Fortsätt läs

Fortsätt läs

Shepherds pie RECEPT: en paj med lock av gratinerat potatismos, vanligtvis med köttfärs i – Mos:⠀ 500g potatis⠀ 500g sötpotatis⠀ 25g smör/margarin⠀ Salt⠀ Svartpeppar ••• Köttfärssås/Gryta:⠀ 1 gul lök⠀ 2 vitlöksklyftor⠀ 150g champinjoner⠀ 2 morötter⠀ 100g rotselleri⠀ 1 dl rödvin⠀ 1 dl grönsaksbuljong⠀ 1,5 msk tomatpuré⠀ 1 tetra linser⠀ 0,5 dl grädde⠀ Knippe persilja⠀ Salt⠀ Svartpeppar

Shepherds pie RECEPT: en paj med lock av gratinerat potatismos, vanligtvis med köttfärs i – Mos:⠀ 500g potatis⠀ 500g sötpotatis⠀ 25g smör/margarin⠀ Salt⠀ Svartpeppar ••• Köttfärssås/Gryta:⠀ 1 gul lök⠀ 2 vitlöksklyftor⠀ 150g champinjoner⠀ 2 morötter⠀ 100g rotselleri⠀ 1 dl rödvin⠀ 1 dl grönsaksbuljong⠀ 1,5 msk tomatpuré⠀ 1 tetra linser⠀ 0,5 dl grädde⠀ Knippe persilja⠀ Salt⠀ Svartpeppar

Oxfilé och gratinerat basilikamos, serveras med balsamicosås | Recept från Köket.se

Oxfilé och gratinerat basilikamos, serveras med balsamicosås

Oxfilé och gratinerat basilikamos, serveras med balsamicosås | Recept från Köket.se

Cottage pie på vegofärs, Siri Barjes recept | Recept från Köket.se

Cottage pie på vegofärs, Siri Barjes recept

Cottage pie på vegofärs, Siri Barjes recept | Recept från Köket.se

Renskavsgratäng med gratinerat potatismos

Renskavsgratäng med gratinerat potatismos (Kryddburken)

Renskavsgratäng med gratinerat potatismos

Fläskfilé med gorgonzolasås

Fläskfilé med gorgonzolasås

Fläskfilé i krämig dragon- och senapssås (kock Jennie Walldén)

Entrecôte med gratinerat potatismos, bönsallad och bearnaisesås (kock Tommy Myllymäki)

Entrecôte med gratinerat potatismos, bönsallad och bearnaisesås

Entrecôte med gratinerat potatismos, bönsallad och bearnaisesås (kock Tommy Myllymäki)

Renskavsgratäng

Renskavsgratäng

Grytan kan lagas av vilket klövvilt man vill, älg, hjort, rådjur eller vildsvin och av kött som ska koka länge, framdel eller ytterlår. Fruktig smak får grytan av balsamvinäger och kryddighet frå pepparfrukt, stjärnanis och kanel. Med fördel kan grytan lagas dagen före servering.

Mustig viltgryta Recept på mustig viltgryta. Grytan kan lagas av vilket klövvilt man vill, älg, hjort, rådjur eller vildsvin och av kött som ska koka länge, framdel eller ytterlår. Fruktig smak får grytan av balsamvinäger och kryddighet frå pepparfrukt, stjärnanis och kanel. Med fördel kan grytan lagas dagen före servering

Grytan kan lagas av vilket klövvilt man vill, älg, hjort, rådjur eller vildsvin och av kött som ska koka länge, framdel eller ytterlår. Fruktig smak får grytan av balsamvinäger och kryddighet frå pepparfrukt, stjärnanis och kanel. Med fördel kan grytan lagas dagen före servering.

Pinterest
Search