Rimmad ugnsbakad torsk  med varma grönsaker och  körsbärstomater Receptbild - Allt om Mat

Rimmad ugnsbakad torsk med varma grönsaker och körsbärstomater

Rimmad ugnsbakad torsk med varma grönsaker och körsbärstomater Receptbild - Allt om Mat

Äppelmarmelad med ingefära. God och smakrik marmelad på äpplen och syltsocker - smaksatt med färsk ingefära.

Äppelmarmelad med ingefära

Äppelmarmelad med ingefära. God och smakrik marmelad på äpplen och syltsocker - smaksatt med färsk ingefära.

Varma grönsaker med mozzarella

Varma grönsaker med mozzarella

Servera salladen med varma grönsaker och halloumi, då är den som godast.

Servera salladen med varma grönsaker och halloumi, då är den som godast.

Hemlagad bearnaisesås är en ren njutning med sin karaktäristiska och fylliga smak av smör och dragon. Bjud bearnaise till stekt kött, fisk eller varma grönsaker.

Hemlagad bearnaisesås är en ren njutning med sin karaktäristiska och fylliga smak av smör och dragon. Bjud bearnaise till stekt kött, fisk eller varma grönsaker.

Du kan göra underbara, krispiga lökringar hemma i ditt eget kök med detta fenomenala recept! Gör bara en frityrsmet att doppa de krispiga lökringarna i och låt dem snabbt friteras i olja. Servera dina varma, avrunna lökringar och njut!

Du kan göra underbara, krispiga lökringar hemma i ditt eget kök med detta fenomenala recept! Gör bara en frityrsmet att doppa de krispiga lökringarna i och låt dem snabbt friteras i olja. Servera dina varma, avrunna lökringar och njut!

In Swedish  Örtagårdssås -sauce verte (kock Anna och Fanny Bergenström). En bra sås till skaldjur och fiskpaté men också till varma grönsaker, kokt,  200 g hackad fryst spenat 3 dl gräddfil eller tjock grekisk yoghurt 1 dl majonnäs 1 dl fint hackad dill 0.5 dl finskuren gräslök 0.5 tsk salt eller italiensk salladskrydda 2 tsk senap 0.5 tsk torkad smulad dragon 1 st pressad vitlöksklyfta 1 msk mild ljus vinäger   nymald vit- eller svartpeppar

Örtagårdssås -sauce verte

In Swedish Örtagårdssås -sauce verte (kock Anna och Fanny Bergenström). En bra sås till skaldjur och fiskpaté men också till varma grönsaker, kokt, 200 g hackad fryst spenat 3 dl gräddfil eller tjock grekisk yoghurt 1 dl majonnäs 1 dl fint hackad dill 0.5 dl finskuren gräslök 0.5 tsk salt eller italiensk salladskrydda 2 tsk senap 0.5 tsk torkad smulad dragon 1 st pressad vitlöksklyfta 1 msk mild ljus vinäger nymald vit- eller svartpeppar

Enkla foliepaket som läggs i kanten på grillen och sköter sig själva. Fantastiskt gott som en extra sallad eller tilltugg med ett gott bröd. Det mesta går att lägga i paketen, här sätter fantasin gränserna!

Lägg tillbehören i paket på grillen

Enkla foliepaket som läggs i kanten på grillen och sköter sig själva. Fantastiskt gott som en extra sallad eller tilltugg med ett gott bröd. Det mesta går att lägga i paketen, här sätter fantasin gränserna!

Rödbetssoppa

Rödbetssoppa

Kinesisk pekinganka tar flera dygn att laga om det görs enligt traditionen. Här är en fuskvariant med kyckling som går supersnabbt. Bjud den stekta kycklingen med grönsaker i varma små tortillabröd. Ringla över hoisinsås, rulla ihop och mys!

Kinesisk pekinganka tar flera dygn att laga om det görs enligt traditionen. Här är en fuskvariant med kyckling som går supersnabbt. Bjud den stekta kycklingen med grönsaker i varma små tortillabröd. Ringla över hoisinsås, rulla ihop och mys!

Pinterest
Sök