Student, Beef Recipes, Lchf, Nom Nom, Meat, Yummy Food, Delicious Food, Good Food

I onsdags lade jag ut en bild på min middag på både instagran (@ensmakavkarin) och Facebook, precis som jag alltid gör när jag lagat något smarrigt. Vanligtvis brukar jag få några likes av mina &#8…

I onsdags lade jag ut en bild på min middag på både instagran (@ensmakavkarin) och Facebook, precis som jag alltid gör när jag lagat något smarrigt. Vanligtvis brukar jag få några likes av mina &#8…

Sichuan Boiled Beef (Shuizhu Niurou), by thewoksoflife.com

Sichuan Boiled Beef (Shuizhu Niurou)

Beef Teriyaki - BEST and EASIEST beef teriyaki recipe that takes 15 mins to make and better than restaurants | rasamalaysia.com

Beef Teriyaki

Best and easiest beef teriyaki recipe that takes 15 mins to make. Make beef teriyaki with beef and homemade teriyaki sauce, taste better than takeout.

Thai Beef Satay Skewers with Peanut Dipping Sauce - a fresh and delicious appetizer recipe

Thai Beef Satay Skewers with Peanut Dipping Sauce - a fresh and delicious appetizer recipe by allisonn

Singaporean lor mee (braised noodles.My favorite noodles when I lived in Singapore and I'm happy with this recipe)

SINGAPOREAN BRAISED NOODLES / SINGAPOREAN LOR MEE(4 servings)

My favorite noodles when I lived in Singapore and I'm happy with this recipe)

Thai Flank Steak Kebobs - Add a little Thai flair to your next barbecue with this mouthwatering nutty nibbles on a stick recipe. It's tender and juicy with the flavours of lime, chili and peanuts!

Thai Flank Steak Kebobs

Thai Flank Steak Kebobs - Add a little Thai flair to your next barbecue with this mouthwatering nutty nibbles on a stick recipe. It's tender and juicy with the flavours of lime, chili and peanuts!

We love ordering braised beef brisket (nguw lam / ngow lam) from Cantonese (Chinese) restaurants and cafes.  It is served over rice or noodles in soup.  The best parts are the connective tissue and...

Braised Beef Brisket, Tendons and Daikon Radish (Chinese Restaurant Style) « Cooking with Alison

Sukiyaki (kock Sara - Stockholm)

Sukiyaki

Sukiyaki (kock Sara - Stockholm)

Hemligheten bakom en god lövbiffsgryta är tid! Låt den sjuda i flera timmar, gärna 3-4 för att köttet ska bli mört.   Det här behöver du till 4- 5 portioner : 800 gram lövbiff 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 1/ 2 msk paprikapulver 8 dl vatten 2 msk fond ( kött … Läs mer

Hemligheten bakom en god lövbiffsgryta är tid! Låt den sjuda i flera timmar, gärna 3-4 för att köttet ska bli mört. Det här behöver du till 4- 5 portioner : 800 gram lövbiff 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 1/ 2 msk paprikapulver 8 dl vatten 2 msk fond ( kött … Läs mer

En kan-inte-sluta-äta gryta! Servera grytan som den är eller med blomkålsris för lchf- eller lowcarb, alternativt med ris eller kokt potatis.

En kan-inte-sluta-äta gryta! Servera grytan som den är eller med blomkålsris för lchf- eller lowcarb, alternativt med ris eller kokt potatis.

Den här soppan kommer jag att laga många gånger. Krämig och god med litet sting, dels av sambal oelek, dels av citron. Jag serverade den som en varmrätt, men i mindre portioner skulle den passa lik…

Den här soppan kommer jag att laga många gånger. Krämig och god med litet sting, dels av sambal oelek, dels av citron. Jag serverade den som en varmrätt, men i mindre portioner skulle den passa lik…

Pinterest
Search