Stekt torsk med vitvinssås och smörkokta grönsaker | COOKED

Stekt torsk med vitvinssås och smörkokta grönsaker | COOKED

Rimmat kokt oxhjärta i vit böngryta med kapris | COOKED

Rimmat kokt oxhjärta i vit böngryta med kapris

Salta ankbröstet och låt det ligga cirka 30 minuter. Torka av bröstet. Skär kryss i skinnet och lägg bröstet med skinnsidan nedåt i en kall panna. Sätt pannan på medelvärme och stek tills skinnet blir gyllene och krispigt; häll av fettet som släpper från bröstet och spara. Vänd och bryn bröstet på köttsidan och stek sedan färdigt i ugnen på 120° till en innertemperatur på 56°. Låt vila 10 minuter.

Salta ankbröstet och låt det ligga cirka 30 minuter. Torka av bröstet. Skär kryss i skinnet och lägg bröstet med skinnsidan nedåt i en kall panna. Sätt pannan på medelvärme och stek tills skinnet blir gyllene och krispigt; häll av fettet som släpper från bröstet och spara. Vänd och bryn bröstet på köttsidan och stek sedan färdigt i ugnen på 120° till en innertemperatur på 56°. Låt vila 10 minuter.

Sojamarinerad lax med vitlöksslungad spenat | COOKED

Sojamarinerad lax med vitlöksslungad spenat | COOKED

Flammkuchen med kallrökt skinka, honung och rucola | Recept på COOKED

Flammkuchen med kallrökt skinka, honung och rucola | Recept på COOKED

Saltbakade betor med kapris, brynt citronsmör och nötter | COOKED

Saltbakade betor med kapris, brynt citronsmör och nötter | COOKED

Kycklingbuljong från grunden | COOKED

Kycklingbuljong från grunden | COOKED

Dag 1, skållning: Blanda allt och kyl.Dag 1, potatispolish: Skala och koka potatisen. Häll av och spara vattnet. Vispa sönder potatisen med kokvattnet till en slät puré. Låt svalna. Tillsätt rågmjölet och jästen. Låt stå i rumstemperatur över natten.

Dag 1, skållning: Blanda allt och kyl.Dag 1, potatispolish: Skala och koka potatisen. Häll av och spara vattnet. Vispa sönder potatisen med kokvattnet till en slät puré. Låt svalna. Tillsätt rågmjölet och jästen. Låt stå i rumstemperatur över natten.

Szparagi od rana do wieczora

Szparagi od rana do wieczora

Saffranscarbonara med scamorza och smörstekta kantareller | COOKED

Saffranscarbonara med scamorza och smörstekta kantareller | COOKED

Lök och lamm med lakrits, fläder och maskros | Mat & Vänner

Lök och lamm med lakrits, fläder och maskros | Mat & Vänner

Pieczona pietruszka

Pieczona pietruszka

Wieprzowina z warzywami korzeniowymi

Wieprzowina z warzywami korzeniowymi

Pasta med krämig pumpa och salvia | COOKED

Pasta med krämig pumpa och salvia | COOKED

Sztuka mięsa w sosie korniszonowym

Sztuka mięsa w sosie korniszonowym

Pinterest
Search