En modern klassiker i ny tappning. Självklart är potatismos, gröna ärtor och brynt smör ett måste även till wallenbergare på fisk.

Havets wallenbergare

En modern klassiker i ny tappning. Självklart är potatismos, gröna ärtor och brynt smör ett måste även till wallenbergare på fisk.

veganska fiskpinnar på tofu

veganska fiskpinnar på tofu

Myllymäkis recept på en riktigt god wallenbergare. Serveras med fluffigt potatismos, ärtor, brynt smör och rårörda lingon.

Wallenbergare med brynt smör och ärtor

Myllymäkis recept på en riktigt god wallenbergare. Serveras med fluffigt potatismos, ärtor, brynt smör och rårörda lingon.

Minns ni den kalla dillsåsen man fick i skolan, ja precis den man dränkte tallriken med. Detta recept blir precis som skolans fisksås, sååååå god!

Minns ni den kalla dillsåsen man fick i skolan, ja precis den man dränkte tallriken med. Detta recept blir precis som skolans fisksås, sååååå god!

Detta är rena rama lyxmaten från tiden man gick i skolan. Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn.

Detta är rena rama lyxmaten från tiden man gick i skolan. Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn.

Detta är rena rama lyxmaten från tiden man gick i skolan. Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn.

Detta är rena rama lyxmaten från tiden man gick i skolan. Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn.

Detta är rena rama lyxmaten från tiden man gick i skolan. Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn.

Detta är rena rama lyxmaten från tiden man gick i skolan. Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn.

Parmesanpanerad kyckling med ärt- och potatismos samt ett syrligt örtsmör 😋👏🏽 Recept finns på blogg, länk i profil! Ha en fortsatt fin söndag 🤗 #sverigesmästerkock #sverigesmästerkock2017 MyRecipe ärtor potatis mos panerad parmesan ost

Parmesanpanerad kyckling med ärt- och potatismos samt ett syrligt örtsmör 😋👏🏽 Recept finns på blogg, länk i profil! Ha en fortsatt fin söndag 🤗 #sverigesmästerkock #sverigesmästerkock2017 MyRecipe ärtor potatis mos panerad parmesan ost

Tomatbakad lax med grönt mos är en betydlig mer färgglad och smakrik variant av klassiskt potatismos. Potatis och ärtor krossas med en visp där mjölk och smör adderas mot slutet och det förvandlas till ett fluffigt grönt mos. Till servering finns en härligt rosa lax och krispig broccoli.

Tomatbakad lax med grönt mos är en betydlig mer färgglad och smakrik variant av klassiskt potatismos. Potatis och ärtor krossas med en visp där mjölk och smör adderas mot slutet och det förvandlas till ett fluffigt grönt mos. Till servering finns en härligt rosa lax och krispig broccoli.

Torsk med pepparrot, skirat smör och ärtpuré

Torsk med pepparrot, skirat smör och ärtpuré

Idag tänkte jag tipsa om denna korvgratängen som jag gjorde häromdagen! Bra och enkel vardagsmat. ( Potatisen går att förbereda genom att skala dagen innan) Och denna gratängen blev mycket uppskattad – särskilt av barnen, som to.m tog om flera portioner. Vi serverade med gröna ärtor Det här behöver … Läs mer

Idag tänkte jag tipsa om denna korvgratängen som jag gjorde häromdagen! Bra och enkel vardagsmat. ( Potatisen går att förbereda genom att skala dagen innan) Och denna gratängen blev mycket uppskattad – särskilt av barnen, som to.m tog om flera portioner. Vi serverade med gröna ärtor Det här behöver … Läs mer

Detta är rena rama lyxmaten från tiden man gick i skolan. Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn.

Detta är rena rama lyxmaten från tiden man gick i skolan. Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn.

Detta är rena rama lyxmaten från tiden man gick i skolan. Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn.

Detta är rena rama lyxmaten från tiden man gick i skolan. Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn.

Panerad fisk med potatismos och kall dillsås - ZEINAS KITCHEN

Panerad fisk med potatismos och kall dillsås - ZEINAS KITCHEN

Torskfile med bacon

Torskfile med bacon

Tinas Cordon Bleu på lövbiff | Recept från Köket.se

Tinas Cordon Bleu på lövbiff

Tinas Cordon Bleu på lövbiff | Recept från Köket.se

Pinterest
Search