Grönkålscrème går snabbt att tillaga och blir himmelskt gott till julbordets bastanta rätter. Från naturens skafferi behöver du rotselleri, blandspenat och grönkål. Tillsammans med grädde och en matberedare uppstår underverk. Smaksätt med salt och peppar.

Grönkålscrème går snabbt att tillaga och blir himmelskt gott till julbordets bastanta rätter. Från naturens skafferi behöver du rotselleri, blandspenat och grönkål. Tillsammans med grädde och en matberedare uppstår underverk. Smaksätt med salt och peppar.

Enkel förrätt eller tilltugg som förbereds i ett nafs. Välj din favoritost, pensla med olja och doppa i hackade frön eller nötter. Klart! Ställ fram ett helt fat, de här ostsnacksen kommer gå åt.

Enkel förrätt eller tilltugg som förbereds i ett nafs. Välj din favoritost, pensla med olja och doppa i hackade frön eller nötter. Klart! Ställ fram ett helt fat, de här ostsnacksen kommer gå åt.

Rödkålssalladen innehåller rödkål, morötter och rostade solrosfrön. När du tillsätter den friska dressingen gjord på senap, vinäger, honung och olja blir salladen saftig och smakrik!

Rödkålssalladen innehåller rödkål, morötter och rostade solrosfrön. När du tillsätter den friska dressingen gjord på senap, vinäger, honung och olja blir salladen saftig och smakrik!

Underbara minipajer med grönkål, ädelost och mandel som passar utmärkt på julbordet. Lägg ner den goda röran av bland annat grädde, grönkål och ädelost i pajskalen och häll över äggstanningen. Strö över den honungsrostade mandeln före servering.

Underbara minipajer med grönkål, ädelost och mandel som passar utmärkt på julbordet. Lägg ner den goda röran av bland annat grädde, grönkål och ädelost i pajskalen och häll över äggstanningen. Strö över den honungsrostade mandeln före servering.

Karamelliserad brysselkål är ett tillbehör som passar utmärkt till de flesta rätter, speciellt ugnsstekt kalkon! Brysselkålen sjuds i en blandning av honung, risvinäger och misopaste för att få sötsalta smaker.

Karamelliserad brysselkål är ett tillbehör som passar utmärkt till de flesta rätter, speciellt ugnsstekt kalkon! Brysselkålen sjuds i en blandning av honung, risvinäger och misopaste för att få sötsalta smaker.

Vinterns gyllengula favoritdessert. Inkokta mandariner med saffran, kanel och stjärnanis. Avnjut med vaniljglass.

Mandariner med saffran och kanel

Vinterns gyllengula favoritdessert. Inkokta mandariner med saffran, kanel och stjärnanis. Avnjut med vaniljglass.

YUMMIE!!! Barnen älskar när vi gör hemmagjord kola och jag måste erkänna att hemmagjord kola är den allra godaste. Det är ju så smidigt och kolan klarar sig nästan själv på spisen. Bara att blanda iho

Mjölkchokladkola (Fikastunder)

YUMMIE!!! Barnen älskar när vi gör hemmagjord kola och jag måste erkänna att hemmagjord kola är den allra godaste. Det är ju så smidigt och kolan klarar sig nästan själv på spisen. Bara att blanda iho

Rostade kikärtor

Rostade kikärtor

Good, Tapas, Student, Hummus, Lchf, Candy, Vegetarian

Frasig paj fylld med vitaminspäckad grönkål och smakrik ädelost. En rätt god som den är eller som tillbehör på julbordet. Med färdig pajdeg fräser du bara grönkål och lök, rör ihop en äggstanning och smular ädelost, sen skjuts in i ugnen!

Frasig paj fylld med vitaminspäckad grönkål och smakrik ädelost. En rätt god som den är eller som tillbehör på julbordet. Med färdig pajdeg fräser du bara grönkål och lök, rör ihop en äggstanning och smular ädelost, sen skjuts in i ugnen!

Hyvlade pepparkakor med lingoncréme (kock Monika Ahlberg)

Hyvlade pepparkakor med lingoncréme

Pinterest
Search