Glace au Four / Desserter ~ Recept | Leila Lindholm (leila.se)

Glace au Four / Desserter ~ Recept

Vasito triple caramelo y manzana: Caramel Apple Trifle by bakersroyale #Trifle…

Caramel Apple Trifles

Caramel Apple Trifles from Eriksson Eriksson Baker Royale - Oh my! Caramel mousse, apple crunch, and a homemade caramel sauce!

Glasstårta med skumraket

Glasstårta med skumraket

Semmelkladdkaka är en fantastisk variant på den klassiska semlan – det bästa av två världar där två älskade bakverk blir ett. Den här är ett recept från Kungsörnen på en kaka som kan ätas året...

Semmelkladdkaka – recept

There's just something about small food... very cute.  But also much easier to eat at a party.  These desserts are easy to make and always impressive!

Oh-so-adorable miniature party food recipes

Oh-so-adorable miniature party food recipes. The mini pop tarts are happening for the party

Ännu en till smarrig fudge som vi gjorde häromdagen, vi vände ner en mörk mintchoklad. Det bästa med sådana här fudger är att du kan ta vilken choklad som helst, välj den du gillar bäst. Dock är jag lite anti blockchoklad när jag bakar – jag väljer  alltid ”god” kvalitets … Läs mer

Ännu en till smarrig fudge som vi gjorde häromdagen, vi vände ner en mörk mintchoklad. Det bästa med sådana här fudger är att du kan ta vilken choklad som helst, välj den du gillar bäst. Dock är jag lite anti blockchoklad när jag bakar – jag väljer alltid ”god” kvalitets … Läs mer

Cake of the Day: Watercolor Graffiti Cake by Sweetapolita

Cake of the Day: Watercolor Graffiti Cake by Sweetapolita

Make The Sweetapolita Bakebook’s Technicolor treat and bring out your inner artist. Get the Watercolor Graffiti Cake recipe

almond pannacotta-CF011788

Almond panna cotta with uva passa and orange compote - Under the Almond Tree

Tid: ca 30 min + 1 tim i kyl  300 g marsipan 150 g nougat 150 g grön marsipan  Garnering: 75–100 g mörk choklad pecannötter ev hackade pistaschnötter silverkulor kanderade violer,...

Tid: ca 30 min + 1 tim i kyl 300 g marsipan 150 g nougat 150 g grön marsipan Garnering: 75–100 g mörk choklad pecannötter ev hackade pistaschnötter silverkulor kanderade violer,...

Pinterest
Search