Recept ris och ägg

Tonfisksallad med ris och ägg

Tonfisksallad med ris och ägg

Islim kebab, servera m risoni pilaff

Islim kebab, servera m risoni pilaff

Sesammarinerad rostbiff med ris och ägg

Sesammarinerad rostbiff med ris och ägg

, Dak bulgogi är helt enkelt grillad koreansk kyckling, men det fungerar även att steka i panna om regnet öser ned eller grillkolen lyser med sin frånvaro. Blir det rester över? Grattis, du har morgondagens middag säkrad: gör en bibimbap: Ta en skål, fyll den med ris och toppa med kyckling, överblivna namuler, strimlad morot och/eller rättika och krön skapelsen med ett stekt ägg. Blanda sedan ihop allt ordentligt och ät tills du storknar av mättnad.

, Dak bulgogi är helt enkelt grillad koreansk kyckling, men det fungerar även att steka i panna om regnet öser ned eller grillkolen lyser med sin frånvaro. Blir det rester över? Grattis, du har morgondagens middag säkrad: gör en bibimbap: Ta en skål, fyll den med ris och toppa med kyckling, överblivna namuler, strimlad morot och/eller rättika och krön skapelsen med ett stekt ägg. Blanda sedan ihop allt ordentligt och ät tills du storknar av mättnad.

En god gratäng där såsen och torsken tillagas samtidigt i ugnen. Fisken blir saftig och får en god smak av såsen. Servera med valfritt tillbehör, passar perfekt med potatis, pasta, ris eller sallad. HÄR! hittar du recept på samma rätt fast med lax. 6 portioner torskgratäng 800 g torskfilé 5 dl grädde (gärna vispgrädde) 3 dl creme fraiche 1 dl hackad färsk dill eller 0,5 dl djupfryst dill 0,5 purjolök 1 citron (justera syra efter smak) 1 fiskbuljong eller salt 1 tsk dijonsenap Salt & peppa...

En god gratäng där såsen och torsken tillagas samtidigt i ugnen. Fisken blir saftig och får en god smak av såsen. Servera med valfritt tillbehör, passar perfekt med potatis, pasta, ris eller sallad. HÄR! hittar du recept på samma rätt fast med lax. 6 portioner torskgratäng 800 g torskfilé 5 dl grädde (gärna vispgrädde) 3 dl creme fraiche 1 dl hackad färsk dill eller 0,5 dl djupfryst dill 0,5 purjolök 1 citron (justera syra efter smak) 1 fiskbuljong eller salt 1 tsk dijonsenap Salt & peppa...

Sesammarinerad rostbiff med ris och ägg

Sesammarinerad rostbiff med ris och ägg

Peruansk räksoppa med underbar skaldjurssmak, gräddig lenhet och skönt chilisting. Kronan på verket är ett pocherat eller löskokt ägg. Tillsätt lite kokt ris för en matigare soppa. Smulad fetaost är också gott i.

Peruansk räksoppa med underbar skaldjurssmak, gräddig lenhet och skönt chilisting. Kronan på verket är ett pocherat eller löskokt ägg. Tillsätt lite kokt ris för en matigare soppa. Smulad fetaost är också gott i.

Kassler- och rislåda - Recept med kassler som tillagas i ugn. Med ris, purjolök, grädde, chilisås och majonnäs. Denna goda rätt går att förbereda.

Kassler- och rislåda

Kassler- och rislåda - Recept med kassler som tillagas i ugn. Med ris, purjolök, grädde, chilisås och majonnäs. Denna goda rätt går att förbereda.

Recept: Bi Bim Bap med kimchi och räkor

Recept: Bi Bim Bap med kimchi och räkor

Fried rice med ägg  och räkor – snabbt, gott och smalt!

Fried rice med ägg och räkor – snabbt, gott och smalt

Fried rice med ägg och räkor – snabbt, gott och smalt!

Stekt ris med ägg, tonfisk och sweet chili och frästa grönsaker i sambal oelek är en färgglad och välsmakande rätt ifrån det asiatiska köket. Servera med bröd och sallad.

Stekt ris med ägg, tonfisk och sweet chili och frästa grönsaker i sambal oelek är en färgglad och välsmakande rätt ifrån det asiatiska köket. Servera med bröd och sallad.

Vad kan man göra med överblivet kokt jasminris? Fried rice med fläskfärs, ingefära, kimchi och stekt ägg. Snabbt och jättegott.

Stekt ris med fläskfärs och kimchi

Vad kan man göra med överblivet kokt jasminris? Fried rice med fläskfärs, ingefära, kimchi och stekt ägg. Snabbt och jättegott.

Fried rice, alltså stekt ris, med grönsaker och ägg är en risrätt med asienkänsla. Grönsaker, lök och morötter tar smak av varandra vid stekningen och smaksätts med chilisås när du blandar i riset. Äggen som knäcks över ger riset en fin fyllighet.

Fried rice, alltså stekt ris, med grönsaker och ägg är en risrätt med asienkänsla. Grönsaker, lök och morötter tar smak av varandra vid stekningen och smaksätts med chilisås när du blandar i riset. Äggen som knäcks över ger riset en fin fyllighet.

Fried rice med ägg och skinka

Fried rice med ägg och skinka

Recept: Asiatisk vardagswok med vegobitar

Recept: Asiatisk vardagswok med vegobitar

Stekt ris med tonfisk, grönsaker och ägg

Stekt ris med tonfisk, grönsaker och ägg

Pinterest
Sök