Recept sås till isterband

Dillstuvad potatis

Dillstuvad potatis

Älgstek med kantarellsås (moose steak with chanterelle sauce)

Älgstek med kantarellsås (moose steak with chanterelle sauce)

Stuvad spenat med ägg och prinskorv (creamed spinach with eggs & sausages)

Stuvad spenat med ägg och prinskorv (creamed spinach with eggs & sausages)

Korvgratäng - Mycket gott och enkel korvgratäng med falukorv, broccoli och ostsås. Bilder steg för steg.

Korvgratäng

Korvgratäng - Mycket gott och enkel korvgratäng med falukorv, broccoli och ostsås. Bilder steg för steg.

Smörgåstårta med sparris och gravad lax  Fantastiskt god!

Smörgåstårta med sparris och gravad lax Fantastiskt god!

What´s cooking: SKÅNSK KALOPS - SWEDISH BEEF STEW

What´s cooking: SKÅNSK KALOPS - SWEDISH BEEF STEW

Swedish Creamed Potatoes From Skane Skansk Potatis) Recipe - Food.com - 137924

Swedish Creamed Potatoes from Skane (Skansk Potatis)

Swedish Creamed Potatoes From Skane Skansk Potatis) Recipe - Food.com - 137924

Jävligt små kroppkakor med lingon

Jävligt små kroppkakor med lingon

Plommonspäckad fläskkarré  (pork loin stuffed with plums; a honest and old-fashioned swedish meal, the leftovers are even better the next day)

Plommonspäckad fläskkarré Hederlig och gammaldags mat. Gör gärna lite extra. Den är nästan ännu godare dagen efter/ Monika Ahlberg

Plommonspäckad fläskkarré (pork loin stuffed with plums; a honest and old-fashioned swedish meal, the leftovers are even better the next day)

Kalops (Swedish Beef Stew):  Kalops is a traditional Swedish beef stew that is slowly cooked with vegetables and spices, most not...[read more at Food Frenzy]

Swedish Kalops

Kalops (Swedish Beef Stew): Kalops is a traditional Swedish beef stew that is slowly cooked with vegetables and spices, most not...[read more at Food Frenzy]

Dillkött

Dillkött

Makaroner o Falukorv

Makaroner o Falukorv

Bild på Kött- och grönsakssoppa

Bild på Kött- och grönsakssoppa

Förr torkade man troligen all malt till öltillverkning över eld, vilket gav ölet en rökig smak. Idag tillverkas vissa ölsorter med en delmängd rökt malt och får därmed en rökig karaktär, så kallad rököl.

Förr torkade man troligen all malt till öltillverkning över eld, vilket gav ölet en rökig smak. Idag tillverkas vissa ölsorter med en delmängd rökt malt och får därmed en rökig karaktär, så kallad rököl.

Falukorv. Anna: Jag gillar verkligen falukorv men ska inte äta det för ofta då tröttnar man. Jag brukar normalt inte göra potatismos av ren lathet men när man väl gör det är det helt underbart :)

Falukorv. Anna: Jag gillar verkligen falukorv men ska inte äta det för ofta då tröttnar man. Jag brukar normalt inte göra potatismos av ren lathet men när man väl gör det är det helt underbart :)

The BEST potato salad recipe ever! This os pretty much the same way I make it. Has to have pickles and hardboiled eggs!

The BEST potato salad recipe ever! This os pretty much the same way I make it. Has to have pickles and hardboiled eggs!

Pinterest
Sök