesto!

Pasta garnalen uit de oven! Extra toegevoegd: creme fraiche light, knoflook en pesto!

Pasta carbonara på Paolo Robertos vis. Äkta italiensk carbonara med rimmat fläsk och mycket parmesan och pecoriono. Ingen grädde här inte.

Carbonara, Paolo Robertos recept

Pasta carbonara på Paolo Robertos vis. Äkta italiensk carbonara med rimmat fläsk och mycket parmesan och pecoriono. Ingen grädde här inte.

Kräftpasta med dill och citron - Recept från Mitt kök - Mitt Kök

Kräftpasta med dill och citron

Kräftpasta med dill och citron - Recept från Mitt kök - Mitt Kök

Idag gjorde jag för första gången stuvad brysselkål – och gud var gott det var! Definitivt inte sista gången vi lagar det. Det är ett bra tillbehör för er som inte äter pasta / potatis- och gillar man inte brysselkål går det lika bra med broccoli eller blomkål. Det … Läs mer

Idag gjorde jag för första gången stuvad brysselkål – och gud var gott det var! Definitivt inte sista gången vi lagar det. Det är ett bra tillbehör för er som inte äter pasta / potatis- och gillar man inte brysselkål går det lika bra med broccoli eller blomkål. Det … Läs mer

Pinterest
Sök