Semla på nytt sätt! Här får du det bästa av två världar – kladdkaka och semla i ett. Inte nog med att den är underbart god, den går dessutom betydligt snabbare att baka än traditionella semlor. Mandelmjöl och kardemumma i smeten och grädde på toppen ger den rätta semmelsmaken.

Semla på nytt sätt! Här får du det bästa av två världar – kladdkaka och semla i ett. Inte nog med att den är underbart god, den går dessutom betydligt snabbare att baka än traditionella semlor. Mandelmjöl och kardemumma i smeten och grädde på toppen ger den rätta semmelsmaken.

Dessa avlånga semlor ser ut som korvbröd - men är mycket godare! Dessutom är de glutenfria.

Glutenfria, avlånga semlor

Dessa avlånga semlor ser ut som korvbröd - men är mycket godare! Dessutom är de glutenfria.

Glutenfria kanelbullar (utan mjölmix, naturligt glutenfria) ur boken baka glutenfritt av Nilla Gunnarsson och Susanne Hovenäs  #glutenfritt #bakaglutenfritt #glutenfree #cinnamonbuns  #swedish

Glutenfria kanelbullar (utan mjölmix, naturligt glutenfria) ur boken baka glutenfritt av Nilla Gunnarsson och Susanne Hovenäs #glutenfritt #bakaglutenfritt #glutenfree #cinnamonbuns #swedish

Muffins är inte bara en fikafavorit utan passar perfekt som mellanmål eller till picknicken.

Muffins är inte bara en fikafavorit utan passar perfekt som mellanmål eller till picknicken.

Äntligen så har jag provat att baka bullar, jag har dragit mig så länge för att prova, jag trodde att det skulle var  bökigare än det var o...

Äntligen så har jag provat att baka bullar, jag har dragit mig så länge för att prova, jag trodde att det skulle var bökigare än det var o...

En smakrik och luftig fiberfralla för alla glutenintoleranta som du ger en fin knaprighet med lite solrosfrön på toppen. Detta glutenfria bröd kan du forma efter smak, till frallor eller avlånga bullar.

En smakrik och luftig fiberfralla för alla glutenintoleranta som du ger en fin knaprighet med lite solrosfrön på toppen. Detta glutenfria bröd kan du forma efter smak, till frallor eller avlånga bullar.

Recept på ett underbart glutenfritt kuvertbröd med mycket smak. Brödet gör du av bland annat linfrön, fänkålsfrön, anisfrön, havremjöl och glutenfri mjölmix. Gott att servera som tillbehör till middagen.

Recept på ett underbart glutenfritt kuvertbröd med mycket smak. Brödet gör du av bland annat linfrön, fänkålsfrön, anisfrön, havremjöl och glutenfri mjölmix. Gott att servera som tillbehör till middagen.

Pinterest
Search