Galen i skaldjur och thailändsk mat? Prova denna lyxiga förrätt med kungsräkor och pilgrimsmusslor marinerade i vitlök, chili, lime och apelsin. Den stekta auberginen blir pricken över i. Oj, så gott och snyggt!

Galen i skaldjur och thailändsk mat? Prova denna lyxiga förrätt med kungsräkor och pilgrimsmusslor marinerade i vitlök, chili, lime och apelsin. Den stekta auberginen blir pricken över i. Oj, så gott och snyggt!

Recept: Avokadoterrine med skaldjurssallad och tomatvinägrett

Recept: Avokadoterrine med skaldjurssallad och tomatvinägrett

En fräsch förrätt som serveras i salladsblad. Ceviche på räkor och…

Ceviche på kristallbädd

En fräsch förrätt som serveras i salladsblad. Ceviche på räkor och…

Laxgratäng med medelhavstäcke

Laxgratäng med medelhavstäcke

Kycklingsoppa med kokosmjölk

Kycklingsoppa med kokosmjölk

Örtfylld gös med ärtpuré och brynt smör

Örtfylld gös med ärtpuré och brynt smör

Stekt torskrygg med bacon och dillmos

Stekt torskrygg med bacon och dillmos

Fräschare blir det knappast! Läckra kungsräkor och krämig avokado med thailändska smaker av citrongräs, lime, fisksås och koriander. Perfekt som nyårsförrätt eller som en del bland flera plockrätter.

Fräschare blir det knappast! Läckra kungsräkor och krämig avokado med thailändska smaker av citrongräs, lime, fisksås och koriander. Perfekt som nyårsförrätt eller som en del bland flera plockrätter.

Den halvtinade hokifilén täcks med ett örttäcke av persilja och basilika blandat med parmesanost, smör och ströbröd innan allt gratineras i ugn. Servera med potatis eller fullkornsris, en fräsch sallad och eventuellt lite smaksatt crème fraiche.

Den halvtinade hokifilén täcks med ett örttäcke av persilja och basilika blandat med parmesanost, smör och ströbröd innan allt gratineras i ugn. Servera med potatis eller fullkornsris, en fräsch sallad och eventuellt lite smaksatt crème fraiche.

Plocka in nya smaker på midsommarbordet! Laxen är klassisk, men här får den ny skepnad tack vare sesamfrön och pilgrimsmusslor. Servera tillsammans med avokado, champinjoner och mangoldskott, och toppa med en sötsyrlig citronette.

Plocka in nya smaker på midsommarbordet! Laxen är klassisk, men här får den ny skepnad tack vare sesamfrön och pilgrimsmusslor. Servera tillsammans med avokado, champinjoner och mangoldskott, och toppa med en sötsyrlig citronette.

Är du sugen på thailändskt till lunch eller middag så ska du testa att laga till en Gaeng massaman nua. En thailändsk soppgryta med kryddiga smaker av jordnötter, kokosmjölk, currypaste, palmsocker och fisksås.

Är du sugen på thailändskt till lunch eller middag så ska du testa att laga till en Gaeng massaman nua. En thailändsk soppgryta med kryddiga smaker av jordnötter, kokosmjölk, currypaste, palmsocker och fisksås.

Förtjusande chilismakande lax med en underbar bulgur fylld av aprikoser, grovhackade cashewnötter och rucola. Servera din lax och bulgur med en klick syrlig matyoghurt.

Förtjusande chilismakande lax med en underbar bulgur fylld av aprikoser, grovhackade cashewnötter och rucola. Servera din lax och bulgur med en klick syrlig matyoghurt.

Pilgrimscarpaccio med mangosalsa är en fruktig och fräsch förrättssallad. En skön blandning av mango, salladslök, gurka, tomater och chilifrukt i ljuv samklang med musslor och crostini.

Pilgrimscarpaccio med mangosalsa är en fruktig och fräsch förrättssallad. En skön blandning av mango, salladslök, gurka, tomater och chilifrukt i ljuv samklang med musslor och crostini.

Pinterest
Search