En krämig och mättande rotfruktsgratäng som passar bra till det mesta – därför gör den sig extra bra på buffé- eller julbordet. Potatis, morötter, purjolök och palsternacka får smak av timjan och citron. Den rivna osten blir sedan kronan på verket!

En krämig och mättande rotfruktsgratäng som passar bra till det mesta – därför gör den sig extra bra på buffé- eller julbordet. Potatis, morötter, purjolök och palsternacka får smak av timjan och citron. Den rivna osten blir sedan kronan på verket!

Härligt recept på rotfruktsgratäng. Enkelt och tydligt att följa, steg för steg. Mitt kök – recept till både vardag och fest!

Rotfruktsgratäng – gott och enkelt recept

Härligt recept på rotfruktsgratäng. Enkelt och tydligt att följa, steg för steg. Mitt kök – recept till både vardag och fest!

”Extra allt”-gratäng med krämigt svamptäcke som är helt vegansk. Först ett lager potatis och rotfrukter, sedan ett lager blandad svamp. Och så en hel del krämig havregrädde på det! Ja, det kan inte bli annat än väldigt, väldigt gott. Till det mesta på julbordet!

”Extra allt”-gratäng med krämigt svamptäcke som är helt vegansk. Först ett lager potatis och rotfrukter, sedan ett lager blandad svamp. Och så en hel del krämig havregrädde på det! Ja, det kan inte bli annat än väldigt, väldigt gott. Till det mesta på julbordet!

Härligt recept på rotfruktsgratäng. Enkelt och tydligt att följa, steg för steg. Mitt kök – recept till både vardag och fest!

Rotfruktsgratäng – gott och enkelt recept

Härligt recept på rotfruktsgratäng. Enkelt och tydligt att följa, steg för steg. Mitt kök – recept till både vardag och fest!

Potatis- och pumparaggmunkar med smörstekt salvia | Recept ICA.se

Potatis- och pumparaggmunkar med smörstekt salvia | Recept ICA.se

Härligt recept på rotfruktsgratäng. Enkelt och tydligt att följa, steg för steg. Mitt kök – recept till både vardag och fest!

Rotfruktsgratäng – gott och enkelt recept

En krämig och mättande rotfruktsgratäng som passar bra till det mesta – därför gör den sig extra bra på buffé- eller julbordet. Potatis, morötter, purjolök  och palsternacka får smak av timjan och citron. Den rivna osten blir sedan kronan på verket!

En krämig och mättande rotfruktsgratäng som passar bra till det mesta – därför gör den sig extra bra på buffé- eller julbordet. Potatis, morötter, purjolök och palsternacka får smak av timjan och citron. Den rivna osten blir sedan kronan på verket!

Denna kanongoda rotfruktsgratäng innehåller förutom potatis även palsternacka och jordärtskocka. Med hjälp av grädde och mjölk får du en fin, krämig gratäng som kommer bli mycket uppskattad på middagsbordet.

Denna kanongoda rotfruktsgratäng innehåller förutom potatis även palsternacka och jordärtskocka. Med hjälp av grädde och mjölk får du en fin, krämig gratäng som kommer bli mycket uppskattad på middagsbordet.

Korv- och rotfruktsgratäng | Steg för steg | FoodClub  KORV- OCH ROTFRUKTSGRATÄNG | RECEPT Ingredienser, 4 portioner:  600 g KRYDDKORV, Welsh Dragon 500 g POTATIS 150 g MORÖTTER 150 g PALSTERNACKA 3 dl GRÄDDE 3 dl MJÖLK  1. Värm ugnen till 200°C. 2. Koka upp mjölk och grädde och tillsätt skivor av potatis, morot och palsternacka. 3. Låt sjuda tills rotfrukterna har lätt tuggmotstånd, ca.20 min. 4. Rör ner korven och häll över blandningen i en ugnsfast form.

Korv- och rotfruktsgratäng | Steg för steg | FoodClub KORV- OCH ROTFRUKTSGRATÄNG | RECEPT Ingredienser, 4 portioner: 600 g KRYDDKORV, Welsh Dragon 500 g POTATIS 150 g MORÖTTER 150 g PALSTERNACKA 3 dl GRÄDDE 3 dl MJÖLK 1. Värm ugnen till 200°C. 2. Koka upp mjölk och grädde och tillsätt skivor av potatis, morot och palsternacka. 3. Låt sjuda tills rotfrukterna har lätt tuggmotstånd, ca.20 min. 4. Rör ner korven och häll över blandningen i en ugnsfast form.

Pinterest
Search