Hot Pot, Ris, Beef Recipes, Recover, Sedans, Swedish Recipes, Student, Enchiladas, Sausages

En mustig kycklinggryta som toppas med svamp och serveras med ris & sallad.

En mustig kycklinggryta som toppas med svamp och serveras med ris & sallad.

Här är ett läckert recept på krämig skinkgryta med härliga smaker av vitlök, champinjoner, persilja, grädde, dijonsenap och grönpeppar. Skinkgryta med grönpeppar serveras tillsammans med kokt ris och kan avnjutas vilken dag som helst i veckan.

Här är ett läckert recept på krämig skinkgryta med härliga smaker av vitlök, champinjoner, persilja, grädde, dijonsenap och grönpeppar. Skinkgryta med grönpeppar serveras tillsammans med kokt ris och kan avnjutas vilken dag som helst i veckan.

Ännu en ny rätt har tagit plats i vårt matschema, och den här är jag  väldigt nöjd med på alla sätt och vis. Superlätt att laga, ingredienser vi  oftast har hemma och grymt gott.  Recept  Ris Strimlad kyckling, hönsfärs, svamp eller vad man nu vill ha (det är mest  såsen som gör smaken) ½ p

Ännu en ny rätt har tagit plats i vårt matschema, och den här är jag väldigt nöjd med på alla sätt och vis. Superlätt att laga, ingredienser vi oftast har hemma och grymt gott. Recept Ris Strimlad kyckling, hönsfärs, svamp eller vad man nu vill ha (det är mest såsen som gör smaken) ½ p

Kycklinglasagne med svamp och squash

Kycklinglasagne med svamp och squash

Kyckling med svamp i dijonsås Recept: Fräs kycklingfilé i en panna och lägg åt sidan. Fräs klyftor av gullök och grovhackade champinjoner. Lägg i kycklingen ihop med grönsakerna. Tillsätt créme fraishe och grädde. Låt smälta innan du tillsätter dijonsenap och kinesisk soya. Salt och peppar. Servera med ris. Denna rätt går alltid hen hos barnen! #mermatpafat #mat #food #dinner #middag #meal #recept #recipie #kyckling #chicken #hemlagat #homemade #homecooked #inspiration #tuesday

Kyckling med svamp i dijonsås Recept: Fräs kycklingfilé i en panna och lägg åt sidan. Fräs klyftor av gullök och grovhackade champinjoner. Lägg i kycklingen ihop med grönsakerna. Tillsätt créme fraishe och grädde. Låt smälta innan du tillsätter dijonsenap och kinesisk soya. Salt och peppar. Servera med ris. Denna rätt går alltid hen hos barnen! #mermatpafat #mat #food #dinner #middag #meal #recept #recipie #kyckling #chicken #hemlagat #homemade #homecooked #inspiration #tuesday

Ett oemotståndligt recept på krämig svamp- och paprikakyckling att servera till pasta eller ris. Du gör den smakrika kycklingen av bland annat vitlök, grädde och basilika. Mättande och gott!

Ett oemotståndligt recept på krämig svamp- och paprikakyckling att servera till pasta eller ris. Du gör den smakrika kycklingen av bland annat vitlök, grädde och basilika. Mättande och gott!

Så nu kommer den här höstgrytan jag nämnde tidigare , vi lagade denna i helgen och den blev en riktigt god gryta på fläskytterfile, svamp och sambal oelek. Kan ätas med pasta, ris eller potatis – eller om man hellre äter LCHF , då går det lika bra att servera med en … Läs mer

Så nu kommer den här höstgrytan jag nämnde tidigare , vi lagade denna i helgen och den blev en riktigt god gryta på fläskytterfile, svamp och sambal oelek. Kan ätas med pasta, ris eller potatis – eller om man hellre äter LCHF , då går det lika bra att servera med en … Läs mer

Det här är en mycket kär rätt för mig. Det här är nämligen en gratäng som blev min paradrätt redan som tidig tonåring. Den har liksom allt av det goda. Vin, svamp, grädde, purjolök, parmesan mm. Den här rätten passar när som- vardagslyx eller till helgen- gör som du vill. Passar även fint att göra till många. Det bästa är att rätten alltid är uppsakattad och omtyckt. Jag serverar denna härlighet med ris, men det går lika bra med klyftpotatatis. Och givetvis har jag en stor sallad till…

Fläskfilégratäng med allt av det goda

Det här är en mycket kär rätt för mig. Det här är nämligen en gratäng som blev min paradrätt redan som tidig tonåring. Den har liksom allt av det goda. Vin, svamp, grädde, purjolök, parmesan mm. Den här rätten passar när som- vardagslyx eller till helgen- gör som du vill. Passar även fint att göra till många. Det bästa är att rätten alltid är uppsakattad och omtyckt. Jag serverar denna härlighet med ris, men det går lika bra med klyftpotatatis. Och givetvis har jag en stor sallad till…

Alla sorters rötter passar fint som ”bädd” till brynt svamp, tex persiljerötter, svartrot, palsternackor och rotselleri. Det är viktigt att bryna de skivade rötterna lite, så att de blir lätt knapriga – det är det naturliga sockret i rötterna som karamelliserar och ger den smakliga ytan. Receptet räcker till 4 personer som förrätt eller tillbehör, till 2 som vegetarisk varmrätt. Servera då med ris.

Glaserade rötter med stekt svamp

Alla sorters rötter passar fint som ”bädd” till brynt svamp, tex persiljerötter, svartrot, palsternackor och rotselleri. Det är viktigt att bryna de skivade rötterna lite, så att de blir lätt knapriga – det är det naturliga sockret i rötterna som karamelliserar och ger den smakliga ytan. Receptet räcker till 4 personer som förrätt eller tillbehör, till 2 som vegetarisk varmrätt. Servera då med ris.

Pinterest
Search