Recept på ragu med vildsvin. Ragun kan förberedas 2 dagar innan den ska serveras. Förkoka alla grönsaker och kyl ner. Vänd ner i grytan strax före servering så håller allt sig grönt och krispigt.

Vildsvinsragu med rostade rotfrukter Recept på ragu med vildsvin. Ragun kan förberedas 2 dagar innan den ska serveras. Förkoka alla grönsaker och kyl ner. Vänd ner i grytan strax före servering så håller allt sig grönt och krispigt

Recept på ragu med vildsvin. Ragun kan förberedas 2 dagar innan den ska serveras. Förkoka alla grönsaker och kyl ner. Vänd ner i grytan strax före servering så håller allt sig grönt och krispigt.

Gulaschsoppa på vildsvin

Gulaschsoppa på vildsvin

Gulaschsoppa på vildsvin (kock Per Morberg)

Visst vill vi äta gott till vardags också, även om tiden inte alltid räcker till! Här kommer räddningen: en älgfärsragu med rotfukter. Så här på senhösten finns det gott om älgfärs i butikerna. Passa på att laga en mustig ragu, fullknökad med rotfrukter. Rosmarin, apelsinskal och enbär i bäddar in viltsmaken fint.

Älgfärsragu med rotfrukter

Visst vill vi äta gott till vardags också, även om tiden inte alltid räcker till! Här kommer räddningen: en älgfärsragu med rotfukter. Så här på senhösten finns det gott om älgfärs i butikerna. Passa på att laga en mustig ragu, fullknökad med rotfrukter. Rosmarin, apelsinskal och enbär i bäddar in viltsmaken fint.

Renskavsmacka med champinjoner

Renskavsmacka med champinjoner

Älgskavspasta med trattkantareller & lingon

Älgskavspasta med trattkantareller & lingon

Viltfärsbiffar med lingon & selleri- & potatisstomp

Viltfärsbiffar med lingon & selleri- & potatisstomp

Brother, Om, Venison, Deer Meat

Älgskavsgryta med wokgrönsaker

Älgskavsgryta med wokgrönsaker

Vill du förenkla den här fantastiskt goda vildsvinsrätten kan du utesluta antingen äpplesalsan eller balsamicosåsen och göra ett enkelt potatismos istället för jordärtskockspuré.

Vill du förenkla den här fantastiskt goda vildsvinsrätten kan du utesluta antingen äpplesalsan eller balsamicosåsen och göra ett enkelt potatismos istället för jordärtskockspuré.

Pan-fried venison with blackberry sauce / CountryWives online magazine

Pan-fried venison with blackberry sauce - Blackberries are delicious in savoury sauces, and this version is the perfect match for the richly flavoured venison.

Köttgryta serverad med rostade kastanjer, mangold och hjortron.

Köttgryta serverad med rostade kastanjer, mangold och hjortron.

Rådjursgryta med rökt sidfläsk, kantareller och gräddkokta bönor

Rådjursgryta med rökt sidfläsk, kantareller och gräddkokta bönor

INCREDIBLE EASY Vegan Chickpea Meatballs infused with Sun-dried Tomatoes and Basil!

Vegan Sun-Dried Tomato & Basil Meatballs

INCREDIBLE EASY Vegan Chickpea Meatballs infused with Sun-dried Tomatoes and Basil! The perfect weeknight or special occasion plantbased meal!

En klassisk skavgryta gjord på skav från kronhjort värmer gott i murriga tider. Crème fraiche adderar en härlig syra och gör grytan krämig. Serveras med ångande hett ris och toppas med hackad gräslök. Rustikt och härligt!

En klassisk skavgryta gjord på skav från kronhjort värmer gott i murriga tider. Crème fraiche adderar en härlig syra och gör grytan krämig. Serveras med ångande hett ris och toppas med hackad gräslök. Rustikt och härligt!

Vildsvinsfärsrulle med kantarellfyllning

Vildsvinsfärsrulle med kantarellfyllning

köttfärspaj

Köttfärsgratäng med potatismos - Värmande och god allt-i-ett-mat!

Grytan kan lagas av vilket klövvilt man vill, älg, hjort, rådjur eller vildsvin och av kött som ska koka länge, framdel eller ytterlår. Fruktig smak får grytan av balsamvinäger och kryddighet frå pepparfrukt, stjärnanis och kanel. Med fördel kan grytan lagas dagen före servering.

Mustig viltgryta Recept på mustig viltgryta. Grytan kan lagas av vilket klövvilt man vill, älg, hjort, rådjur eller vildsvin och av kött som ska koka länge, framdel eller ytterlår. Fruktig smak får grytan av balsamvinäger och kryddighet frå pepparfrukt, stjärnanis och kanel. Med fördel kan grytan lagas dagen före servering

Grytan kan lagas av vilket klövvilt man vill, älg, hjort, rådjur eller vildsvin och av kött som ska koka länge, framdel eller ytterlår. Fruktig smak får grytan av balsamvinäger och kryddighet frå pepparfrukt, stjärnanis och kanel. Med fördel kan grytan lagas dagen före servering.

Pinterest
Search