Pinterest
Janssons frestelse med kapris och oliver Receptbild - Allt om Mat

Vegetarisk Janssons frestelse Vegetariskt recept på Janssons frestelse med kapris och oliver. En snabblagad vegetarisk Janssons frestelse där potatisen kokas i mjölk för att sedan gratineras i ugn

Janssons frestelse med kapris och oliver Receptbild - Allt om Mat

Aromatisk indisk maträtt med tofu och babyspenat i en intressant sås med smak av ingefära, chilifrukt, garam masala och muskot. En underbar maträtt med sagolika smaker.

Amy's piece of cake: Palak paneer - indisk färskost med spenatröra

Senapsgriljerad rotselleri. Recept: https://www.coop.se/Recept--mat/Recept/s/senapsgriljerad-rotselleri/

Senapsgriljerad rotselleri. Recept: https://www.coop.se/Recept--mat/Recept/s/senapsgriljerad-rotselleri/

Underbara minipajer med grönkål, ädelost och mandel som passar utmärkt på julbordet. Lägg ner den goda röran av bland annat grädde, grönkål och ädelost i pajskalen och häll över äggstanningen. Strö över den honungsrostade mandeln före servering.

Underbara minipajer med grönkål, ädelost och mandel som passar utmärkt på julbordet. Lägg ner den goda röran av bland annat grädde, grönkål och ädelost i pajskalen och häll över äggstanningen. Strö över den honungsrostade mandeln före servering.

Apple Rose-pie

Apple pie with roses - I don't even eat apples, or pie, but this is beautiful! Would be tempted to put the 'roses' on afterwards though, much prettier

Ernsts kantarellpaj

Ernsts kantarellpaj

Swedish Foods, Xmas Food, Vegetarian Food, Motion, Chicken Mushroom Recipes, Sweden, Has, Quiches, Vegan Baking

Ernsts örtströmming | Recept.nu

Ernsts örtströmming

Ernsts örtströmming | Recept.nu

Ernst Kirchsteiger- pizza

Tre sorters pizza

Den goda grönkålssmaken tillsammans med pumpa i en krämig gratäng värmer gott!

Grönkålsgratäng – vegetariskt till jul

Den goda grönkålssmaken tillsammans med pumpa i en krämig gratäng värmer gott!

Brysselkål är en riktig favorit på julbordet, men är även gott till söndagssteken. Här har vi brynt brysselkålen i smör och låter den sedan koka i äppelmust, vinäger, lagerblad och en gnutta sirap. Persiljan på slutet gör det lilla extra.

Brysselkål är en riktig favorit på julbordet, men är även gott till söndagssteken. Här har vi brynt brysselkålen i smör och låter den sedan koka i äppelmust, vinäger, lagerblad och en gnutta sirap. Persiljan på slutet gör det lilla extra.

Getost, färska fikon och valnötter är en fantastisk kombination. Lägg till smörstekt brysselkål smaksatt med apelsin och du får en underbar ljummen kålsallad. Ett måste på julbuffén.

Getost, färska fikon och valnötter är en fantastisk kombination. Lägg till smörstekt brysselkål smaksatt med apelsin och du får en underbar ljummen kålsallad. Ett måste på julbuffén.

Coconut Curry Chicken - Salu Salo Recipes

Coconut Curry Chicken

This coconut curry chicken is made using chunks of chicken breasts. The sauce is made of tomato, curry powder, onions and coconut milk. -------------( No sugar - or Vegetable oil but Virgin Olive oil -- LOw Carb!

Hovkonditorn: Vegan Jansson's Temptation

Hovkonditorn: Vegan Jansson's Temptation

Det känns riktigt bra att börjat äta mer vegetariskt – vi försöker servera det en gång i veckan. Sist lagade vi en krämig och god broccolipaj med ädelost, det var tomma tallrikar efter denna denna måltid- så den rekommenderas varmt. Försöker ni också äta mer vegetariskt, kan ni inte tipsa … Läs mer

Det känns riktigt bra att börjat äta mer vegetariskt – vi försöker servera det en gång i veckan. Sist lagade vi en krämig och god broccolipaj med ädelost, det var tomma tallrikar efter denna denna måltid- så den rekommenderas varmt. Försöker ni också äta mer vegetariskt, kan ni inte tipsa … Läs mer

Fräscht och knaprigt med mycket grönt – grönkålssallad med fänkål, apelsin och solrosfrön är fantastiskt gott. Passar perfekt både som bufférätt och som lunch. Grönkål är ett måste på julbordet.

Fräscht och knaprigt med mycket grönt – grönkålssallad med fänkål, apelsin och solrosfrön är fantastiskt gott. Passar perfekt både som bufférätt och som lunch. Grönkål är ett måste på julbordet.

Frasig paj fylld med vitaminspäckad grönkål och smakrik ädelost. En rätt god som den är eller som tillbehör på julbordet. Med färdig pajdeg fräser du bara grönkål och lök, rör ihop en äggstanning och smular ädelost, sen skjuts in i ugnen!

Frasig paj fylld med vitaminspäckad grönkål och smakrik ädelost. En rätt god som den är eller som tillbehör på julbordet. Med färdig pajdeg fräser du bara grönkål och lök, rör ihop en äggstanning och smular ädelost, sen skjuts in i ugnen!