Spagetti med vildsvinsfärs, mynta, vitt vin och parmesan – Kryddburken

Spagetti med vildsvinsfärs, mynta, vitt vin och parmesan – Kryddburken

Vildsvinsfärs är bra till biffar, men den gör också långkokt köttfärssås till något alldeles extra. I Italien är det vanligt förekommande, och då måste det ju bara vara gott, eller hur? Morot, sidfläsk och vitt vin, enbär och salvia borgar den rätta mustigheten.

Vildsvinsfärs är bra till biffar, men den gör också långkokt köttfärssås till något alldeles extra. I Italien är det vanligt förekommande, och då måste det ju bara vara gott, eller hur? Morot, sidfläsk och vitt vin, enbär och salvia borgar den rätta mustigheten.

Vildsvinsfärs har en mild och fin viltsmak som gör den väldigt användbar i maten. Testa att laga en maffig burgare! Blanda upp den magra färsen med en dos sidfläsk, så blir vildsvinsburgaren härligt saftig. Bjud i bröd med timjanmajonnäs, sallad och ost.

Vildsvinsfärs har en mild och fin viltsmak som gör den väldigt användbar i maten. Testa att laga en maffig burgare! Blanda upp den magra färsen med en dos sidfläsk, så blir vildsvinsburgaren härligt saftig. Bjud i bröd med timjanmajonnäs, sallad och ost.

Jättegott!: Ugnsbakad lax med knaprigt parmesantäcke

Jättegott!: Ugnsbakad lax med knaprigt parmesantäcke

Visst är det härligt när det går mot höst med allt vad det innebär. Skolstart, skördefest, skogens guld som lyser överallt (läs i butiker och på marknadsstånd för jag har aldrig nånsin hittat egna kan

Jolines spagetti med krämig kantarellsås (Kryddburken)

Visst är det härligt när det går mot höst med allt vad det innebär. Skolstart, skördefest, skogens guld som lyser överallt (läs i butiker och på marknadsstånd för jag har aldrig nånsin hittat egna kan

Krämig kycklingpasta med soltorkade tomater - Recept - Tasteline

Recipe in Swedish - Krämig kycklingpasta med soltorkade tomater

Fräs vitlök i olivolja utan att det tar färg. Häll på vitt vin, timjan och tomater och låt koka 20 minuter. Smaka av med salt, en nypa socker, peppar och basilika. Blanda med nykokt pasta och strö på rikligt med parmesanost. Ringla över lite olivolja.

Strozzapreti med tomatsås, basilika och parmesan

Fräs vitlök i olivolja utan att det tar färg. Häll på vitt vin, timjan och tomater och låt koka 20 minuter. Smaka av med salt, en nypa socker, peppar och basilika. Blanda med nykokt pasta och strö på rikligt med parmesanost. Ringla över lite olivolja.

Köttfärsgratäng med potatismos  -  Värmande och god allt-i-ett-mat!

Köttfärsgratäng med potatismos - Värmande och god allt-i-ett-mat!

vildsvinsfärs_pasta_köttfärs_paolo_roberto

vildsvinsfärs_pasta_köttfärs_paolo_roberto

Baconlindad kycklingfilé med mandelpotatisbakelse och basilikasås.

”Sås som i himmelen”

”Sås som i himmelen” (kock Claes - Umeå)

Pinterest
Search